Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

Pentru început, vă informăm cu mândrie că adresa site-ului nostru web este https://forumul-pariorului-maniac.ro/. 

Această politică de confidențialitate este formată din mai multe secțiuni. Fiecare secțiune este foarte importantă, deci te încurajăm să le citești pe toate cu atenție înainte de a-ți da consimțământul cu privire la procesarea datelor tale cu caracter personal.

Ce informații găsești în această Politică de Confidențialitate?

INTRODUCERE

Un utilizator  poate să împărtășească informații și opinii despre evenimente sportive, să caute ponturi, să concureze pentru a deveni cel mai de succes tipster de meciuri sportive, să verifice statisticile meciurilor, să obțină recenzii ale caselor de pariuri și informații despre pariuri gratuite .

Atunci când folosești serviciile noastre, unele dintre informațiile tale ar putea fi împărtășite cu noi sau cu terțe părți.

Această Politică de Confidențialitate este importantă pentru tine pentru a înțelege cum sunt colectate, folosite, consultate și procesate în orice alt fel datele tale cu caracter personal atunci când folosești https://forumul-pariorului-maniac.ro/ .

Datele cu caracter personal sunt reprezentate de orice informație despre tine care poate fi folosită să te identifice sau care face posibilă identificarea ta.

Această Politică de Confidențialitate se aplică procesării datelor tale cu caracter personal pe site-ul https://forumul-pariorului-maniac.ro/ .

Deținătorul  site-ului este Nicolae Popescu.

Această Politică de Confidențialitate intră în vigoare de la data de 24 Mai 2018, și poate fi modificată ulterior.

Modificările esențiale sunt acelea care îți afectează drepturile, obligațiile și statusul în ceea ce privește protecția și procesarea datelor tale cu caracter personal.

Modificările esențiale pot include (dar nu sunt limitate la) lansarea de servicii sau tehnologii noi și procesarea datelor tale în noi scopuri.

De aceea, dacă facem modificări esențiale la Politica de Confidențialitate, îți vom trimite o notificare prin Serviciile noastre sau prin alte mijloace și îți vom da șansa de a vedea schimbările înainte ca acestea să intre în vigoare.

Ți se va solicita consimțământul pentru procesarea datelor cu caracter personal în conformitate cu Politica de Confidențialitate actualizată.

Dacă nu îți dai acest consimțământ, nu-ți vei mai putea folosi contul și nici serviciile disponibile pentru utilizatorii înregistrați.

În plus, din când în când vom face modificări minore ale Politicii de Confidențialitate.

Modificările minore nu-ți afectează drepturile, obligațiile sau statusul cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Aceste tipuri de modificări pot include (dar nu sunt limitate la) schimbări organizaționale și gramaticale ale acestei Politici de Confidențialitate pentru a o face mai ușor de citit.

CONTROLOR DE DATE ȘI SUBIECȚI DE DATE

Prin folosirea serviciilor  https://forumul-pariorului-maniac.ro/  este posibil să dezvăluim diverse informații, inclusiv pe acelea care ar putea fi considerate ca având caracter personal.

Atunci când datele tale cu caracter personal sunt procesate, tu ești considerat un subiect de date și ai dreptul să-ți exerciți drepturile garantate de către Legea Uniunii Europene de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, ceea ce este explicat în această Politică de Confidențialitate.

Considerând faptul că noi determinăm scopurile și mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal pe https://forumul-pariorului-maniac.ro/ , noi suntem considerați din punct de vedere legal un controlor de date al informațiilor tale personale de pe acest site.

Fiind un controlor de date, noi avem oportunitatea de a-ți procesa datele cu caracter personal dar suntem obligați să le protejăm așa cum arată Legea Uniunii Europene de Protecție a Datelor cu Caracter Personal, în special Regulamentul General privind Protecția Datelor (General Data Protection Regulation – “GDPR”), și această Politică de Confidențialitate.

Politică de confidențialitate

DATELE PE CARE LE PROCESĂM

Noi procesăm (sau am putea procesa) diverse categorii din datele tale. Mai jos poți găsi informații despre datele pe care le procesăm, împreună cu clasificarea lor.

Date de identificare

 1. Date de identificare personale (Personal Identifiable Information – PII) – Atunci când îți creezi un cont de utilizator la https://forumul-pariorului-maniac.ro, noi îți procesăm adresa de email și numele de utilizator.

De asemenea, putem să procesăm numele și prenumele tău dacă te înregistrezi folosind o rețea de socializare și nu îți schimbi numele de utilizator (profilul tău de pe rețeaua de socializare este preluat automat pe https://forumul-pariorului-maniac.ro/).

Dacă decizi să ne contactezi folosind formularul de contact disponibil pe site-ul nostru, vom avea de asemenea nevoie să ne dezvălui numele și prenumele tău reale.

Ne poți da și informații despre numele tău de utilizator de la diverse case de pariuri online.

Îți putem cere adresa dacă vei câștiga un premiu într-o competiție organizată de noi.

 1. Date de identificare electronică

Atunci când te loghezi în contul tău pe https://forumul-pariorului-maniac.ro/,  noi îți procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care îl folosești, tipul și versiunea browserului de internet și a sistemului de operare precum și momentul la care te-ai logat.

Dacă te loghezi folosind rețele de socializare, ele vor genera așa numitele “social tokens” care reprezintă de fapt datele de autentificare pe care noi le procesăm ori de câte ori vrei să te loghezi pe https://forumul-pariorului-maniac.ro/ prin rețele de socializare.

Înregistrări

Imagini – poți alege să încarci o poză de profil, dacă dorești asta. Poate fi o poză cu tine sau orice alt fel de poză pe care vrei să o atașezi contului tău.

Obiceiuri private și interese

Participarea într-o competiție – suntem conștienți de participarea ta la diverse competiții de pariuri sportive pe care noi le organizăm, în principal la secțiunea Forum .

Preferințe – procesăm informații despre postările, ponturile, articolele și subiectele de pe forum care îți plac, îți displac sau pe care decizi să le partajezi cu site-ul nostru sau pe profilul tău dintr-o rețea de socializare.

Știm, de asemenea, dacă ai ales să primești notificări de la site-ul nostru cu privire la discuțiile de pe forum, mesajele din live chat sau știri.

Favorite – știm care sunt mesajele și grupurile tale live chat favorite, precum și discuțiile de pe forum.

Ponturi sportive – dacă postezi un pont, noi vom procesa această informație, mai exact vom ști data și ora pontului, evenimentul despre care postezi, limba folosită și comentariile tale care explică pontul.

Conținutul pe care tu îl creezi

În afară de conținutul pe care tu îl creezi pe https://forumul-pariorului-maniac.ro/ dezvăluindu-ți datele,  poți crea postări pe profilul tău, poți face comentarii la postările altor utilizatori,  poți răspunde la comentariile pe care alți utilizatori le fac, poți comenta la articole sau ponturi, poți trimite mesaje personale altor utilizatori sau către  https://forumul-pariorului-maniac.ro/, posta un subiect nou pe forum sau poți răspunde la unul deja existent.

De fiecare dată când tu creezi conținuturi de tipul celor menționate mai sus, noi vom stoca această informație despre tine.

DE CE PROCESĂM DATELE TALE ȘI CUM

Noi colectăm și procesăm date despre tine atunci când te înregistrezi și ne folosești serviciile.

Procesăm datele tale cu caracter personal pentru a-ți oferi serviciile noastre, a îmbunătăți experiența ta legată de ele, pentru a ne dezvolta serviciile și pentru a securiza și menține funcționarea normală a site-ului https://forumul-pariorului-maniac.ro/.

Date de identificare

Date personale de identificare (PII) – PII-urile tale pe care noi le procesăm (email, nume de utilizator și ID-ul atribuit de către sistemul nostru) sunt folosite pentru a te diferenția de alți utilizatori .

De asemenea, adresa de email este folosită pentru a comunica cu tine cu privire la orice schimbări ale contului tău sau serviciilor noastre, la fel și pentru comunicarea în scop comercial, dacă ești de acord să o primești.

Este decizia ta dacă vrei să dezvălui informații reale despre numele, prenumele și orașul în care locuiești.

Aceste informații ar putea contribui la personalizarea contului tău de utilizator și la dezvoltarea canalelor tale de comunicare cu noi.

Totuși, ți se va solicita să ne trimiți numele și prenumele , la fel și adresa, dacă vei câștiga una din competițiile noastre de ponturi sportive, pentru a verifica identitatea ta și a primi premiul.

Date de identificare electronică – Procesăm adresa de IP a dispozitivului pe care l-ai folosit pentru a determina o geolocație aproximativă care ar putea fi apoi folosită pentru personalizarea serviciilor noastre (de exemplu pentru a oferi conținut corespunzător în limba pe care ai ales-o și conținut privind pariurile sportive în conformitate cu legile din țara ta), precum și în scopuri analitice.

Poți afla mai multe despre scopurile analitice citind politica noastră de cookies.

Procesarea detaliilor despre browserul de internet și sistemul de operare pe care le folosești sunt necesare pentru a ne asigura că-ți putem oferi fără probleme serviciile noastre. În plus, uneori avem nevoie de aceste date pentru a rezolva anumite probleme tehnice care pot să apară.

În final, procesarea adresei tale de IP ne ajută să determinăm dacă ești un utilizator “whitelisted,” de exemplu un dezvoltator al site-ului care are permisiuni extinse.

Înregistrări

Imagini – este posibil să stocăm poza ta de profil pentru a-ți da posibilitatea de a-ți personaliza profilul pe site-ul nostru.

Obiceiuri private și interese

Participarea la competiții – suntem conștienți de participarea ta la diferite competiții de ponturi pe care noi le organizăm.

De aceea, trebuie să procesăm datele despre participarea ta la competiții, pentru a evalua succesul tău și pentru a alege câștigătorii în consecință.

Preferințe – procesăm informații despre preferințele tale pentru a facilita interacțiunile dintre utilizatori și pentru a te informa despre lucruri care te interesează.

Favorite – procesăm informații despre discuțiile tale favorite de pe forum, mesaje și grupurile favorite, pentru a-ți aminti aceste preferințe și a-ți oferi acces rapid la ele.

Ponturi – Informațiile despre ponturi pe care noi le procesăm sunt necesare pentru crearea de ponturi și partajarea lor cu utilizatorii și vizitatorii site-ului.

Conținut pe care îl creezi

Procesăm informații despre conținutul pe care tu îl creezi la noi pe site astfel încât să facilităm interacțiunea și comunicarea dintre utilizatori, fie prin mesaje directe, discuții pe forum sau prin comentarii la postările și ponturile altor utilizatori.

FOLOSIREA DE COOKIES

Orice browser de internet folosit pentru a ne vizita site-ul va primi de la noi așa numitele “cookies”.

Folosim aceste cookies pentru că dorim să oferim cea mai bună experiență a timpului petrecut pe site-ul nostru oricui îl vizitează.

Prin folosirea acestor cookies, procesăm informații internet standard și detalii despre comportamentul vizitatorilor pe site-ul nostru.

Folosirea de cookies ne permite să îmbunătățim navigarea pe site, să analizăm comportamentul de pe site al tuturor celor care îl vizitează, să ne promovăm produsele și să oferim conținut de la părți terțe. Pentru a afla mai multe despre folosirea de cookies, citește politica noastră de cookies.

Politică de confidențialitate

CUM PROTEJĂM DATELE TALE

Nu colectăm informații cu caracter personal într-o manieră invazivă și excesivă.

Procesăm doar acele date de care chiar avem nevoie și doar pentru scopurile cu care ai fost de acord.

Tendința noastră este de a-ți menține datele actualizate și de a le stoca în siguranță.

Nu procesăm datele tale pentru perioade de timp mai lungi decât este necesar pentru atingerea scopurilor pentru care datele sunt procesate.

Luăm măsuri tehnice și organizaționale în conformitate cu bunele practici, pentru a-ți securiza informațiile.

Astfel, luăm măsurile tehnice și organizaționale necesare pentru a asigura protecția datelor tale cu caracter personal împotriva pierderilor accidentale sau ilicite, alterării, furtului, dezvăluirii neautorizate sau accesului, folosirii neautorizate și contra tuturor altor forme ilegale de procesare.

Aplicăm diferite nivele de acces la informațiile tale.

Restricționarea accesului este bazată pe nevoile desfășurării activității site-ului și pe măsurile de securitate.

Ne asigurăm că doar persoanele autorizate au acces la datele tale.

DREPTURILE TALE

Dreptul la acces

Ai dreptul de a obține de la noi confirmarea despre dacă datele tale cu caracter personal sunt procesate și acolo unde se aplică, de a cere acces la ele.

Dreptul la rectificare

Ai dreptul să ne ceri să ștergem datele tale personale care nu corespund realității. Luând în considerare scopurile procesării de date, ai dreptul de a-ți completa datele personale incomplete.

Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)

În anumite circumstanțe, vei avea dreptul de a cere să-ți fie șterse informațiile pe care noi le deținem despre tine:

 • Când datele nu mai sunt necesare pentru scopurile în care au fost colectate,
 • Când ți-ai retras consimțământul și nu există altă bază legală pentru care noi să continuăm să le procesăm,
 • Când ai obiectat la procesarea datelor tale și nu există alte motive legitime de a continua să facem asta,
 • Când datele au fost procesate în mod ilegal, sau
 • Când datele trebuie să fie șterse pentru a respecta o anumită obligație legală.

Dreptul la restricționarea procesării

Ai dreptul de a cere restricționarea procesării datelor tale în următoarele situații:

 • Dacă acuratețea datelor este contestată, procesarea poate fi restricționată pe perioada necesară care ne permite nouă să le verificăm acuratețea ;
 • Dacă procesarea este ilegală și ceri restricționare în loc de ștergere ;
 • Dacă nu mai avem nevoie de datele tale pentru scopurile în care au fost colectate, dar ai nevoie de ele cu privire la o chestiune legală ;
 • Dacă ai obiectat la procesarea de către noi a datelor personale pe baza unor interese legitime, în timp ce se așteaptă să se determine dacă interesele noastre legitime folosite ca bază pentru procesarea datelor tale încalcă drepturile și libertățile tale fundamentale.

Dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale și drepturi legate de procesele automate de decizie

Ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale pe motive legate de situația ta particulară, în orice moment al procesării datelor tale, inclusiv la activitatea de profiling.

În urma obiecției pe care o faci, noi vom opri procesarea datelor tale.

Nu vom face acest lucru dacă putem demonstra motive legitime importante pentru continuarea procesării care sunt mai presus de interesele tale cu privire la drepturile și libertățile tale fundamentale, sau dacă este necesar să se continue procesarea pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor chestiuni legale.

În orice moment ai dreptul de a obiecta la procesarea datelor tale.

Dreptul la portabilitatea datelor

În anumite circumstanțe, ai dreptul să primești datele tale personale pe care tu ni le-ai furnizat, într-un format structurat, comun folosit și citibil de către calculatoare (de exemplu în formă digitală) și ai dreptul de a cere transmiterea acestor date către o altă entitate, fără ca noi să ne opunem în niciun fel dacă această transmitere este fezabilă din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a-ți retrage consimțământul

Dacă motivul pentru procesarea datelor tale personale este consimțământul tău, tu îl poți retrage în orice moment fără să ne dai vreun motiv și fără a plăti vreo taxă.

Pentru a-ți retrage consimțământul, ar trebui să-ți ștergi contul de utilizator https://forumul-pariorului-maniac.ro/.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea procesării bazate pe consimțământul tău înainte de retragerea lui.

Te rugăm să fii conștient de faptul că după retragerea consimțământului  nu vom mai putea să-ți procesăm datele și în consecință nu îți vom mai  putea oferi serviciile noastre.

Dreptul de a face o reclamație

Dacă tu consideri că drepturile tale legate de datele cu caracter personal au fost încălcate, ne poți contacta la adresa de e-mail forumul.pariorului@gmail.com.

De asemenea, ai dreptul de a face o reclamație la autoritatea locală de protecție a datelor.

Autoritatea relevantă de protecție a datelor în statele membre ale Uniunii Europene poate fi determinată pe baza domiciliului tău stabil sau pe baza locului unde încălcarea drepturilor a avut loc.

Politică de confidențialitate

PENTRU CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE

Noi păstrăm datele tale până când îți ștergi contul de utilizator  https://forumul-pariorului-maniac.ro/.

Atunci când îți ștergi contul, se șterg și datele tale personale.

Te rugăm să fii conștient de faptul că nu vom șterge informațiile despre ponturile pe care le-ai postat pentru că noi deținem drepturile de proprietate intelectuală asupra lor.

Totuși, ponturile rămase vor fi depersonalizate – cu alte cuvinte, din moment ce am șters datele tale personale, nu vom putea face legătura dintre acestea și ponturile pe care le-ai postat.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE PERSONALE

Este posibil ca noi să împărtășim datele tale cu părți terțe. Părțile terțe se clasifică după cum urmează:

 • Entități care ne ajută să ne oferim serviciile în mod regulat și să le dezvoltăm (de exemplu analiză, mentenanță, marketing, dezvoltare).
 • Acestea au voie să proceseze informațiile tale dacă acest lucru este necesar pentru a-și îndeplini sarcinile atribuite. Te rugăm să fii conștient de faptul că noi determinăm scopul și mijloacele de procesare ale datelor tale și noi decidem care dintre acestea vor fi procesate pentru îndeplinirea sarcinilor atribuite.
 • Autorități publice și agenții de aplicare a legii atunci când acest lucru este necesar și când suntem obligați sau ni se permite din punct de vedere legal să o facem.
 • Părți terțe care au acces la cheia ta API, care ar putea să arate ponturile tale, numele de utilizator, avatarul  și țara.

TRANSFERUL DATELOR TALE CĂTRE ȚĂRI TERȚE

Este posibil ca noi să-ți transferăm datele în afara EEA pentru a oferi serviciile noastre în mod regulat și/sau pentru a le dezvolta.

Luăm toate măsurile referitoare la cei care primesc datele tale cu caracter personal pentru a asigura un nivel adecvat de protecție și siguranță așa cum este definit de legea aplicabilă de protecție a datelor, în mod special GDPR.

Datele tale personale ar putea transferate către primitori din țări pe care Comisia Europeană le consideră ca având un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. Poți afla aici mai multe despre aceste țări cu un nivel adecvat de protecție.

Dacă datele tale sunt transferate către un primitor din SUA, atunci noi tindem să-ți transferăm datele conform mecanismului Privacy Shield (scut de confidențialitate). Poți afla mai multe despre acest Privacy Shield aici.

Vom realiza Acorduri de Protecție a Datelor cu primitorii datelor tale în funcție de necesitate, care vor include Clauze Contractuale Standard emise de Comisia Europeană și care vor obliga primitorul să ofere un nivel adecvat de protecție și să implementeze măsurile de siguranță necesare așa cum este specificat de legea de protecție a datelor cu caracter personal, în special GDPR, cu privire la procesare datelor tale personale.

Mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm alături de noi!