Numar curent al pontului: 9/+47.5
Meciul: Berdych v Lopez F.
Casa de pariuri: Netbet Licenta nr: 116065W000195 (01.07.2016)
Pronostic: Lopez +2.5 game-uri
Cota: 1.50
Argumentare: Limita de cota minima admisa imi este de ajuns pentru azi mai ales pentru ca joc pe un meci destul de "alunecos". Ramas fara Brown pe iarba, o sa ma multumesc sa joc pe Lopez pana la final de luna. Si nu joc oricum, joc in urma rezultatelor sale care vorbesc de la sine. L-a invins pe Wawrinka si acum foarte curand l-a invins pe Berdych intr-un meci greu de 3 seturi, la Stuttgart, cand Berdych era foarte favorit in meci. Acum cotele sunt echilibrate cu inclinatie usoara spre Lopez. Si e normal sa fie asa. De ce? Pentru ca H2H pe iarba este 3-1 pentru Lopez si in afara de meciul de la Stuttgart, au fost doar rezultate de 2-0. Nici la Stuttgart nu a fost ceva deosebit de partea lui Berdych. Si-a tinut bine serviciul pana in tie break in setul 1, apoi nu a mai reusit nimic signifiant, pe cand Lopez facea 2 break-uri in 2 seturi si castiga la limita meciul. As zice ca Berdych vine cu dorinta de revansa insa nu stiu daca exista o cale ca el sa isi invete lectia, adica jocul lui Lopez. Fiind vorba de doua meciuri apropiate, ma gandesc ca si Lopez stie unde a gresit si ca va trage tare sa joace 2 seturi, precum a jucat la Stuttgart spre final de meci. Adica sa isi faca serviciul si sa astepte greseala. In orice caz, handicapul de +2.5 pe Lopez cred ca reprezita cota de 10/10 pentru ziua de azi.
Miza: 10
Eventual castig: 5