Numar curent al pontului: 4/ 16.5
Meciul : Panathinaikos v Celta Vigo
Casa de pariuri: Winmasters
Pronostic : 2
Cota : 1.83
Argumentare : O grupa foarte interesanta este grupa in care Celta Vigo si Standard Liege se bat pentru al doilea loc de calificare in faza urmatoare a Ligii. Standard are o misiune imposibila acasa cu un Ajax ce nu mai are nicio miza. Cu sau fara miza, la fel ca in cazul Romei nu prea ma astept ca echipa mai mare sa vina si sa puna pe tava meciul, motiv pentru care mut directia de interes spre Celta Vigo, echipa ce are o misiune relativ mai simpla in deplasarea din Grecia. Panathinaikos ocupa ultimul loc cu doar 1 punct in grupa si chiar daca spera probabil sa mai prinda niste bani de pe urma acestui ultim meci, imi vine greu sa cred ca vor avea forta necesara sa treaca peste Celta Vigo, echipa care are si mare motivatie si avantajul meciului din tur castigat cu 2-0. Panathinaikos a inscris de 3 ori in aceasta grupa si nu cred ca au fost deloc convingatori chiar si dupa acel 2-2 de la Liege sau cel putin, nu atat de convingatori incat sa puna probleme serioase unei echipe cu motivatie mare.
Miza : 10
Eventual castig : 8.3