Welcome, Guest. Please login or register.
06 April 2020 - 22:09:18

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
115336 Posts in 3938 Topics by 671 Members
Latest Member: asmonacofan
* Home site Help thanks livescore Login Register

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL SI TENIS

+  Forum pariuri sportive
|-+  Ponturi, predictii si pronosticuri din sport
| |-+  Concursuri de pariuri sportive
| | |-+  Pariorul lunii octombrie 2015
| | | |-+  Dude - octombrie
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Dude - octombrie  (Read 1739 times)
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« on: 02 October 2015 - 12:28:00 »

Aici revin cu alegerile de inceput de luna. Avand in vedere ca in acest weekend nu voi avea disponibilitate, am sa postez alegerile pentru duminica seara din NFL. Bafta tuturor.
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #1 on: 02 October 2015 - 13:44:33 »

Numar curent al pontului: 1/0
Meciul : Kansas City Chiefs @ Cincinatti
Casa de pariuri:
Pronostic : Kansa Chiefs + 4
Cota : 1.952
Argumentare : Pe langa faptul ca cele doua combatante din aceasta partida au avut partide diametral opuse ca si dificultate in primele 3 runde, mai sunt si cateva statistici interesante care sustin alegerea de la final.
Astfel, nimeni nu zice ca Bengals nu sunt un grup redutabil, dar adevarul e ca Oakland, San Diego si Baltimore au fost trei adversari foarte facili. Acasa au castigat cu San Diego cu un TD in ultimele 3 minute, in timp ce in partida cu Baltimore din runda precedenta, au marcat cu 4 minute inainte de final TD-ul castigator, dupa un ultim sfert fulminant in ceea ce priveste ofensiva ambelor.
De partea cealalta, Kansas a castigat in prima runda la Houston dupa care au pierdut acasa greu cu Denver Broncos, si apoi in prime time luni la Green Bay Packers. Adversari mult mai abili ofensiv si defensiv decat cei intalniti de Cincinatti.
Pun punctele inscrise de Begals pe seama slabiciunilor defensive ale adversarilor, precum si punctele primite de Kansas pe seama potentei ofensive a adversarilor(precum si a faptului ca 2 intalniri au fost in prime time, contra doi qb care se potenteaza in asfel de ocazii).

Statistic vorbind, echipele care vin dupa o infrangere in care au primit intre 25 si 40 de puncte, si nu sunt recunoscute ca si echipe bune in deplasari, care in plus sunt si outsideri la mai mult de 3 puncte, sunt 74-32-1 impotriva handicapului.
In plus, daca vorbim de echipe aflate in deplasare care nu au permis nici un TD prin run in saptamana anterioara, sunt 50-12 impotriva handicapului in meciul urmator.
 Astfel avem aici un spot favorabil pentru Kansas, care e o echipa solida, si care are abilitati ofensive la nivel de joc de inaintare si joc aerian, dar si defensive, peste ceea ce a intalnit Cincinatti pana acum.

Miza :10
Eventual castig: 9.52
 
« Last Edit: 07 October 2015 - 12:25:05 by Buly » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #2 on: 02 October 2015 - 14:01:26 »

Numar curent al pontului: 2/0
Meciul : Carolina Panthers @ Tampa Bay Buccaneers
Casa de pariuri:
Pronostic : Bucaneers +3
Cota : 2.00
Argumentare : Unul din beturile de top ale saptamanii vine impotriva unei echipe care e 3-0 in acest debut de sezon. Cele doua echipe, Carolina Panthers si Tampa Bay Pirates sunt adversare divizionare, si exista o rivalitate cunoscuta intre astfel de echipe. Echipa lui Cam Newton a intalnit Jacksonville, in deplasare in prima runda, adica o partida facila, urmata de doua jocuri acasa cu Houston si New Orleans, doua victorii sub 1 TD. In acest timp, Tampa Bay, dupa o prima runda grea cu Mariota avand ceva de demonstrat in fata lui Jameis Winston(drafturile 1 si 2 din acest sezon), au urmat doua deplasari pentru Tampa Bay, cu victorie la New Orleans si infrangere la Houston.
Una peste alta, in duelurile de divizie lucrurile capata o alta turnura, iar echipele care joaca pe teren propriu, in prima jumatate a sezonului, cu dublu factor de revansa(adica doua infrangeri in sezonul precedent) sunt 26-4 impotriva handicapului daca sunt outsideri intre 3 si 7 puncte.

Miza :10
Eventual castig: 10
 
« Last Edit: 07 October 2015 - 12:25:13 by Buly » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #3 on: 06 October 2015 - 12:39:22 »

Numar curent al pontului: 3/ -20
Meciul : Romania - Canada
Casa de pariuri:
Pronostic : Romania +3.5
Cota : 1.85
Argumentare : Canada: 15 Harry Jones, 14 Jeff Hassler, 13 Ciaran Hearn, 12 Nick Blevins, 11 DTH van der Merwe, 10 Nathan Hirayama, 9 Gordon McRorie, 8 Aaron Carpenter, 7 John Moonlight, 6 Jebb Sinclair, 5 Jamie Cudmore (c), 4 Brett Beukeboom, 3 Doug Wooldridge, 2 Ray Barkwill, 1 Hubert Buydens.

Romania: 15 Catalin Fercu, 14 Madalin Lemnaru, 13 Paula Kinikinilau, 12 Florin Vlaicu, 11 Ionut Botezatu, 10 Michael Wiringi, 9 Florin Surugiu, 8 Mihai Macovei (c), 7 Viorel Lucaci, 6 Valentin Ursache, 5 Johannes van Heerden, 4 Valentin Poparlan, 3 Paulica Ion, 2 Otar Turashvili, 1 Mihaita Lazar.

Primul meci cu adevarat cu miza pentru Romania incepe azi, abia la a 3-a partida din cadrul Cupei Mondiale. Canada se afla la ultima partida, avand si ei ceva de demonstrat azi, insa cu sanse minime sa prinda locul 3, care califica automat la editia urmatoare din 2019.
Primul aspect important ce doresc sa il notez este nivelul de odihna din cele doua loturi. Canda aflandu-se la final a disputat deja 3 partide, prima avand loc in data de 19 septembrie si ultima in 1 octombrie. Adica a 4 partida in 17 zile, cu ultima la doar 5 zile distanta. Cred ca o urma de oboseala se va simti si in a doua repriza schimbarile vor fi necesare. De partea cealalta, Romania a jucat in 23 si in 27 septembrie, si vine aici cu aproape 10 zile de pauza. Cred ca aici e un prim punct cheie a partidei.

Al doilea aspect important e jocul defensiv mult mai solid a romanilor. Forta pachetului cred e de partea noastra, si asta va duce la multe dueluri castigate, si cu tactica de asa natura, la multe lovituri de pedeapsa. Acest lucru se bazeaza pe jocul mai bun de transformare a Romanilor, care au o rata de conversie mai mare decat a canadienilor cu aproape 10 procente. In plus, jocul pe flancuri, cu van der Merwe si Jeff Hassler, Canada are un atuu, insa oboseala primului si faptul ca al doilea revine dupa o accidentare, cred ca nu ii va prezenta pe cei doi la capacitate maxima la ora de inceput a partidei.

In clasamentul mondial, Canada e cu o pozitie in urma Romaniei, iar ultimele 3 intalniri directe s-au transat in favoarea "stejarilor". Valoarea de echipa consider ca e de partea conationalilor nostrii, iar valoarea individuala e mai mare poate pentru canadieni. Totusi primul avantaj il vad mai important, si cred ca valoarea cotei pentru disputa transata in favoarea noastra merita incercata. Pentru ca urmeaza sa fie o partida stransa, cu puncte putine, datorita oboselii pe deoparte si datorita lipse eficientei in avansare pentru cele doua grupuri, cred ca e important orice avantaj primit. Astfel aveti in vedere sa jucati si handicapul pentru Romania, care e unul ce nu e de neglijat la aceste partide stranse.(vezi ultima victorie a Canadei cu Georgia, o echipa similara Romaniei, victorie la doar 1 punct).

Scor previzionat: 16 - 17.
Miza :10
Eventual castig: 8.5

 
« Last Edit: 06 October 2015 - 19:59:02 by irisui » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #4 on: 07 October 2015 - 14:43:06 »

Numar curent al pontului: 4/ -11.5
Meciul : Africa de Sud - SUA
Casa de pariuri:
Pronostic : in prima repriza se marcheaza mai multe puncte
Cota : 2.20
Argumentare : Stadionul Olimpic, Londra, ora 18:45

Africa de Sud: 15 Willie le Roux, 14 Bryan Habana, 13 Jesse Kriel, 12 Damian de Allende, 11 Lwazi Mvovo, 10 Handre Pollard, 9 Fourie du Preez (capt), 8 Duane Vermeulen, 7 Schalk Burger (vice-captain), 6 Francois Louw, 5 Lood de Jager, 4 Eben Etzebeth, 3 Frans Malherbe, 2 Bismarck du Plessis, 1 Tendai Mtawarira

SUA: 1 Oli Kilifi, 2 Phil Thiel, 3 Chris Baumann, 4 Louis Stanfill, 5 Matthew Trouville, 6 Danny Barrett, 7 John Quill, 8 Samu Manoa (c), 9 Niku Kruger, 10 Shalom Suniula, 11 Zach Test, 12 Andrew Suniula, 13 Folau Niua, 14 Brett Thompson, 15 Blaine Scully

Un duel dezechilibrat aici. Chiar daca africanii au inceput cu o infrangere in fata Japoniei, si-au revenit, si acum se afla in situatia in care cu o victorie aici ar ocupa la final primul loc indiferent de urmatoarele rezultate. SUA e adversarul potrivit, fara motivare, cu gandul deja la meciul cu Japonia, nord americanii vor alinia o echipa cu 12 jucatori schimbati fata de jocul cu Scotia, si cu 7 debuturi la actuala cupa mondiala.
Cele doar 4 zile de pauza pentru africani nu cred ca vor fi o mare problema in prima repriza, acestia probabil intrand in teren motivati sa incheie conturile rapid. Chiar daca SUA are mai multe zile de odihna, numarul mare de schimbari face ca acest lucru sa fie oricum irelevant in contextul partidei.

Tinand cont handicapul ridicat atat pentru pauza, 17.5 puncte, cat si pentru final, 40.5 puncte, prefer sa ma orientez spre evolutia totalului in aceasta partida. Cum ma astept ca dupa pauza, Africa de Sud sa reduca turatia motoarelor, si SUA sa limiteze proportiile. La pauza, Africa de Sud ar putea conduce cu un scor situat undeva la 21 - 6 , 24 - 7, astfel ca am avea in prima repriza peste 25 de puncte. Dupa pauza, SUA nu ma astept sa marcheze mai mult, iar Africa de Sud sa ramana undeva in jurul a 20-25 de puncte marcate. In restul partidelor disputate de africani, scorul din repriza a doua a depasit de fiecare data totalul primei reprize.

Astfel, tinand cont ca Africa de Sud are nevoie doar de o victorie azi, si coroborat cu lipsa de motivare pentru un scor iesit din tipare, ma astept ca SUA sa piarda la scor, dar sa fie in limitele acestei editii de cupa mondiala.

Scor previzionat: 51 - 7
Miza :10
Eventual castig: 12
 
« Last Edit: 09 October 2015 - 08:28:36 by Buly » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #5 on: 07 October 2015 - 14:44:25 »

Numar curent al pontului: 5/ -11.5
Meciul : Georgia - Namibia
Casa de pariuri:
Pronostic : under 47.5
Cota : 1.65
Argumentare : Georgia se afla in fata ultimei partide la aceasta cupa mondiala, si doar o victorie ii permite sa treaca pe locul 3, care califica direct la viitoarea editie. 5 zile au trecut de la jocul bun facut in fata Noii Zeelande, in timp ce pentru Namibia a trecut mai mult de o saptamana. Diferenta dintre echipele mici de la aceasta editie de cupa mondiala s-a facut destul de greu, avand parte de dueluri echilibrate. Chiar si Namibia care altadata era o echipa  care doar se prezenta, a reusit pana acum 35 de puncte in fata celor din Tonga si Noua Zeelanda. Insa aceste puncte le pun pe seama lipsei de disciplina defensiva in cazul celor din Tonga, si a lipsei de concentrare pentru Noua Zeelanda(avand in vedere ca Namibia a avansat doar 61 de metri cu mingiea in mana in acea partida).
Ambele au ceva de demonstrat aici, dar faptul ca editia se afla la final pentru una, cea care se bazeaza mai mult pe defensiva si pentru care victoria are miza aplicabila, cred ca va duce la un joc dictat de caucazieni. Namibia, condusa de Jacques Burger, probabil la una din ultimele partide internationale, va dori sa obtina macar punctul bonus. Si asta va implica un duel dintre Mamuka Gorgodze si Jacques Burger, care va fi unul spectaculos de vizionat. Acesti doi lideri ai celor doua grupuri vor fi varfurile care vor incerca sa sparga bresele defensive adverse. Totusi, nu vad o rata de reusita a eseurilor prea mare, undeva intre 3 si 4 eseuri fiind maximul pe care il vad azi. In schimb transformarile vor fi mai dese, si cred ca de aici nu vom vedea o diferenta fantastica pentru Georgia, care s-ar multumi cu o vitorie pana in 18 puncte, lasand si speranta pentru Namibia de a obtine punctul bonus in extremis.

Georgia: 15 Merab Kvirikashvili, 14 Tamaz Mchedlidze, 13 Davit Kacharava, 12 Merab Sharikadze, 11 Alexander Todua, 10 Lasha Malaguradze, 9 Vasil Lobzhanidze, 8 Mamuka Gorgodze (c), 7 Viktor Kolelishvili, 6 Giorgi Tkhilaishvili, 5 Konstantin Mikautadze, 4 Giorgi Nemsadze, 3 Davit Zirakashvili, 2 Jaba Bregvadze, 1 Mikheil Nariashvili.

Namibia: 15 Chrysander Botha, 14 David Philander, 13 Danie Van Wyk, 12 Darryl de la Harpe, 11 Russel van Wyk, 10 Theuns Kotze, 9 Eugene Jantjies, 8 Renaldo Bothma, 7 Tinus du Plessis, 6 Jacques Burger (c), 5 Tjiuee Uanivi, 4 PJ van Lill, 3 Raoul Larson, 2 Torsten Van Jaarsveld, 1 Johnny Redelinghuys.

Scor previzionat: 25 - 16
Miza :10
Eventual castig: 6.5
 
« Last Edit: 09 October 2015 - 08:29:01 by Buly » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #6 on: 09 October 2015 - 11:53:47 »

Numar curent al pontului: 6/ -15
Meciul : Noua Zeelanda - Tonga
Casa de pariuri:
Pronostic : Noua zeelanda sa marcheze primele puncte prin eseu
Cota : 2.25
Argumentare :
Noua Zeelanda: 15 Ben Smith, 14 Nehe Milner-Skudder, 13 Conrad Smith, 12 Ma'a Nonu, 11 Waisake Naholo, 10 Daniel Carter, 9 Aaron Smith, 8 Kieran Read (c), 7 Sam Cane, 6 Jerome Kaino, 5 Sam Whitelock, 4 Luke Romano, 3 Owen Franks, 2 Dane Coles, 1 Tony Woodcock.

Tonga: Vungakoto Lilo, Telusa Veainu, Siale Piutau, Latiume Fosita, Fetu'u Vainikolo; Kurt Morath, Sonatane Takulua; Soane Tonga'uiha, Elvis Taione, Halani Aulika, Tukulua Lokotui, Joseph Tuineau, Sione Kalamafoni, Nili Latu (capt), Viliami Ma'afu.

Pentru partida de azi de la cupa mondiala, dintre doua echipe din Pacific, voi alege sa merg pe un bet diferit. Nici una nu mai are o miza reala in ceea ce priveste rezultatul acestei partide, insa ambele au de demonstrat fie pentru ele fie pentru altii ceva din jocul de azi. Daca Tonga are de demonstrat pentru lume, ca infrangerea cu Georgia putea fi evitata si valoarea lor e alta, Neozeelandezii au de demonstrat pentru ei ca sunt pregatiti sa faca fata jocurilor dificile din faza eliminatorie a competitiei.

Daca doriti sa cititi articolulul lui Spiro,un jurnalist australian, cu o atenta focusare pe detaliile din rugbiul mondial (http://www.theroar.com.au/2015/10/06/spiro-blacks-ireland-hiding-best-stuff/), veti citi o prezentare interesanta in ceea ce privest obiectivele neozeelandezilor pentru meciurile din grupa. Astfel, acestia se concentreaza in a-si forta jocul spre a crea faze similare celor contra echipelor puternice, fie prin auto-crearea unor brese in defensiva, fie prin abordarea unor faze in mod diferit, atat defensiv cat si ofensiv. Ei nu urmaresc rezultatul final, ci mai degraba obtinerea coeziunii la nivel de joc, si crearea presiunii pe jocul propriu pentru a nu suferi deconcentrare in fazele viitoare. De aici, daca e sa vedem si foarte putinele puncte din transformari pentru acestia, pentru ca obiectivul lor e sa forteze cat mai multe faze de eseu, si nu neaparat transformari facile prin Dan Carter sau Barret. De aceea voi alege ca pentru primele puncte din joc sa merg pe un eseu al lor, la o cota foarte buna dealtfel.

In acelasi timp am sa propun si mai multi jucatori pentru marcarea unui eseu. Maa Nonu joaca a 100 partida pentru el in nationala Noii Zeelande. Cum accidentarea l-a limitat in partidele anterioare, cred ca acum vom vedea de la el o demonstratie de forta de patrundere in fata unei echipe pe care o cunoaste bine. Faptul ca vor fi cateva absente importante in ceea ce priveste jucatorii cu forta de patrundere, cum e Savea sau Richie McCaw(capitanul neo zeelandez), va lasa loc la alti jucatori sa marcheze eseuri. Care nu ma indoiesc ca vor fi peste 6-7 pentru favoritii de azi. Astfel, sunt sanse bune ca Nonu sa marcheze un eseu la acest meci de referinta pentru el, la fel cum nu ma indoiesc ca aripa Nehe Milner-Skudder va marca si el. Ben Smith este si el unul dintre jucatorii prolifici in marcarea de eseuri, astfel ca il propun si pe el ca si marcator in aceasta partida ce anunta multe eseuri.
Miza :10
Eventual castig:12.5
 
« Last Edit: 11 October 2015 - 14:23:51 by Buly » Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #7 on: 10 October 2015 - 16:08:39 »

Numar curent al pontului: 7/ -2.5
Meciul : Australia - Tara Galilor
Casa de pariuri:
Pronostic : Australia sa castige la 1-12 puncte
Cota : 2.75
Argumentare :
Australia: 15 Israel Folau, 14 Adam Ashley-Cooper, 13 Tevita Kuridrani, 12 Matt Giteau, 11 Drew Mitchell, 10 Bernard Foley, 9 Will Genia, 8 David Pocock, 7 Sean McMahon, 6 Scott Fardy, 5 Dean Mumm, 4 Kane Douglas, 3 Sekope Kepu, 2 Stephen Moore (c) 1 Scott Sio

Tara Galilor: 15 Gareth Anscombe, 14 Alex Cuthbert, 13 George North, 12 Jamie Roberts, 11 Liam Williams, 10 Dan Biggar, 9 Gareth Davies, 8 Taulupe Faletau, 7 Justin Tipuric, 6 Sam Warburton (c), 5 Alun Wyn Jones, 4 Luke Charteris, 3 Samson Lee, 2 Scott Baldwin, 1 Paul James

Australia e clar favorita de azi. E de fapt in ochii mei cu aceleasi sanse la castigarea cupei mondiale ca si Noua zeelanda. Confruntarea de azi, cu Tara Galilor e totusi decisiva pentru castigarea grupei, ambele fiind deocamdata neinvinse, si la egalitate de puncte. Victoria 33-13 contra Angliei de saptamana trecuta, a venit in extremis la distanta aceasta, cred ca presiunea fiind prea mare pentru jucatorii gazda. Cred ca Tara Galilor are o abilitate mult mai bune de a juca tactic aceasta partida, si sa tina aproape lucrurile, astfel incat speranta unei surprize sa fie mereu posibila.

Va fi un joc interesant, avand in vedere pe deoparte nevoia ca galezii sa creada in sansa lor, indiferent de evolutia scorului, si australienii sa se concentreze pentru a obtine o victorie care sa nu le erodeze din fortele necesare pentru fazele eliminatorii. Cred ca  vom avea parte de un duel tactic pe alocuri, unde jocul poate lua o turnura de autoconservare din partea ambelor grupuri. Australienii ar trebui sa controleze ostilitatile prin valoarea grupului, dar si antrenorului, si cred ca inca din prima repriza isi vor crea un avantaj care sa il mentina pana la final. Asta fara sa forteze lucrurile inutil.Scor previzionat: 24-16

Miza :10
Eventual castig:17.5
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #8 on: 10 October 2015 - 16:10:01 »

Numar curent al pontului: 7/ -2.5
Meciul : Anglia - Uruguai
Casa de pariuri:
Pronostic : Anglia -63.5
Cota : 1.909
Argumentare :
Anglia: 15 Alex Goode, 14 Anthony Watson, 13 Henry Slade, 12 Owen Farrell, 11 Jack Nowell, 10 George Ford, 9 Danny Care, 8 Nick Easter, 7 Chris Robshaw (c), 6 James Haskell, 5 Geoff Parling, 4 Joe Launchbury, 3 Dan Cole, 2 Tom Youngs, 1 Mako Vunipola

Uruguai: 15 Gaston Mieres, 14 Santiago Gibernau, 13 Joaquin Prada, 12 Andres Vilaseca, 11 Rodrigo Silva, 10 Felipe Berchesi, 9 Agustín Ormaechea, 8 Alejandro Nieto, 7 Matias Beer, 6 Juan Manuel Gaminara, 5 Jorge Zerbino, 4 Santiago Vilaseca (c), 3 Mario Sagario, 2 Carlos Arboleya, 1 Mateo Sanguinetti

Anglia e eliminata matematic de la cupa mondiala, pe care chiar ea o gazduieste. Tara Galilor le-a dat o lovitura grea, si e foarte posibil ca toate celelate tari din regaul britanic sa se califice mai departe. Astfel, e o lovitura grea orgoliului englez. Cum astazi au in fata cea mai slaba echipa de la acest turneu, ma astept ca supararea sa si-o verse printr-un scor fluviu, poate atingand cea mai mare diferenta de la acest turneu. Atat Australia cat si Tara Galilor au redus turatia motoarelor pe masura ce scorul lua proportii. De fapt chiar si Fiji a facut la fel. Din toate cele 6 reprize de pana acum pentru Uruguai, 2 s-au terminat cu peste 30 de puncte, 3 cu peste 25 de puncte si doar in ultima repriza cu Fiji, au primit 21 de puncte.

Unul din aspectele cheie care le am in vedere pentru acest meci e timpul de odihna. Anglia are o saptamana de pauza, si cred ca nu poate fi vorba de oboseala. In schimb, abia acum 4 zile Uruguai disputa partida cu Fiji, astfel ca e una din cele mai mici distante de la acest turneu ca si pauza.

Astfel, coroborata oboseala sudamericanilor cu dorinta englezilor de a suplini dezamagirea fanilor printr-un joc ofensiv azi, si printr-un scor fluviu, nu vad decat o victorie engleza de la 50 de puncte in sus. Trebuie sa mentionez ca in partida Australiei cu Uruguai, s-au ratat 6 conversii in urma eseelor. Astfel si Australia putea sa aiba 77 de puncte marcate doar prin mai multa atentie.

Scor previzionat: 68-0
Miza :10
Eventual castig:9,09
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #9 on: 11 October 2015 - 13:58:08 »

Numar curent al pontului: 8/ +5
Meciul : Franta - Irlanda
Casa de pariuri:
Pronostic : Franta sa castige cu 1-12 puncte
Cota : 3.10
Argumentare :
Stadionul Millennium , Cardiff , ora 18:45

Franta: 15 Scott Spedding, 14 Noa Nakaitaci, 13 Mathieu Bastareaud, 12 Wesley Fofana, 11 Brice Dulin, 10 Frédéric Michalak, 9 Sébastien Tillous-Borde, 8 Louis Picamoles, 7 Damien Chouly, 6 Thierry Dusautoir (c), 5 Yoann Maestri, 4 Pascal Papé, 3 Rabah Slimani, 2 Guilhem Guirado, 1 Eddy Ben Arous

Irlanda: 15 Rob Kearney, 14 Tommy Bowe, 13 Keith Earls, 12 Robbie Henshaw, 11 Dave Kearney, 10 Jonathan Sexton, 9 Conor Murray, 8 Jamie Heaslip, 7 Sean O’Brien, 6 Peter O’Mahony, 5 Paul O’Connell (c), 4 Devin Toner, 3 Mike Ross, 2 Rory Best, 1 Cian Healy

Cea mai importanta partida a zilei pune fata in fata doua natii europene cu traditie in rugbi. La inceputul turneului, Irlanda era pe pozitia a 4-a mondiala, in timp ce Franta era pe locul 7, dar intre timp, fiecare s-a modificat cu un loc, irlandezii in jos, francezii in sus. Si asta parca spune pe ce trend se afla cele doua.

In ultimele confruntari directe, irlandezii au castigat, dar asta in special datorita lui Sexton, care este elementul cheie din jocul irlandezilor. El cu transformarile sale pune in valoare defensiva buna a britanicilor. Totusi, cu Italia, lucrurile au scartait putin, si asta s-a vazut in momentul in care Italia a reusit in a doua repriza sa vina la doar 1 punct distanta. Francezii in schimb, au trecut in prima runda de italieni foarte facil, si de atunci joaca mai mult la inertie, atat cu Canada cat si cu Romania, jocurile nefiind de natura sa le puna probleme.

Ambele au defensive solide, si asta se vede si din linia de total care e la doar 38.5 puncte pusa. IN acelasi timp istoricul strans al disputelor dintre cele doua, coroborata cu rata buna de transformare a lui Sexton si Michalak, cred ca va duce la putin eseuri si o derulare a scorului care sa le tina in limita unui eseu mereu. Totusi, Franta parca mi-a parut mai abila, mai motivata si cu o potenta de patrundere mai buna. De aceea voi miza pe victoria lor, victorie care insa va veni in urma unui scor foarte strans. Cota insa merita jucata.

Scor previzionat: 16 - 20
Miza :10
Eventual castig:21
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #10 on: 15 October 2015 - 10:17:36 »

Numar curent al pontului: 9/ -5
Meciul : Atlanta Falcons - New Orleans Saints
Casa de pariuri:
Pronostic : New Orleans Saints
Cota : 2.55
Argumentare :

Miza :10
Eventual castig:15.5
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #11 on: 16 October 2015 - 12:05:48 »

Numar curent al pontului: 10/ +10,5

Revin pe plus.
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #12 on: 16 October 2015 - 15:45:29 »

Numar curent al pontului: 1/ 10.5
Meciul : Africa de Sud - Tara Galilor
Casa de pariuri:
Pronostic : Africa de Sud sa castige cu 1-12 puncte
Cota : 2.625
Argumentare :
QF1 Africa de Sud vs Tara Galilor
18.00 Twickenham, Londra

In faza sferturilor de finala, vom avea parte de 4 dueluri dintre cele mai frumoase, insa in opinia multora, una din cele mai echilibrate  va fi chiar prima, de sambata dupamasa.
Sud Africanii, dupa un inceput cu stangul, cand au pierdut in prelungiri in fata Japoniei, si-au revenit pe parcurs. si cu o defensiva exemplara, au reusit sa se califice de pe prima pozitie in grupa cu un adversar doi slab, cum a fost si este Scotia.
De partea cealalta, Tara Galilor a eliminat tara gazda, Anglia, in urma victoriei din duelul direct, insa a pierdut meritat in fata Australiei, intr-o partida fara eseu, cu destul de multa tensiune si miza.

Practic avem duelul dintre locul 4 si 5 mondial, care de la inceputul turneului au fost devansate de Irlanda, pierzand un loc fata de acum 3 saptamani. Intersant este si faptul ca in acest clasament, Tara Galilor devanseaza Africa de Sud, si pe fondul prestatiei foarte slabe din Rugby Championship, unde a pierdut in fata tuturor celor 3 adversari din emisfera sudica.

Ca si absente, africanii vor simti lipsa lui Victor Matfield (intindere) dupa ce veteranul s-a accidentat la antrenamentul de miercuri. Aripa JP Pietersen, unul din jucatorii cheie alaturi de Habbana, va reveni dupa ce a absentat din cauza unor probleme la genunchi in meciul cu SUA.

Pentru Tara Galilor, puternicul George North revine pe flanc dupa ce parcursul lui Liam Williams la acest turneu a fost intrerupt de o accidentare grava la picior. Tyler Morgan va face pereche cu nr. 12 Jamie Roberts in linia de centru. De mentionat ca Tyler e cel mai tanar jucator de la Cupa MOndiala, deci presiunea pe el, in doar a 3-a selectia pentru Tara Galilor, va fi imensa. Aceste accidentari se adauga listei incepute inainte de turneu de Leigh Halfpenny asi Rhys Webb, retrasi din lot chiar inainte de turneu, la care pe parcurs s-au mai adaugat aripa Hallam Amos si centri Scott Williams si Cory Allen.

Pentru mine, din toate declaratiile si din conjunctura acestui joc, pare tot mai clar ca duelul se va decide in ultimele minute. Nu cred, in ciuda fortei ofensive mai bune, ca Africa de Sud va reusi sa se desprinda, si asta pentru ca au aratat in ultimul an inconstanta in evolutii, si incapacitate de a se impune clar in majoritatea jocurilor. Tara Galilor a reusit sa aiba un stil de joc extrem de disciplinat, si foarte calculat, bazat pe abiltiatile si pe atuurile care le au jucatorii, fara a da multe ocazii adversarilor de a marca din pozitie de eseu. Chiar si in victoria 25-28 cu Anglia, in top jocul s-au marcat doar 2 eseuri, cate unul de fiecare parte, lucru ce indica clar jocul bun din fata terenului de tinta propriu.

Chiar daca nu ma astept sa fie multe puncte din eseuri, probabil 2-3 eseuri vor fi, mai multe nu cred, dar ma astept ca Tara Galilor sa incerce sa transforme din orice pozitie, si sa obtina cat mai multe lovituri de pedeaspsa care sa duca la acumularea de puncte valoroase pentru economia finala a partidei.

Una peste alta, in ciuda accidentarilor, Tara Galilor cred ca ii va pune la grea incercare pe africani, care desi au castigat lejer partidele de dupa infrangerea cu Japonia, adversarii intalniti nu sunt deloc mai impresionanti decat Anglia, Australia sau Fiji(da, chiar Fiji, care cred ca e similara cu Scotia, echipa cea mai puternica intalnita de Africa de Sud). Ma astept la un duel pe muchie, cu europenii reusind in cel mai rau caz sa tina foarte aprope tot jocul cu maxim 10 puncte intre cele doua la final.

Africa de Sud: 15 Willie le Roux, 14 JP Pietersen, 13 Jesse Kriel, 12 Damian de Allende, 11 Bryan Habana, 10 Handré Pollard, 9 Fourie du Preez (captain), 8 Duane Vermeulen, 7 Schalk Burger, 6 Francois Louw, 5 Lodewyk de Jager, 4 Eben Etzebeth, 3 Frans Malherbe, 2 Bismarck du Plessis, 1 Tendai Mtawarira.
Rezerve: 16 Adriaan Strauss, 17 Trevor Nyakane, 18 Jannie du Plessis, 19 Pieter-Steph du Toit, 20 Willem Alberts, 21 Ruan Pienaar, 22 Pat Lambie, 23 Jan Serfontein.

Tara Galilor: 15 Gareth Anscombe, 14 Alex Cuthbert, 13 Tyler Morgan, 12 Jamie Roberts, 11 George North, 10 Dan Biggar, 9 Gareth Davies, 8 Taulupe Faletau, 7 Sam Warburton (captain), 6 Dan Lydiate, 5 Alun-Wyn Jones, 4 Luke Charteris, 3 Samson Lee, 2 Scott Baldwin, 1 Gethin Jenkins. 
Rezerve: 16 Ken Owens, 17 Paul James, 18 Tom Francis, 19 Bradley Davies, 20 Justin Tipuric, 21 Lloyd Williams, 22. Rhys Priestland, 23. James Hook.

Probabil ca optiunile alese de pariuri nu le veti gasi la toate casele de pariuri, dar pariurile clasice, gen handicap simplu, ofera un +8.5 pentru Tara Galilor, care desi tentant, ramane riscant, si in raza de scor previzionat pentru africani.
Scor previzionat: 20 - 15


Miza :10
Eventual castig:16.25
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #13 on: 17 October 2015 - 20:07:56 »

Numar curent al pontului: 10/ 26.75
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #14 on: 17 October 2015 - 23:18:11 »

Numar curent al pontului: 11/ 26.75
Meciul : Irlanda - Argentina
Casa de pariuri:
Pronostic :under 39.5
Cota : 1.727
Argumentare :
QF3 Irlanda vs Argentina
15:00 Millennium Stadium

Primul aspect care trebuie sa il mentionez aici: ora de incepere e ora 15:00. Nu e neaparat relevant parioristic, doar ca si ora de incepere, pentru una din cele mai frumoase partide ale turneului final. Africa de Sud a castigat ieri in ultimele 5 minute in fata Tarii Galilor, dupa ce tot meciul a fost tinut de cele doua la mai putin de un eseu distanta, si cu doar cate un eseu de ambele parti. Exact conform asteptarilor.

Al doilea aspect important e faptul ca meciul se va disputa in Dublin, in inima Irlandei, acolo unde sambata seara, conform surselor media, cel mai ieftin hotel costa 2500 lire. Si asta nu pentru ca Argentina ar fi un adversar important ce vine in oras, ci pentru ca Irlanda nu a acces nicioadata in semifinalele unei cupe mondiale. Adica e un meci ce poate deveni unic in istoria rugbiului irlandez.

Al treilea aspect important, e acest carusel al informatiilor referitoare la prezenta sau indisponibilitatea lui Sexton, playmakerul irlandez, care se pare ca pana la urma va absenta pentru al doilea joc la rand. O imensa pierdere pentru Irlanda. Imensa.

Al patrulea aspect. Ofensiva vs defensiva. Dezbaterea din toate sporturile, unde placerea are de infruntat precizia. Chiar daca e aspectul al patrulea care il prezint, cred ca e cheia jocului. Argentina pare ca are o ofensiva turata la maxim, si capabila de multe puncte. Dar adevarul e ca Namibia, Georgia si Tonga au fost adversari foarte modesti. N-au fost jocuri capabile sa ii testeze cu adevarat. Iar jocul cu Noua zeelanda, pe care multi l-au vazut echilibrat, eu unul il judec in contextul in care Noua Zeelanda in grupe s-a menajat, si a vrut sa isi testeze unele faze cheie. Pe de alta parte, nici Irlanda nu a dat peste niste monstrii sacri, Romania sau Canada neintrand in aceasta categorie. Italia a tinut-o ce-i drept in sah, dar victoria cu Franta e cea care are relevanta, usurinta acesteia fiind edificatoare, si aratand ca Irlanda e cea mai buna echipa a acestui moment din emisfera nordica. Totusi, la fel ca in toate sporturile, ma astept ca abilitatile defensive sa fie cheia partidei.

Al cincilea aspect important, il vad in antrenorat. Aici avantajul clar e pentru Joe Schmidt care e mai bun tactician, avand de gandit mult mai atent jocurile, avand in vedere ca abilitatile ofensive ale jucatorilor sai trebuie bine gestionate.

Ultimul aspect pe care doresc sa il subliniez, e dat de absentele Irlandei. Pe langa probabil Sexton, Paul O'Connell, Peter O'Mahony si Sean O'Brien vor forma o lista grea pentru Irlanda. Primii doi pentru accidentari, iar ultimul suspendat. Absente grele, care cu siguranta vor da o fata diferita echipei europene.

Defensiva va fi cuvantul de ordine pentru europeni, care ma astept sa domine tactic meciul si sa impiedice marcarea a mai mult de un eseu pentru sudamericani. Acest joc va fi deci de transformari.

Irlanda: 15 Rob Kearney, 14 Tommy Bowe, 13 Keith Earls, 12 Robbie Henshaw, 11 Dave Kearney, 10 Ian Madigan, 9 Conor Murray, 8 Jamie Heaslip (c), 7 Chris Henry, 6 Jordi Murphy, 5 Iain Henderson, 4 Devin Toner, 3 Mike Ross, 2 Rory Best, 1 Cian Healy

Argentina: 15 Joaquin Tuculet, 14 Santiago Cordero, 13 Matías Moroni, 12 Juan Martín Hernández, 11 Juan Imhoff, 10 Nicolás Sánchez, 9 Martín Landajo, 8 Leonardo Senatore, 7 Juan Martín Fernández Lobbe, 6 Pablo Matera, 5 Tomás Lavanini, 4 Guido Petti, 3 Ramiro Herrera, 2 Agustín Creevy (c), 1 Marcos Ayerza

Scor previzionat:  15 - 13
Miza :10
Eventual castig:7.27
Logged
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #15 on: 25 October 2015 - 08:50:21 »

Numar curent al pontului: 12/ 16.75
Meciul : Australia - Argentina
Casa de pariuri:
Pronostic :Australia sa castige la 1-12 puncte
Cota : 2.75
Argumentare :


Miza :10
Eventual castig:17.5

 
« Last Edit: 25 October 2015 - 22:15:59 by irisui » Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!