Despre noi

Despre noi

Despre noi, numai de bine! 🙂
Pariul zilei, biletul zilei, pontul zilei, meciul zilei, pe toate site-urile dedicate pariurilor sportive intalnesc sintagmele acestea si ma ia groaza cand vad ce goliciune, ce lipsa de sens si de continut se ascunde sub aceste cuvinte pompoase.

Vrem sa va oferim calitate fiindca de promisiuni si cuvinte goale ne-am saturat ca de mere padurete!
Trebuie sa stiti ca pe site-ul nostru veti gasi pariul zilei si biletul zilei argumentate in mod profesionist !

Experienta conteaza si ea din plin in bransa asta, sunt ani de pasiune si de studiu in spatele nostru, fara falsa modestie voi spune ca asta conteaza si sper din suflet ca aceasta experienta sa se vada si in rezultate.

Pentru a arata ca suntem altfel, iata cateva lucruri relevante despre noi, despre ceea ce vrem sa va oferim :

Sunt peste zece ani de experienta in portofoliul nostru, numai pe forumuri de acest gen si alti multi ani de pasiune sportiva si parioristica.

Dorim sa cream o comunitate frumoasa de pariori, ce vad in arta pariatului un hobby, dar si o modalitate de a face profit, cu pasiune si inteligenta !

Cautam cat mai multi prieteni dedicati, entuziasti , pentru a spori calitatea ponturilor de pe site-ul nostru si pentru a-l face din ce in ce mai bun !

Aveti sansa sa va alaturati unei comunitati ce cocheteaza de peste zece ani cu lumea pariurilor sportive, oameni dedicati, cu profesionalism, ce ofera ponturi cu o rata de succes apreciabila .

PARIORUL MANIAC

Suntem aici cu implicare, dedicare, entuziasm, profesionalism pentru a va ajuta sa faceti profit inteligent din pariurile sportive!

Va asteptam alaturi de noi cu relaxare si optimism, fara patima, fara incruntarea specifica celui ce a pierdut pariul zilei in ultimul minut. …

Vorbim despre un hobby aici, nu despre o goana nebuneasca dupa un bilet al zilei castigator, dupa imbogatire peste noapte cu doi lei pariati pe un bilet cu 30 de meciuri.

Noi sustinem pariurile sportive ca pe o pasiune, ca pe o imbinare perfecta a dragostei pe care o avem fata de un sport cu adrenalina cauzata de analiza unui meci si de orgoliul de a anticipa corect un rezultat.

As vrea sa schimbam optica prin care cei care pariaza sunt priviti ca niste paria, trebuie sa aratam ca pariorii sunt oameni sapienti, sagace, inteligenti.

Va sfatuim ( stiu, stiu, nu va place sa primiti sfaturi :)) din nou, sa faceti pariul zilei cu grija, cu atentie, cu capul pe umeri, responsabil.

Gasiti pe acest site o echipa de oameni dedicati, pasionati, maniaci in sensul bun al cuvantului, pentru ca avem marota de a schimba total perceptia celor din jur despre ceea ce inseamna de fapt jocurile sportive, carora le pasa de ceea ce va propun in fiecare zi.

Nu va vom oferi nicicand cote de 20 pauza-final, vom incerca sa schimbam acceptiunea generala despre cei ce joaca la pariuri…

Vorbim despre oameni inteligenti acum, spuneam si mai sus, sunt din ce in ce mai putini disperatii care vor da se imbogateasca cu doi lei si 25 de meciuri pe bilet.

Pe asta ne bazam , pe agerimea mintii, si in cazul vostru si intr-al nostru, fireste! 🙂
Jucati alaturi de noi in fiecare zi, va vom ajuta sa aveti permanent pariul si biletul zilei la indemana, in primul rand pentru bucuria jocului, pentru adrenalina, placere, dar cu relaxare, fara patima.