Apr 25, 6 luni in urma 725 Vizualizari
, , , , , , ,

Biletul zilei din snooker 25.04.2017

Biletul zilei din snooker 25.04.2017

Biletul zilei din snooker 25.04.2017

Din nou snooker aici, de la prietenul nostru, maryusg. Incep sferturile de finala ale Campionatului Mondial si meciurile sunt din ce in ce mai atractive.

Aveti aici ponturile anterioare ale lui maryusg

Vom avea optiuni pentru trei dintre cele patru sferturi de finala ce se vor diputa. Despre partida Selby vs Marco Fu, intr-un articol ulterior.

Biletul zilei din snooker 25.04.2017


Incep sferturile de finala si se anunta destul de echilibrate. Pana acum toti sfert finalistii au jucat bine si au ajuns pe merit in aceasta faza.

Ronnie O’Sullivan v Ding JUNHUI

In general, Ronnie l-a invins cam pe unde l-a prins pe Ding Junhui.

Si in ultimele cinci meciuri directe englezul s-a impus, insa ultima intalnire a avut loc in 2014.

Nu a fost un sezon prea grozav pentru nici unu, insa isi pot salva sezonul la acest CM.

Favorit este Ronnie care a jucat mai bine.

E drept ca in primul tur s-a chinuit putin, dar asta doar din cauza faptului ca e posibil sa se fi relaxat putin la 5-1, iar asta ia permit lui Gary Wilson sa revina. In schimb in optimi cu Murphy, Ronnie a jucat si mai bine, reusind 11 break-uri de peste 50 puncte, dintre care doua sutare.

De cealalta parte Ding s-a impus usor in primul tur, 10-5 cu Yuelong si parea ca va castiga usor si in optimi cu Liang Wenbo.

Dupa doua sesiuni, Ding conducea cu 9-7, insa in sesiunea decisiva Liang a fost mai bun si putin i-a lipsit sa castige partida. A condus cu 12-11, dar a riscat putin cam mult in unele momente cheie si asta l-a costat. Eu cred ca Ronnie va castiga acest meci si sunt convins ca nu va fi una in joc decisiv.

Kyren Wilson v Higgins

Cei doi s-au mai intalnit o data, in 2015 la un turneu din European Tour, iar Wilson s-a impus atunci cu 4-1.

Greu de zis cine va castiga acum. Higgins porneste clar cu prima sansa datorita experientei si a constantei, insa Kyren e un tip imprevizibil capabil sa invinga orice jucator.

Problema lui Wilson este inconstanta, avand momente in meciuri in care joaca modest si permite adversarului sa se apropie sau sa ia avans.

Atat in primul tur cu Grace, cat si in turul doi cu Bingham, Kyren a condus la diferente importante, insa pana la urma nu a castigat prea usor aceste meciuri. Destul de putine break-uri de peste 50 puncte au fost reusite de Wilson (3 in primul tur, respectiv 7 in turul doi).

De cealalta parte si Higgins tot 7 astfel de break-uri a avut in turul doi, insa in primul tur a avut 10 break-uri de peste 50 puncte. Asa ca eu ma astept la o partida stransa. Poate nu una care sa ajunga in decisiv, insa nici nu vad pe vreunu sa se impuna mai clar de 13-8.

Hawkins v Maguire

Poate cel mai echilibrat duel din sferturile de finala.

Chiar e foarte greu sa alegi un invingator de aici.

Casele de pariuri il considera favorit pe Hawkins cu o cota de 1,44.

Poate ca e normal sa fie asa, deoarece englezul a avut rezultate foarte bune in ultimii ani la CM, in timp ce Maguire mai mult a dezamagit.

Insa acum Maguire pare intr-o forma foarte buna, reusind sa castige categoric primele doua meciuri: 10-2 cu McGill si 13-3 cu McLeod.

In total 15 break-uri de peste 50 puncte pana acum, dar majoritatea de 50-60 puncte, ceea ce de multe ori nu a fost suficient pentru castigarea frame-ului.

Totusi, Hawkins sta mai prost la acest capitol desi si el a avut victorii clare, 10-3 cu Ford si 13-6 cu Dott.

Insa, per total, a reusit doar 9 break-uri de peste 50 puncte, ceea ce e destul de putin.

Deci mai degraba as pune o miza mica pe Maguire la acest duel decat o miza mare pe Hawkins.  Vad o partida foarte echilibrata, de ce nu poate chiar cu joc decisiv. Daca nu, cred ca scorul va fi 13-10 sau 13-11.

Bilanțul nostru din luna aprilie este de 17 bilete câștigate și sapte pierdute.
Asta ne îndeamnă să vă chemăm alături de noi! Veniți zilnic aici să vă luați porția de inspirație!
Dacă nu veniți la câștig, doar n-o să vă chemăm când suntem în formă slabă… 🙂
Biletele au cota medie 2, nu una care să ne ducă la cer, dar cu răbdare și dedicare profitul se adună cumințel în buzunare!

Aveți aici Biletul zilei snooker din 25 aprilie

Dacă vă plac propunerile și concursurile noastre și vă ajută să faceți profit, vă rog să le apreciați și să le distribuiți .
Mulțumesc, numai bine!!! )

Foto: Daily Mail

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "Biletul zilei din snooker 25.04.2017" prin

Adauga un comentariu

1 COMENTARII

  1. 27 aprilie 2017
    Pierdut! Răspunde

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mai multe in Biletul zilei
17 Oct, 10 ore in urma

Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017

Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017 Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017 este format din trei din jocurile ce se disputa miercuri in Champions League. Ne aflam in a treia saptamana …

17 Oct, 16 ore in urma

Biletul zilei fotbal Champions League 17.10.2017

Biletul zilei fotbal Champions League 17.10.2017 Astazi am zis ca vom vorbi despre toate meciurile din Champions League, si ne vom tine de cuvant. Aveti aici biletul cu Real Madrid si Monaco. Adi micr…

17 Oct, 19 ore in urma

Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli 17.10.2017

Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli 17.10.2017 Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli va propune unul din cele mai asteptate meciuri ale zilei, cu doua echipe aflate intr-o perioa…