Mai 6, 5 luni in urma 713 Vizualizari
, , , , , , ,

Biletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17

https://forumul-pariorului-maniac.ro/wp-content/uploads/2017/05/Biletul-zilei-din-hochei-cota-2-din-06.05.17.jpgBiletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17

Biletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17

A inceput Campionatul Mondial de hochei pe gheata si nu pot sa nu propun si un „Biletul zilei din hochei”. Meciurile au inceput ieri, in Germania, iar rezultatele au fost cele asteptate. Sa nu va surprinda victoria Germaniei cu americanii. SUA are o echipa cu multi tineri, jucatorii de top fiind inca angrenati in NHL.

Astazi avem o zi plina cu articole. Gasiti pe site un pont din Scotia, Biletul zilei Bundesliga si Premier League si Biletul zilei din fotbal cota 2.

Avem si tenis aici…

Biletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17: Slovacia vs. Italia

Slovacia este una dintre natiunile ce au castigat titlul de campioana mondiala. S-a intamplat in 2002, in Suedia. Este o mare realizare pentru aceasta nationala ce a intrat in competitie in 1994. In 2000, la St.Petersburg, a jucat finala, insa a pierdut-o in fata Cehiei.

In ultimii ani echipa se zbate in mediocritate. Dupa o noua finala in 2012, pierduta cu Rusia, echipa a coborat continuu. A jucat sferturi in 2014, iar de atunci a ocupat de 3 ori locul 5 in grupa preliminara. Nu a mai reusit sa treaca in fazele superioare.

Daca inainte era o obisnuita a jocurilor cu Rusia, Cehia, Suedia, acum joaca amicale cu echipe ca Norvegia, Elvetia, Danemarca.

2017 este un nou an in care nu se intrevede o imbunatatire. Este greu de crezut ca va trece de Rusia, Suedia, Germania. SUA pare sa fie echipa cu care-si disputa locul 4 in grupa. Dar intotdeauna a fost mai greu pana tinerii americani s-au obisnuit cu rigorile competitiei. Apoi au fost extrem de greu de invins…

Italia este nou-promovata in Grupa Mondiala. Din 2011 pana in prezent a mai promovat de doua ori. Niciodata nu a reusit sa-si pastreze locul in Grupa. Este considerata cea mai slaba echipa din Grupa B. Stefan Mair a inceput formarea unei echipe tinere cu care sa abordeze cu succes editiile viitoare. Fata de lotul cu care a retrogradat in 2014 nu mai sunt atat de multi jucatori cu dubla cetatenie. Atunci avea 10. Acum incearca sa se bazeze pe spiritul italian.

Daca intre 1992 si 2002 a fost o prezenta continua in Grupa Mondiala din 2007 nu a mai reusit sa se salveze niciodata dupa promovare. Va reusi cu tinerii din acest an ? Sincer, eu nu cred. Se bate pentru evitarea ultimului loc cu Danemarca si Letonia, doua echipe mai puternice.

Ultimul joc direct dintre cele doua s-a disputat in 2014 si s-a incheiat cu victoria Slovaciei, 4-1. Nu vad de ce nu am asista la o noua victorie a favoritilor astazi.

Biletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17: Franta vs. Norvegia

Ce meci ne asteapta intre Franta si Norvegia ! Franta este organizatoarea Grupei B. In mod normal va forta intrarea in sferturi. Canada, Cehia si Finlanda sunt marile favorite pentru calificarea in sferturi. Ramane o pozitie pentru care se vor bate Franta, Norvegia, Belarus si Norvegia. Razboiul a inceput chiar din prima zi. Ati vazut ce greu a pierdut Belarusul la Finlanda…

Franta este o prezenta constanta in Grupa Mondiala din 2008. In ultimii ani s-a batut pentru evitarea retrogradarii. Doar in 2014 a reusit o surprinzatoare prezenta in sferturi. Acum, cand joaca pe arenele proprii are sansa unui rezultat mare. Retrogradarea nu poate exista in dictionarul francez.

Norvegia ar fi fost considerata superioara Frantei daca meciul se juca pe teren neutru. Echipa norvegiana a fost o constanta a locurilor 4-5 in grupa preliminara. Nu a avut emotii cu retrogradarea si nici in acest an nu este o candidata. In 2011 si 2012 a jucat sferturi de finala. De atunci nu a mai reusit sa mearga in fazele superioare.

Meciul se anunta unul extren de echilibrat si disputat. De aceea aici vom alege un pronostic pe numarul de goluri.

Luna aprilie s-a incheiat cu un bilant pozitiv, cu 20 bilete câștigate și 12 pierdute.
Nu e un bilant extraordinar, dar il pot cataloga drept bun!
In luna mai, avem doua bilete pierdute, dar astazi vom echilibra balanta! 🙂

Aveți aici Biletul zilei din hochei cota 2 pentru 6 mai

Dacă vă plac propunerile și concursurile noastre și vă ajută să faceți profit, vă rog să le apreciați și să le distribuiți .
Mulțumesc, numai bine!!! )

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "Biletul zilei din hochei cota 2 din 06.05.17" prin

Adauga un comentariu

1 COMENTARII

  1. 6 mai 2017
    Pierdut! Răspunde

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mai multe in Biletul zilei
17 Oct, 10 ore in urma

Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017

Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017 Biletul zilei fotbal cota 2 pentru 18.10.2017 este format din trei din jocurile ce se disputa miercuri in Champions League. Ne aflam in a treia saptamana …

17 Oct, 16 ore in urma

Biletul zilei fotbal Champions League 17.10.2017

Biletul zilei fotbal Champions League 17.10.2017 Astazi am zis ca vom vorbi despre toate meciurile din Champions League, si ne vom tine de cuvant. Aveti aici biletul cu Real Madrid si Monaco. Adi micr…

17 Oct, 19 ore in urma

Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli 17.10.2017

Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli 17.10.2017 Biletul zilei fotbal Manchester City vs. Napoli va propune unul din cele mai asteptate meciuri ale zilei, cu doua echipe aflate intr-o perioa…