Sep 1, 3 săptămâni in urma 213 Vizualizari
, , , , , ,

Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia din 01.09.2017

https://forumul-pariorului-maniac.ro/wp-content/uploads/2017/09/Biletul-zilei-baschet-Romania-vs.-Cehia-din-01.09.2017.jpgBiletul zilei baschet  Romania vs. Cehia din 01.09.2017

Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia din 01.09.2017

Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia ne propune unul din jocurile din prima zi a Campionatului European masculin. Una din cele 4 grupe debuteaza astazi la Cluj, la care in calitate de organizatoare a competitiei participa si Romania.
E unul din cele mai importante evenimente gazduite de Romania in ultima vreme, si o ocazie rara pentru nationala de baschet sa se confrunte la un asemenea nivel cu elita Europei.

Nu uitati de un alt joc important ce se disputa in preliminariile World Cup 2018, Romania vs. Armenia.

Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia din 01.09.2017

Primul meci ii aduce in fata favoritilor nostri pe cei din Cehia, o nationala care la ultimul european a reusit o onorabila situare pe locul 7, in spatele unor echipe cu care cu greu te poti lupta: Franta, Spania, Lituania, Grecia, Italia sau Serbia. Dar aceasta e povestea de acum 2 ani. In acest moment, loturile celor doua echipe arata asa:

Cehia:
Patrik Auda Rosa Polonia
Tomas Satoransky Washington W. USA
Jiri Welsch Nymburk Cehia
Lukas Palyza Gliwice Polonia
Jakub Sirina Opava Cehia
Kamil Svrdlik Pardubice Cehia
Martin Peterka Nymburk Cehia
Jaromir Bohacik Nymburk Cehia
Martin Kriz Nymburk Cehia
Tomas Kyzlink Umana VE Italia
Vojtech Hruban Nymburk Cehia
Simon Pursl Svitavy Cehia
Ronen Ginzburg Antrenor

Romania
Andrei Mandache Oradea Romania
Catalin Petrisor Oradea Romania
Radu Paliciuc CSU Sibiu Romania
Vlad Moldoveanu Demir IBB Turkey
Nicolae-Bogdan Nicolescu Oradea Romania
Octavian Calota BC Timisoara Romania
Alexandru Olah UBT Cluj Napoca Romania
Titus Nicoara Oradea Romania
Emanuel Cate Prat Spain
Roland Torok UBT Cluj Napoca Romania
Catalin Baciu Steaua CSM Romania
Nandor Kuti UBT Cluj Napoca Romania
Marcel Tenter Antrenor

Dupa cum vedeti, ambele se bazeaza preponderent pe resurse interne, insa luati individual, ca si experienta, dar si dupa valoarea campionatului, cehii sunt in fata noastra cu o treapta. Astfel, azi sunt convins ca vom avea probleme in a marca, pentru ca nici unul din jucatorii nostri nu este unul care sa poata lua partida pe cont propriu si, asa cum am aratat si in amicale, jocul va fi bazat mult pe aruncari de la semidistanta.

Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia din 01.09.2017

Nu cunosc indeaproape stilul de joc al cehilor, insa stiu ca sunt constienti ca acest meci reprezinta una din principalele oportunitati usoare de a castiga puncte in aceasta grupa, in care Spania si Croatia cu siguranta nu vor fi deranjate.

Fiind prima partida, ma astept la prudenta, si la un joc in care presiunea unui astfel de eveniment sa isi puna amprenta pe compatriotii nostrii, pe care nu ii vad capabili sa depaseasca pragul de 65 de puncte. De partea cealalta, nici cehii nu au aratat in amicale o forta ofensiva deosebita, varful lor fiind inregistrat cu Ungaria, o echipa similara potentialului nostru, contra carora au marcat 85 de puncte.

Ma astept ca publicul sa dea energie jucatorilor in anumite momente, insa nu cred ca abilitatile de finalizare ale noastre ne vor permite sa tinem aproape de cehi in repriza a doua. Astfel, pe final nu cred ca se va ajunge la multe faulturi care sa puna in pericol propunerea mea de azi.

Aveți aici Biletul zilei din baschet pentru 01.09.2017

Ii multumim prietenului nostru Dude pentru acest articol.

Dacă vă plac propunerile și concursurile noastre de pe forum și vă ajută să faceți profit, vă rog să le apreciați și să le distribuiți .
Si nu uitati sa jucati doar sumele pe care va permiteti sa le pierdeti!
Lasati pariurile sportive la stadiul de hobby in viata voastra, va rog sa nu incercati sa faceti din asta un mod de viata.
Puteti face alaturi de noi profit lunar jucand atent, inteligent, calculat. Nu avem insa retete de imbogatire rapida, nu ne cereti asta!

Pentru a primi zilnic de la noi biletul si pariul zilei, inscrieti-va negresit pe newsletter !

Mulțumesc, numai bine!!!

Foto: gsp

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "Biletul zilei baschet Romania vs. Cehia din 01.09.2017" prin

Nu sunt comentarii.

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mai multe in Articole
17 Sep, 2 zile in urma

Biletul zilei fotbal Spania pentru 17.09.2017

Biletul zilei fotbal Spania pentru 17.09.2017 Biletul zilei fotbal Spania va propune unul din cele mai asteptate meciuri ale zilei, cel dintre Real Sociedad si Real Madrid. Chiar daca avem o duminica …

14 Sep, 5 zile in urma

Biletul zilei fotbal Europa League pentru 14.09.2017

Biletul zilei fotbal Europa League pentru 14.09.2017 Biletul zilei fotbal Europa League este format din doua din jocurile ce se disputa astazi in a doua competitie europeana, Hoffenheim vs. Braga si R…

13 Sep, 6 zile in urma

Biletul zilei fotbal Liverpool vs. Sevilla 13.09.2017

Biletul zilei fotbal Liverpool vs. Sevilla 13.09.2017 Biletul zilei fotbal Liverpool vs. Sevilla va propune unul din cele mai interesante jocuri ale zilei a doua a grupelor Champions League. Ambele ec…