Biletul zilei fotbal 19.08.2020

Biletul zilei fotbal 19.08.2020

Biletul zilei fotbal 19.08.2020 este alcatuit din doua partide programate miercuri in liga a doua din Japonia si calificarile Champions League. Ma grabesc sa public acest bilet deoarece prima intalnire incepe la ora 13.00. Avem sase bilete la rand castigatoare, ultimul de cota 3.24. Suntem pe un profit substantial, de peste 700 lei, in aceasta luna.

Kusatsu vs Renofa Yamaguchi

Kusatsu este o nou-promovata in prima liga in acest sezon. Inceputul este destul de anevoios si o gasim pe ultima pozitie dupa disputarea a douasprezece etape. A obtinut sase puncte, dar toate au fost aduse din deplasare. Problemele vin tocmai in intalnirile de la domiciliu, unde joaca destul de apatic. Are doar doua goluri marcate in cele sapte partide disputate pe propriul teren. Kohei Shin si Toshiya Tanaka sunt principalii realizatori, cu doua goluri marcate.

Renofa Yamaguchi nu are nici ea un inceput satisfacator. Dupa 12 etape este a douazecea in clasament, cu 11 puncte. Inca mai este nevoie de ajustari pentru a urca in zona de mijloc a clasamentului, acolo unde s-a aflat in sezonul precedent. S-a descurcat binisor la domiciliu, de unde a adus noua puncte. In deplasare a castigat doar doua puncte, in cele sase partide disputate, si este ultima intr-un astfel de clasament. Brazilianul Iury si Kensei Ukita sunt golgheterii oaspetilor, cu cate trei goluri marcate.

Kusatsu este singura echipa din liga a doua din Japonia ce nu are nicio remiza dupa 12 etape. Echipa oaspete nu se descurca bine in deplasare, unde am vazut ca a reusit doar doua rezultate de egalitate. Egalul este pronosticul cel mai posibil in aceasta intalnire, dar pentru a ne creste sansele ca pariul sa fie castigator voi alege un pariu de tipul pauza sau final.

Maccabi Tel Aviv vs FC Riga

Maccabi Tel Aviv ramane una din cele mai cunoscute echipe din Israel, de 19 ori campioana. Sa nu uitam ca si anul trecut a inceput tot in Champions League, de unde a fost eliminata de CFR Cluj (0-1 si 2-2). In Israel campionatul nu s-a reluat, dar Maccabi a disputat doua partide oficiale in Super Cupa, trofeu castigat cu un dublu 2-0 in fata Hapoel Beer Sheva. In aceste intalniri s-a evidentiat Nick Blackman, din Barbados, care a inscris de doua ori.

Riga a devenit o echipa puternica in Letonia in ultimii ani. Are doar doua titluri de campioana, in 2018 si 2019. In tara baltica este in plina desfasurare o noua editie a campionatului national, unde Riga este lidera. A primit doar 8 goluri in primele 14 meciuri disputate. Nu pot sa uit ca in sezonul precedent al Champions League a fost eliminata de Dundalk dupa doua rezultate de egalitate, de 0-0, loviturile de departajare fiind cele care au decis calificata. Kule Mbombo este cel mai periculos atacant al oaspetilor.

In aceasta faza meciurile se disputa intr-o singura mansa. Riga va veni cu ideea sa se apere si sa duca meciul spre acele lovituri de departajare. De aceea propunerea mea va fi una de tipul 1X si sub 3.5 goluri.

Biletul zilei fotbal 19.08.2020

Kusatsu vs Renofa Yamaguchi
Egal la pauza sau final (PSF X) @ 1.75

Maccabi Tel Aviv vs FC Riga
1X si sub 3.5 goluri (gg3+) @ 1.51

COTA FINALA: 2.64

Foto: Digi Sport

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.