Biletul zilei fotbal 17.08.2020

Biletul zilei fotbal 17.08.2020

Biletul zilei fotbal 17.08.2020 este alcatuit din doua meciuri programate luni in campionatele nationale din Coreea de Sud si Suedia. Avem cinci bilete castigate la rand si un profit destul de bun. Imi pare rau ca timpul nu-mi permite sa vin cu un bilet in fiecare zi, dar mai bine asa, cu cele care ies verzi.

Daejeon Citizen vs Seoul E-Land

Daejeon este a doua in K2 League. Obiectivul acestui sezon este promovarea in liga de elita din Coreea de Sud. Va fi destul de dificil deoarece este o concurenta acerba, asa cum se vede si in clasament, unde este un echilibru pana la locul sapte. Intre prima pozitie si a saptea diferenta este de doar sase puncte. Daejeon nu s-a descurcat prea bine la domiciliu, unde a castigat doar 11 puncte din 21 posibile. Andre Luis este cel mai periculos atacant al gazdelor, cu 11 goluri marcate.

Seoul E-Land este o alta echipa ce vizeaza promovarea in prima liga. Meciurile din deplasare par specialitatea acestei formatii, ce a obtinut 13 puncte din 15 posibile in intalnirile disputate pana acum. In clasament este a patra, a cincea dupa meciurile de duminica, cu 21 de puncte. Este important ca nu are probleme de lot si poate alinia cea mai buna formula de echipa. Leandro a marcat de sase ori in acest sezon.

Este o intalnire intre doua adversare puternice din K2 League. Ambele au o serie de meciuri fara rezultat de egalitate si remiza este primul rezultat spre care ma indrept. Pentru a ne creste sansele ca pariul sa iasa castigator voi alege un pronostic de tipul pauza sau final.

Helsingborg vs Sirius

Helsingborg este intr-o situatie destul de dificila, la jumatatea intrecerii, in prima liga din Suedia. Daca nu gaseste solutii sa iasa din zona periculoasa, la finalul sezonului va lua drumul ligii secunde. Cu 13 puncte si doar doua victorii obtinute in primele 15 etape este cat se poate de clar ca nu poate face fata ligii de elita. Este pacat pentru aceasta echipa de traditie din Suedia, dar inca mai este timp pentru a se salva. Anthony van den Hurk este golgheterul gazdelor, cu cinci goluri marcate.

Sirius are un parcurs foarte bun in acest sezon. La jumatatea intrecerii, dupa disputarea turului, se afla pe locul sapte, cu 22 de puncte. Este undeva la mijlocul distantei, atat fata de pozitiile europene, cat si de cele periculoase. Ofensiva este una foarte buna, cu 27 de goluri marcate. Este a treia din liga, dupa cele ale lui Norrkoping (32 goluri) si Malmo, cu 31 de goluri. Stefano Vecchia s-a impus ca cel mai periculos atacant, cu sapte goluri marcate.

Este o intalnire intre doua echipe aflate in situatii diferite. Sirius joaca fara presiune si se vede acest lucru in abordarea meciurilor. In schimb, Helsingborg este intr-o situatie destul de dificila si a ajuns sa nu mai aiba voie sa faca pasi gresiti. Este o intalnire de la care asteptam goluri, de ambele parti.

Biletul zilei fotbal 17.08.2020

Daejeon Citizen vs Seoul E-Land
Egal la pauza sau final (PSF X) @ 1.77

Helsingborg vs Sirius
Ambele marcheaza si peste 2.5 goluri (gg3+) @ 1.83

COTA FINALA: 3.24

Foto: Kristianstadsbladet

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.