Biletul zilei fotbal 14.08.2020

Biletul zilei fotbal 14.08.2020

Biletul zilei fotbal 14.08.2020 este alcatuit din doua partide programate vineri in campionatele nationale din Rusia si Bahrain. Marti am avut din nou un bilet castigator. Luna august este una profitabila pentru noi.

Arsenal Tula vs UFA

Arsenal Tula a terminat pe locul 8 in sezonul precedent. S-a dovedit ca este o echipa solida, mai aproape de locurile europene decat de cele periculoase ale clasamentului. Majoritatea punctelor le-a adus din meciurile din deplasare. Este o formatie bine organizata, cu o defensiva ermetica. In aceste intalniri, din deplasare, a reusit de multe ori sa castige cu 1-0, tocmai pentru ca s-a descurcat bine in zona careului propriu. In noul sezon a inceput cu un rezultat de egalitate, cu Akhmat Grozny (0-0). Evgeni Lutsenko ramane principalul pericol din atacul gazdelor.

UFA a terminat tot in zona de mijloc a clasamentului, pe locul noua. A fost campioana rezultatelor de egalitate. Aproape jumatate din cele 30 de partide disputate le-a terminat nedecis. A avut a doua defensiva din liga, dupa campioana Zenit. A primit doar 24 de goluri in 30 de etape. In deplasare a primit doar 11 goluri. Acum a pierdut in prima etapa in meciul de la domiciliu, cu Krasnodar (0-3).

Este o intalnire intre doua echipe apropiate ca valoare. Propunerea mea de pariu este una de tipul pauza sau final egal.

Al-Riffa vs Busaiteen

Al-Riffa ramane una dintre echipele puternice din Bahrain. In total a castigat 12 titluri de campioana, dar sub diferite nume. Ultimul succes a venit in 2019. Acum este a treia in liga, la sapte puncte de lidera. Inca mai poate recupera diferenta, dar are nevoie de un parcurs foarte bun. Dupa reluare a castigat intalnirea cu Manama Club, cu 3-1. Sayed Hashim a marcat de doua ori in aceasta intalnire.

Busaiteen a revenit in prima liga dupa o pauza de patru ani. Are un sezon destul de dificil, in care obiectivul este evitarea retrogradarii. Dupa primele 12 etape a aduat doar noua puncte, ceea ce este destul de putin. Pentru ea pauza a venit la timp deoarece a avut cinci infrangeri consecutive. In prima etapa dupa reluare a reusit sa termine la egalitate (2-2) cu East Riffa. Ambele goluri au fost marcate de Abdullah Al Hashash.

In mod normal Al-Riffa nu trebuie sa aiba probleme in aceasata partida. Nu a pierdut decat un singur meci la domiciliu, cu lidera Al-Hidd. Alegem o victorie a gazdelor in aceasta intalnire.

Biletul zilei fotbal 14.08.2020

Arsenal Tula vs UFA
Egal la pauza sau final (PSF X) @ 1.57

Al-Riffa vs Busaiteen
Al-Riffa castiga @ 1.45

COTA FINALA: 2.28

Foto: Tinbong247

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.