Biletul zilei fotbal 31.07.2020

Biletul zilei fotbal 31.07.2020

Biletul zilei fotbal 31.07.2020 este alcatuit cu doua partide ce se disputa vineri in Austria si Elvetia. Sunt doua competitii aflate pe final de sezon, in care mai sunt cateva lucruri de stabilit. Biletul de miercuri, cel cu meciuri din Serie A, a fost castigator.

Austria Klagenfurt vs Innsbruck

Austria Klagenfurt a pierdut prima pozitie in liga a doua austriaca, inaintea ultimei etape. Acum este in lupta directa cu Ried pentru promovare. Cele doua sunt despartite de doar un singur gol. Pana la urma golaverajul ar putea fi cel care decide promovata. In timp ce Austria va intalni Innsbruck, Ried va juca impotriva FAC Viena, o echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Oliver Markoutz este golgheterul gazdelor, cu 16 goluri marcate.

Innsbruck a pierdut orice sansa de promovare cu mai multe etape in urma. In ultima perioada am observat o relaxare la nivelul lotului. A mai inregistrat doar o singura victorie, cu ultima clasata Kapfenberg, in ultimele sase etape. Nu stiu daca va incerca sa o incurce pe Austria Klagenfurt, in aceasta ultima etapa. Raphael Galle, Murat Satin si Atsushi Zaizen au cate sase goluri marcate in acest sezon.

Austria Klangenfurt este obligata sa castige intalnirea cu Innsbruck, daca-si doreste promovarea in prima liga. S-ar putea sa aiba nevoie de o victorie la scor, in cazul in care si Ried castiga intalnirea cu FAC Vienna. Tocmai de aceea vom alege un pariu cu handicap in favoarea gazdelor.

Thun vs FC Basel

Thun este intr-o disputa directa cu Sion pentru evitarea locului de baraj, pentru evitarea retrogradarii. Inaintea ultimelor doua etape cele doua pornesc umar la umar. Este important ca Thun sa obtina mai multe puncte ca Sion in partidele cu FC Basel si Zurich. Primul criteriu de departajare este golaverajul, iar aici avantajul este de partea Sionului. Ridge Munsy este principalul realizator, cu 10 goluri marcate.

FC Basel este a treia in clasament si aici o vom gasi si la finalul competitiei. Chiar daca le-a batut pe cele doua candidate la titlu, Young Boys si St.Gallen, n-a reusit sa recupereze distanta ce o despartea de acestea. Si aici am vazut o relaxare, mai ales in defensiva, Basel primind patru goluri in meciul de la domiciliu, din etapa precedenta, cu Lugano. Arthur este golgheterul oaspetilor, cu 14 goluri marcate.

Thun este echipa cu motivatie din aceasta intalnire. Incearca sa castige mai multe puncte decat Sion, in ultimele doua meciuri, pentru a scapa de barajul de retrogradare. Voi alege o dubla in favoarea gazdelor in aceasta partida.

Biletul zilei fotbal 31.07.2020

Austria Klagenfurt vs Innsbruck
Austria Klagenfurt castiga la doua sau mai multe goluri diferenta, Austria (-1.5) @ 1.83

Thun vs FC Basel
1X @ 1.53

COTA FINALA:2.80

Foto: Ran

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.