Biletul zilei fotbal 05.06.2020

Biletul zilei fotbal 05.06.2020

Biletul zilei fotbal 05.06.2020 ne aduce cele doua meciuri ce se vor disputa vineri in Bundesliga 2. Este o competitie foarte echilibrata, in care toate cele patru echipe, ce se regasesc in propunerile noastre, incearca sa-si securizeze locul pentru sezonul viitor. Incepe week-endul si odata cu el revenim si noi cu obisnuitele propuneri de biletul zilei.

Bochum vs St.Pauli

Bochum se afla pe locul zece, cu 36 de puncte. Are cu sase mai mult decat pozitia ce merge la baraj si opt fata de prima echipa ce retrogradeaza direct. Are sapte partide de cand nu a mai pierdut niciun meci. De la reluare a obtinut opt puncte, din doua victorii si doua rezultate de egalitate. Silvere Ganvoula este golgheterul echipei, cu 13 goluri marcate.

St.Pauli are un punct mai putin decat adversara sa, dar se afla trei pozitii mai jos, pe treisprezece. Pastreaza o distanta de cinci puncte fata de locurile periculoase. Chiar daca nu a pierdut decat o intalnire dupa reluare, nu se poate declara multumita cu doar cele cinci puncte stranse in aceasta perioada. Dimitrios Diamantakos este principalul marcator al oaspetilor, cu noua goluri.

Bochum nu a castigat la domiciliu in ultimele sase intalniri directe cu St.Pauli. Daca contabilizam toate meciurile directe observam o serie de 11 astfel de intalniri fara un succes al lui Bochum. Ultima victorie a venit la Hamburg, in februarie 2014. Ambele au nevoie de puncte si s-ar putea multumi sa le imparta. Un pariu de tipul pauza sau final egal merita incercat.

Gr.Furth vs Sandhausen

Gr.Furth este cea mai bine clasata dintre echipele analizate in acest articol. Se afla pe locul sapte, cu 38 de puncte. Este o formatie solida, ce pune destule probleme adversarelor. De la reluare a castigat doar trei puncte, dar s-a multumit sa adune cate un punct on intalnirile disputate. Este mai bine decat nimic. Branimir Hrgota este principalul realizator, cu zece goluri marcate.

Sandhausen este pe locul unsprezece, avand cu doua puncte mai putin decat adversara sa. De la reluare a castigat sapte puncte si a reusit sa se indeparteze de zona periculoasa. Nu se poate declara in toatalitate salvata, dar este mult mai linistita. Daca va continua asa sunt sanse bune sa ramana in Bundesliga 2. Kevin Behrens a marcat de 11 ori in acest sezon.

Si aici merg pe un pariu de tipul egal la pauza sau final. Ambele pot fi multumite sa mai adauge un punct la zestrea actuala si sa pastreze distanta fata de pozitiile periculoase.

Biletul zilei fotbal 05.06.2020

Bochum vs St.Pauli
Egal la pauza sau final (PSF X) @ 1.75

Gr.Furth vs Sandhausen
Egal la pauza sau final (PSF X) @ 1.73

COTA FINALA:3.03

Foto: Decotidien Nouvelles

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.