Biletul zilei fotbal 16.05.2020

Biletul zilei fotbal 16.05.2020

Biletul zilei fotbal 16.05.2020 este alcatuit cu doua meciuri din etapa a douazeci si sasea din Bundesliga. Este bucurie mare printre pariori, deoarece se intoarce una din cele mai interesante competitii din Europa. Avem si noi mai mult material pentru biletele noastre obisnuite.

Fortuna Dusseldorf vs Paderborn

Fortuna ocupa pozitia de baraj, cu 22 de puncte. Are cu sase puncte mai mult decat adversara sa. Are o diferenta de patru puncte, atat fata de pozitia superioara, cat si fata de cea inferioara. Inca are nevoie de rezultate pozitive pentru a incerca sa ramana in Bundesliga. Dawid Kownacki, Zack Steffen si Oliver Fink vor lipsi. Rouwen Hennings este golgheterul gazdelor, cu 11 goluri marcate.

Paderborn este lanterna rosie din Bundesliga, cu 16 puncte. Are un deficit de sase puncte fata de pozitia de baraj, ocupata chiar de adversara sa. Este cat de poate de clar ca are nevoie de rezultate pentru a spera la salvarea de la retrogradare. Luca Kilian este accidentat. Streli Mamba este principalul marcator, cu cinci goluri. Mamba este incert pentru aceasta partida.

Pentru Paderborn este o intalnire de totul sau nimic. O infrangere o trimite direct in liga a doua, cu opt etape inainte de final, pentru ca este greu de crezut ca va mai reface un deficit de noua puncte. Va risca foarte mult si va incerca sa castige aceasta confruntare. Aleg o dubla in favoarea oaspetilor.

Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach

Frankfurt ramane una din cele mai periculoase adversare din Bundesliga. A simtit-o pe pielea ei chiar Leipzig, cu sase etape in urma. Inainte de intrerupere a avut o serie negativa, de trei infrangeri consecutiva. Locul ocupat in clasament (12) este unul cu mult sub posibilitatile echipei. Goncalo Paciencia este principalul marcator, cu sapte goluri marcate. El este incert pentru aceasta intalnire.

Borussia se afla intre primele patru echipe ce se pot califica in viitoarea editie Champions League. Inca mai pastreaza sanse la titlu, avand cu sase puncte mai putin decat Bayern. Trebuie sa fie atenta si in spate, la Leverkusen, care abia asteapta pasii gresiti pentru a trece in fata. Fabian Johnson si Denis Zakaria sunt accidentati. Alassane Plea are opt goluri marcate.

Pauza a venit la timp pentru Eintracht Frankfurt. A avut timp sa vada unde a gresit si sa faca reglajele necesare. Borussia Monchengladbach trebuie sa se teama de aceasta partida, deoarece intalneste o adversara destul de periculoasa. Voi alege o dubla in favoarea gazdelor pentru acest meci.

Biletul zilei fotbal 16.05.2020

Fortuna Dusseldorf vs Paderborn
X2 @ 1.70

Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach
1X @ 1.61

COTA FINALA: 2.74

Foto: WA.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.