Biletul zilei fotbal 13.05.2020

Biletul zilei fotbal 13.05.2020

Biletul zilei fotbal 13.05.2020 este format cu doua din meciurile ce se vor disputa miercuri in prima liga din Turkmenistan. Din acest week-end incep sa revina competitiile puternice din Europa. Prima este Bundesliga, ce ne propune o etapa completa sambata, duminica si luni. Vom avea material de exceptie pentru biletul zilei.

FC Asgabat vs Sagadam

Asgabat este pe locul cinci in Yokary Liga, dar are un meci mai putin disputat. Este una dintre echipele ce vizeaza titlul de campioana in acest sezon. Cel mai bine s-a descurcat in deplasare, de unde a adus sapte puncte. La domiciliu a disputat doar doua partide, una castigata, cu Nebitci (5-2), si una pierduta, cu Kopetdag Asgabat (0-1).

Sagadam a revenit in prima jumatate a clasamentului, dupa trei succese consecutive. A reusit sa ajunga la un nivel competitiv, dupa un inceput mai slab de sezon. Este o echipa in meciurile careia se inscriu foarte putine goluri. Are cate patru marcate si patru primite in cele sapte partide disputate.

Gadele sunt usor favorite si nu asteptam un meci cu multe goluri. 1X si sub 3.5 goluri este propunerea noastra.

Nebitci vs Ahal

Nebitci are sase puncte dupa primele sapte etape. Are doua succese, ambele la domiciliu, impotriva unor echipe de valoare din Turkmenistan. A castigat cu acelasi scor, 1-0, atat cu Sagadam, cat si cu Altyn Asyr. De fiecare data a deschis repede scorul, iar apoi s-a baricadat in aparare. A demonstrat ca stie sa mentina un rezultat, indiferent de valoarea adversarei.

Ahal este lidera clasamentului dupa desfasurarea unui prim sfert al campionatului din Turkmenistan. Ocupa aceasta pozitie in conditiile in care are un meci mai putin disputat. Isi doreste mult sa opreasca suprematia rivalei, Altyn Asyr, si sa castige un nou titlu de campioana. Rezultatele de pana acum ii dau sperante.

Nebitci joaca destul de bine cu formatiile puternice din Turkmenistan. De aceea consider ca aceasta intalnire este una echilibrata. Pontul meu va fi unul de tip pauza sau final egal.

Biletul zilei fotbal 13.05.2020

FC Asgabat vs Sagadam
1X si sub 3.5 goluri @ 1.55

Nebitci vs Ahal
Pauza sau final egal (PSF X) @ 2.15

COTA FINALA: 3.33

Foto: Soi kèo bóng đá

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.