Biletul zilei fotbal 08.05.2020

Biletul zilei fotbal 08.05.2020

Biletul zilei fotbal 08.05.2020 este alcatuit din doua din partidele programate in competitiile din Belarus vineri. Am ales o intalnire din campionatul de rezerve si una din Vysheyshaya Liga. Vestea buna este ca se reia Bundesliga. Mai avem doar cateva zile de asteptat. Vom avea mai mult material pentru biletul zilei. Avem un inceput de luna foarte bun si un profit de 200 lei dupa primele trei bilete propuse.

Neman Grodno 2 vs Rukh Brest 2

Neman Grodno 2 are un inceput foarte bun, la nivelul ligii rezervelor, si se afla pe locul trei dupa sapte etape disputate. Are cu doar trei puncte mai putin decat lidera Dinamo Minsk. La domiciliu a castigat toate cele trei partide disputate. Este adevarat ca toate adversarele se afla in a doua jumatate a clasamentului. Pavel Tseslyukevich si Dmitry Vashkevich au cate trei goluri marcate.

Rukh Brest 2 se descurca foarte bine la aceasta prima participare in liga rezervelor. Dupa sapte etape ocupa locul cinci cu 15 puncte. Este una din cele trei echipe ce nu au inregistrat niciun egal in aceasta perioada. In deplasare a pierdut la Dinamo Minsk 2 (0-2), lidera la zi, si la Torpedo Zhodino 2 (2-3). A reusit sa castige intalnirile cu BATE Borisov 2 (4-1) si Slavia Mozyr 2 (2-0). Oleg Nikiforenko are sapte goluri marcate in aceasta perioada.

Cotele propuse de casele de pariuri sunt, dupa parerea mea, destul de mici pe victoria gazdelor. Meciul este unul echilibrat, cu doua formatii cu un inceput de sezon foarte bun. In afara de Isloch Minsk 2, pe care a intalnit-o in perioada de inceput, Neman a avut adversare mai slabe, din a doua jumatate a clasamentului. Abia acum are un examen adevarat. Propunerea mea de pariu este una de tipul pauza sau final.

Neman Grodno 2 vs Rukh Brest 2

Slutsk vs Energetik-BGU

Slutsk este actuala lidera in Vysheyshaya Liga. Am crezut ca este o situatie de moment, dar observam ca de cand a urcat pe primul loc nu a mai fost intrecuta de nimeni. Din spate vine puternic BATE Borisov si astept sa vad cat va mai dura aceasta situatie. Cu un succes, absolut posibil, Slutsk ramane in postura de lider. Denis Obrazov este accidentat, iar Roman Krivulkin este suspendat. Artem Serdyuk si Bala Muhammad Umar sunt golgheterii gazdelor cu cate trei goluri marcate.

Energetik-BGU a avut o evolutie oscilanta in aceste prime sapte etape. A inceput cu trei succese consecutive, dupa care a pierdut tot de trei ori. In ultima etapa a intrerupt aceasta serie negativa, cu o victorie in deplasare, la Smolevichi (2-0). Ramane sa vedem daca va reusi sa continue pe aceeasi linie. Aleksandr Svirepa si Dmitri Girs sunt suspendati. Jasur Jakhshibaev a reusit sa marcheze de patru ori in acest inceput de sezon.

Problemele lui Slutsk au venit tocmai din intalnirile de la domiciliu, unde s-a descurcat ceva mai greu. Sa nu uitam ca nu a castigat decat doua din cele patru partide sustinute acasa. Aici a pierdut toate cele cinci puncte cedate pana acum. Energetik este o formatie periculoasa, ce-i poate pune probleme oricarui adversar. Un pariu de tipul pauza sau final egal aleg si aici.

Biletul zilei fotbal 08.05.2020

Neman Grodno 2 vs Rukh Brest 2
Egal la pauza sau la final @ 2.05

Slutsk vs Energetik-BGU
Egal la pauza sau la final @ 1.72

COTA FINALA: 3.53

Foto: BettingTips4You.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.