Biletul zilei baschet 31.03.2020

Biletul zilei baschet 31.03.2020

Biletul zilei baschet 31.03.2020 este alcatuit din cele doua meciuri programate marti in prima liga din Taiwan. Ne adaptam propunerile noastre la materialul oferit de casele de pariuri. Chiar si in aceste conditii am avut o perioada foarte buna, cu cinci bilete castigatoare din ultimele sapte propuse. Duminica am avut din nou o zi verde in totalitate, cu biletul zilei si ponturile pariuri castigatoare.

Jeoutai vs Bank of Taiwan

Jeou TAI este ultima clasata in prima liga din Taiwan, cu o singura victorie reusita in noua meciuri. Ne aflam in al doilea tur, a doua parte a campionatului. In prima parte a terminat tot pe ultimul loc, dar a reusit trei victorii in cele 16 meciuri disputate. Este cat se poate de clar ca este cea mai slaba echipa din liga. In ultima etapa a cedat la lidera Taiwan Beer (70-89). Cel mai bun jucator a fost Franklin Session, cel care a marcat 21 de puncte si a oferit 6 assisturi.

Bank of Taiwan este penultima in clasament, avand cu doar un succes mai mult decat adversara sa. In prima parte a campionatului a terminat a treia, cu un final extraordinar, cu patru succese consecutive. Ramane sa vedem daca si acum va avea o revenire puternica. Acum vine dupa o serie de sase infrangeri consecutive, cu ultima victorie obtinuta tot intr-un meci cu Jeoutai. In meciul de la Yulon, pierdut cu 89-94, Igor Zaytsev a inregistrat 25 de puncte.

Echipa oaspete a castigat cinci din cele sase intalniri directe, din aceasta editie de campionat. In fiecare parte a campionatului fiecare joaca cu fiecare de cate patru ori. In prima parte Jeoutai a castigat o data la domiciliu. De ce nu ar reusi sa repete aceasta performanta, in conditiile in care adversara se afla intr-o perioada foarte slaba.

Pauian vs Taiwan Beer

Pauian se afla intr-o perioada foarte buna si forteaza apropierea de adversara sa de marti. In prima parte a campionatului a fost penultima in clasament, cu opt victorii in 16 meciuri. Acum are sase in noua intalniri si se poate apropia la doar doua, in cazul unui succes. Luni a obtinut a patra vuctorie din ultimele cinci etape. In penultima etapa, cu Jeoutai (97-86), Kentrell Barkley a reusit 25 de puncte si 6 assisturi.

Taiwan Beer este lidera clasamentului, cu noua victorii. Pana astazi (luni) nu a pierdut niciun meci. Luni a cedat, oarecum surprinzator, cu a treia clasata, Yulon. Ramane sa vedem daca va urma o perioada de cadere. In prima parte a campioantului a terminat pe prima pozitie, dar a cedat ultimele patru partide disputate. In intalnirea cu Bank of Taiwan (87-76), Matt Jones a contabilizat 27 de puncte.

Este o intalnire ce se anunta interesanta, intre primele doua clasate. Echipa gazda are o sansa buna sa se apropie de adversara sa. Campionatul se disputa in doua parti, castigatoarele urmand sa-si dispute titlul. Taiwan Beer a castigat prima parte si poate obtine trofeul, daca va castiga si aceasta a doua parte. Pauian va incerca sa o opreasca, dar are nevoie de un succes marti.

Va invitam sa deschideti cont la Betfair o casa de pariuri cu o oferta foarte interesanta si cote ridicate.

Biletul zilei baschet 31.03.2020

Jeoutai vs Bank of Taiwan
Jeoutai (+6.5) @ 1.72

Pauian vs Taiwan Beer
Pauian (+8.5) @ 1.70

COTA FINALA: 2.92

Foto: socialtelecast.com

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.