Ponturi pariuri Guadalupe vs Limon 18.03.2020

Ponturi pariuri Guadalupe vs Limon 18.03.2020

Guadalupe vs Limon este o intalnire ce se desfasoara in etapa a saisprezecea din prima liga costaricana de fotbal. Aceasta partida este programata la ora 0.00, ora Romaniei, la granita dintre 18 si 19 martie. Chiar daca oferta este destul de redusa am continuat sa va oferim ponturi pariuri si biletul zilei cu intalniri din competitiile ce nu au fost inca suspendate.

Guadalupe

Guadalupe este o echipa mai nou aparuta in prima liga din Costa Rica. A fost infiintata in 2017 dupa ce a preluat franciza lui Belen FC. Nu este o formatie cu performante deosebite. Cel mai des s-a aflat in a doua jumatate a clasamentului, intre locurile 8-12. Are si o clasare pe locul 5, imediat in al doilea an de prezenta in liga de elita.

In Costa Rica se desfasoara doua competitii intr-un an, Apertura si Clasura. Clasuta este campionatul ce se disputa in prima jumatate a anului. Acum, Guadalupe se afla pe locul 6, cu 21 de puncte. Este o pozitie considerata peste nivelul actual al echipei. Au contat foarte mult rezultatele obtinute in intalnirile de la domiciliu, de unde a adus 14 puncte.

Este interesant ca a obtinut rezultate foarte bune cu echipele din prima jumatate a clasamentului. A castigat cu lidera Saprissa (2-1), in ultima partida disputata la domiciliu. Singura infrangere a venit impotriva locului 7, San Carlos. John Arias, Geovanni Campos si Alonso Martinez au cate trei goluri marcate.

Guadalupe echipa probabila:

Barrientos – Rodriguez, Delgado, Ayala, Prendas – Martinez, Murillo, Cordero, Campos – Gomez Rodriguez, Zamora

Limon

Limon se afla mult mai jos in clasament, pe locul 10. Are o perioada ceva mai buna, cu 10 puncte obtinute in ultimele cinci etape. Este o performanta daca vom compara cu primele zece meciuri, cand a castigat doar patru puncte. Este o obisnuita a jumatatii inferioare a clasamentului.

Este interesant ca aproape de fiecare data a terminat imediat in spatele adversarei. Echipa a aparut in 2009 cand Carlos Howden Pascal a investit in echipa locala AD Limonense si a redenumit-o Limon. Datorita problemelor financiare a acestuia – are conturile blocate – majoritatea jucatorilor au si o alta slujba.

In deplasare a reusit doua victorii. Daca cea de la Grecia poate fi considerata normala, succesul de la Herediano a fost considerat o mare surpriza, deoarece adversara ocupa locul doi in clasament, in acel moment. Marvin Esquivel si Jefferson Rivera Stuart sunt golgheterii oaspetilor, cu cate doua goluri marcate.

Limon echipa probabila:

Lewis – Leal, Smith, Gordon, Perez Castillo – McLean, Cunningham, Esquivel, Coles – Harris Gregory, Wright

Pronostic Guadalupe vs Limon

Este o intalnire interesanta intre doua echipe aflate intr-o forma buna in ultima perioada. Guadalupe s-a evidentiat cu rezultate foarte bune la domiciliu, iar Limon a oferit surprize in deplasare. Incercam un rezultat de egalitate, asa cum s-a intamplat si in meciul tur, pentru ca sunt doua echipe apropiate ca valoare.

Egal @ 3.50

Va rog sa folositi butoanele de sub articole pentru a aprecia si a distribui articolele care v-au placut.

Multumim!

Foto: Teletica.com

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.