Biletul zilei tenis 12.06.2019

Biletul zilei tenis 12.06.2019

Biletul zilei tenis 12.06.2019 este alcatuit de doua partide de dublu feminin, ce se vor desfasura miercuri in turneele pe iarba din Europa. Fotbalul a cam iesit din peisaj si vom incerca sa venim cu propuneri din campionatele care inca nu sunt in pauza in aceasta vara, unele exotice, ce au aparut putin sau deloc pe site. Marti este ultima zi cu meciuri in preliminariile EURO 2020 de unde v-am pregatit un biletul zilei. Avem si ponturi pariuri pentru intalnirea Ungaria vs Tara Galilor.

Niculescu/Ruse vs Fichman/Kato

Meciul conteaza pentru primul tur al turneului feminin de dublu de la Nottingham. Se dueleaza doua perechi care nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Nici nu aveau cum pentru ca fiecare dintre cele doua sunt pentru prima oara impreuna. Ramane ca jucatoarele obisnuite de dublu sa aduca plusul necesar pentru victorie.

Niculescu/Ruse este o pereche formata din doua jucatoare din Romania. Monica Niculescu este cea experimentata, care va incerca sa conduca si sa organizeze jocul si asezarea in teren. Ea este acum pe locul 51 in lume, la dublu, datorita faptului ca nu a mai avut o partenera stabila. Gabriela Ruse este o jucatoare tanara, de 21 de ani, clasata pe locul 139 la dublu.

Adversarele sunt si ele pentru prima oara impreuna. Sharon Fichman este o jucatoare canadiana de 28 de ani, ce a renuntat la simplu pentru dublu. Numai ca rezultatele nu sunt cele asteptate, ea fiind clasata pe locul 123. Japoneza Miyu Kato, in varsta de 24 de ani, este jucatoarea mai experimentata din perechea adversa. Ea este clasata pe locul 56 mondial la dublu. Este o pereche formata din doua jucatoare foarte scunde de 1.63, respectiv 1.56 m.

Dabrowski/Xu vs Garcia/Zhang

A doua intalnire ce compune biletul zilei este tot din turneul de dublu de la Nottingham, pe iarba. Se intalnesc doua cupluri mai legate, ce au mai jucat impreuna. Meciul este anuntat ca unul interesant pentru ca ambele perechi au avut rezultate bune in cariera. Favorita mea este perechea Dabrowski/Xu pentru ca joaca de foarte multe sezoane impreuna si se inteleg foarte bine.

Dabrowski/Xu este o pereche cu rezultate destul de bune. In acest an au castigat turneul de la Nurnberg, pe zgura, si au fost in finala la Madrid. La Roland Garros au urcat pana in sferturi de finala. Gabriela Dabrowski este o jucatoare canadianca, de 27 de ani, clasata pe locul 10 mondial, la dublu. Yifan Xu este o jucatoare chineza de 30 de ani, clasata tot pe locul 10 mondial, la dublu.

Caroline Garcia si Shuai Zhang au facut pereche in turnee in 2014. De atunci a plecat fiecare pe calea ei si au format perechi cu alte jucatoare. Caroline Garcia a fost, alaturi de Kristina Mladenovic, castigatoare de turnee de Mare Slem. Acum se afla doar pe locul 895 deoarece nu a mai participat de ceva timp la astfel de competitii. Shuai Zhang este o participanta constanta la competitiile de dublu, facand echipa cu Sam Stosur, si se afla pe locul 9 in topul mondial.

Deschideti cont la Betfair si beneficiati de cota pe care v-o propunem pentru acest bilet.

Biletul zilei tenis 12.06.2019

Niculescu/Ruse vs Fichman/Kato
Niculescu/Ruse @ 1.64

Dabrowski/Xu vs Garcia/Zhang
Dabrowski/Xu castiga @ 1.62

COTA FINALA: 2.65

Foto: Epoch

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.