Biletul zilei fotbal 12.05.2019

Biletul zilei fotbal 12.05.2019

Biletul zilei fotbal 12.05.2019 este format din doua din meciurile ce se vor disputa duminica in liga a doua din Germania. Suntem la finalul sezonului si se cunosc echipele ce mai au motivatie si care se bat pentru realizarea obiectivelor. Avem un bilet al zilei si pentru sambata. De asemenea avem si ponturi pariuri pentru derbyul din Bundesliga, Leipzig vs Bayern Munchen.

Ingolstadt vs Darmstadt

Ingolstadt incearca sa-si pastreze locul de baraj pentru evitarea retrogradarii in liga a treia din Germania. Pentru a realiza acest obiectiv are nevoie de victorie in intalnirea cu Darmstadt. Magdeburg si Duisburg, echipe aflate imediat in spate, isi doresc si ele aceasta pozitie. Numai ca Ingolstadt nu depinde de celelalte rezultate si, cu un succes duminica, isi poate asigura acest loc.

Darmstadt a avut un final de sezon in forta si a reusit sa-si asigure salvarea de la retrogradare. Acum ocupa o pozitie linistita, la mijlocul clasamentului, locul 10. A devenit o echipa competitiva si, daca vrea, ii poate pune probleme adversarei. Este adevarat ca nu mai are nicio motivatie, insa am observat ca a abordat corect meciurile din ultimele etape.

Sonny Kittel si Dario Lezcano, ambii cu cate 8 goluri marcate, sunt principalii realizatori ai gazdelor. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati. La oaspeti nu vor juca Selim Gündüz, Max Grün si Rouven Sattelmaier, toti cu probleme medicale. Serdar Dursun, cu 11 goluri marcate, si Tobias Kempe, cu 9 goluri, sunt golgheterii oaspetilor.

Ingolstadt vs Darmstadt echipele probabile:

 • Ingolstadt: Tschauner – Neumann, Paulsen, Mavraj, Otavio – Kerschbaumer, Cohen, Gaus, Kittel – Kutschke, Lezcano
 • Darmstadt: Heuer Fernandez – Hermann, Hohn, Wittek, Holland – Palsson, Stark – Heller, Kempe, Mehlem – Dursun

Union Berlin vs Magdeburg

Este o intalnire importanta, decisiva chiar, pentru ambele echipe. Union Berlin incearca o promovare in Bundesliga si are nevoie de victorie pentru a-si pastra sansele intacte. Deocamdata ocupa locul 3, cel ce merge la barajul pentru promovare, unde va intalni echipa de pe locul 16 din prima liga. Are sansa sa urce pe locul 2, mai ales ca tot duminica avem derbyul Paderborn – Hamburg.

Magdeburg incearca sa ramana in liga a doua, insa sansele scad cu fiecare etapa care trece. Nu a reusit decat o singura victorie, in ultimele patru meciuri, si a coborat pe un loc ce retrogradeaza direct. Are doua intalniri foarte grele, cu Union Berlin si FC Koln, si este greu de crezut ca va reusi sa se salveze.

Sebastian Andersson, cu 12 goluri marcate, este principalul realizator al gazdelor. Fabian Schönheim este accidentat, iar Florian Hübner este incert. La oaspeti vor lipsi Philip Türpitz, Michel Niemeyer, Giorgi Loria si Jan Kirchhoff, toti accidentati, si Charles-Elie Laprévotte, suspendat. Christian Beck, cu 10 goluri, este principalul marcator al oaspetilor.

Union Berlin vs Magdeburg echipele probabile:

 • Union Berlin: Gikiewicz – Trimmel, Friedrich, Parensen, Reichel – Schmiedebach – Ryerson, Promel – Zulj – Abdullahi, Andersson
 • Magdeburg: Brunst – Muller, Hammann, Erdmann – Bulter, Laprevotte, Kirchhoff, Chahed, Ignjovski – Lohkemper, Beck

Deschideti cont la Betfair si beneficiati de cota pe care v-o propunem pentru acest bilet.

Biletul zilei fotbal 12.05.2019

Ingolstadt vs Darmstadt
Ingolstadt castiga @ 1.44

Union Berlin vs Magdeburg
Union Berlin castiga @ 1.56

COTA FINALA: 2.24

Foto: SmashingTip

De ce sa pariezi la BETFAIR
 • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
 • Profesionalism 100%.
 • Plati rapide si la timp.
 • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
 • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
 • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
 • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.