Întâmplări incredibile din lumea pariurilor

Întâmplări incredibile din lumea pariurilor

Întâmplări incredibile din lumea pariurilor

Când vine vorba despre pariuri, cei care fac parte din această lume înţeleg că fascinaţia acestui act nu este strict legată de obiectul material pus în joc.

Foarte importante sunt puseul de adrenalină şi o formă reală de plăcere provenite din ideea de neprevăzut sau de anticipare.

De asemenea, pariurile reprezintă o modalitate de a-ţi testa propriile puteri sau pe ale celui pe care îl provoci, ajungând ulterior să fie o formă de validare și competitivitate.

Cu aceste idei în minte, este foarte uşor de înţeles de ce, de-a lungul timpului, multe pariuri au fost duse la extrem, cei implicaţi punând la bătaie sume fabuloase de bani sau provocându-şi oponenţii să facă lucruri inimaginabile, care mai de care mai comice sau mai şocante.

Deşi majoritatea ne imaginăm că în lumea pariurilor pentru a câştiga o sumă fabuloasă este necesară şi o investiţie pe măsură, un reparator de acoperişuri din Marea Britanie, Mick Gibbs, a demonstrat exact contrariul.

În anul 2001,  acesta a pus un pariu considerat de toată lumea ca fiind imposibil de câştigat, având o cotă impresionantă de 1666666 la 1.

Pentru a câştiga, acesta a trebuit să aibe rezultate corecte la nu mai puţin de 15 meciuri de fotbal.

Meciul final a avut loc în cadrul Ligii Campionilor, între echipele Valencia şi Bayern Munchen şi s-a finalizat cu o victorie a germanilor.

După finală, acesta a devenit mai bogat cu aproximativ jumătate de milion de lire, investiția sa inițială fiind mai mică decât o liră.

Întâmplări incredibile din lumea pariurilor

Probabil că cel mai cunoscut şi mai controversat parior din istorie este canadianul Brian Zembic.

În nenumărate rânduri acesta a arătat că nimic nu îl poate opri când vine vorba de provocări, şi că ar merge până la extreme doar pentru a câştiga faima şi notorietatea implicată în joc.

A început să primească recunoştinţa publicului încă din anii ’90 când a câştigat o provocare făcută de către nişte amici de a petrece o noapte sub un pod într-o zonă rău famată a New York-ului.

Însă asta nu era tot, pariul a presupus ca acesta să aibe asupra sa, legată în jurul gleznei, suma de zece mii de dolari în bani gheaţă.

Bineînţeles că a reuşit isprava şi a plecat acasă cu jumătate din acea sumă.

În ciuda faptului că această provocare era destul de ciudată, Zembic a rămas în istorie pentru o provocare mult mai îndrăzneaţă de atât.

Pentru suma fabuloasă de o sută de mii de dolari acesta a fost provocat de prietenii săi să îşi facă o operaţie estetică şi să poarte implanturi mamare timp de un an.

Canadianul nu doar că a acceptat oferta ci mai mult de atât, a purtat implanturile nu doar pentru un an, ci pentru 20!

 

Întâmplări incredibile din lumea pariurilor

Chris Moneymaker era un contabil care juca poker din când în când, ca un hobby. Însă asta nu l-a oprit să aibe încredere în pasiunea sa.

Pornind de la un câştig de 86 de dolari în anul 2003 a ajuns direct la principalul eveniment WSOP din anul acela şi, contrar aşteptărilor, a plecat acasă cu trofeul cel mare şi suma incredibilă de 2 500 000 de dolari.

Povestea acestuia a devenit cunoscută în întreaga lume şi a fost atât de mult discutată încât fenomenul a primit un nume, respectiv „efectul Moneymaker”.

Acesta se referă la situaţiile în care amatorii reuşesc nu doar să ajungă la mesele cu jucătorii profesionişti, ci chiar să-i învingă, demonstrând contrariul când vine vorba de şansele unui începător împotriva experţilor.

Victoria sa nu a fost o simplă întâmplare, el urmând să câştige după aceea mai multe competiţii de top.

În prezent, acesta şi-a publicat autobiografia care a servit drept inspiraţie pentru mulţi jucători din lumea poker-ului şi cei care vor să îl întâlnească în persoană îl pot găsi cu siguranţă la turneele de top.

Foto :  digipedia.ro

 

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.