Biletul zilei fotbal

Biletul zilei fotbal Franta 29.01.2017

Biletul zilei fotbal Franta 29.01.2017

….vine de la prietenul nostru, florescum, un impatimit al fotbalului din Hexagon, Ligue 1, ce ne propune doua meciuri pentru azi..

Nice –Guingamp

Nice a jucat rău în prima repriză la Bastia, pentru că gazdele au adoptat o tactică care i-a jenat mult la construcția jocului lor.
În repriza a doua, Nice a jucat mai bine dar jucătorii săi au făcut multe greșeli tehnice și au fost impreciși. Totuși, au avut multe ocazii, ca de exemplu 9 șuturi pe poartă iar portarul lui Bastia, Leca, a avut un merit important pentru punctul obținut de echipa sa.
Guingamp a început bine cu Rennes acasă și a deschis scorul. În repriza a doua, cel mai bun om al lor, cel mai în formă la acest moment și mai periculos în acel meci, M. Diallo, s-a accidentat și va lipsi în meciul cu Nice.
Deși au avut un om în plus toată repriza a doua, cei de la Guingamp au fost foarte ineficienți în atac. Motorul echipei nu mai merge ca în tur.
Ceva nu prea merge în jocul echipei și asta mă face să cred că vor avea dificultăți, mai ales în meciul din deplasare de la Nice.
Concluzia mea este că Guingamp nu este în formă și fără omul lor de moment, M Diallo vor avea dificultăți să marcheze la Nice.
În schimb, la Nice a reintrat Balloteli și vor mai reveni încă 5 jucători, ca de exemplu Seri, Le Marchand.

Jucând pe teren propriu, cei de la Nice cred că vor fi mai eficienți și sigur vor face mai puține greșeli tehnice și individuale decât la Bastia și Balloteli își va intra în ritm, fiind la al doilea meci după revenirea ca titular.
Opinia mea, bazată pe experiență, este că aceste două echipe nu joacă prea bine, dar Nice s-a înscris pe o traiectorie ascendentă după acel 1-1 la Bastia, unde a ratat mult în repriza a doua și are acum avantajul terenului propriu unde sigur jucătorii săi se vor simți mai bine și sigur și nu vor mai repeta greșelile tehnice de la Bastia.
Guingamp, dimpotrivă, după o serie pozitivă a intrat într-o serie negativă după acel 1-3 la Lorient, rezultat slab dacă ținem cont de faptul că Lorient e ultima clasată, urmat apoi de un 1-1 cu o echipă care a jucat cu un om mai puțin o repriză întreagă. E clar că jocul lui Guingamp nu merge actualmente, numai Nice să fie în stare să valorifice această oportunitate.

Biletul zilei fotbal Franta 29.01.2017
Toulouse – St Etienne

Toulouse nu a jucat bine în prima repriza la Bordeaux. Paradoxal, în a doua repriză, cu un om în minus, Toulouse a capatat consistenta in joc și chiar a avut câteve ocazii.

În ultima perioadă, Toulouse nu a avut rezultate bune. În Ligue 1 are 3 înfrângeri consecutive, dar după meciul de la Bordeaux, eu întrevâd o îmbunătățire a jocului său și cred că începând cu meciul de azi vor reincepe să ia puncte.
În ce privește pe St Etienne, pot spune același lucru ca adversarii lor de azi, că nu trec printr-o perioadă fasta. Nu creează faze periculaose, au mulți absenți în atac, pe Beric și Sonderlund, sunt prea puține șuturi pe poartă.
Antrenorul verzilor, Galtier, a recunoscut într-o declarație în această săptămână că au dificultăți în jocul lor.
În ultimul meci, cel cu Angers au marcat două goluri norocoase, din devieri ale adversarilor și cu siguranță istoria nu se va repeta și la Toulouse.
În concluzie, eu ma gandesc la rezultat favorabil lui Toulouse pentru că am sesizat o mică îmbunătățire a jocului lor din ultimul meci de la Bordeaux. Cred că vor fi și mai motivați pentru că au rămas cu doar 26 p și acum sunt la doar 4 p de locurile retrgradabile.
Pe de altă parte, St Etienne va face tot posibilul să ia puncte ca să urce pe locurile europene, dar având în vedere dificultățile sale din atac, nu cred că sunt în stare azi decât să ia cel mult un punct.

Aveti aici Biletul zilei din 29 ianuarie 2017.

Daca va plac propunerile si concursurile noastre si va ajuta sa faceti profit, va rog sa le apreciati si sa le distribuiti .
Abonati-va de indata la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate proiectele pe care le avem in desfasurare.

Nu uitati sa jucati doar sumele de bani pe care va permiteti sa le pierdeti , aceasta e conditia esentiala pentru ca pariurile sportive sa ramana un hobby, nu sa devina un mod de viata!

Multumesc, numai bine!!! :)

Foto : Daily Mail

Please follow and like us:
De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.