Biletul zilei din hochei din 28.01

Biletul zilei din hochei, 28.01

Biletul zilei din hochei din 28.01 va propune doua jocuri interesante din KHL, una din cele mai interesante ligi din Europa, cu echipe din mai multe tari.

Avem foarte multe propuneri pentru competitiile ce se desfasoara astazi, Biletul zilei din Franta, doua propuneri din Bundesliga, aici si aici, Pariul zilei Spania, Biletul zilei PSF X si tenis, finala masculina de la Australian Open.

Biletul zilei din hochei: Jokerit vs. Yugra

Ne apropiem de finalul sezonului regulat si finlandezii de la Jokerit inca se lupta pentru a prinde o pozitie de play-off. De cand a venit in KHL, in 2014, nu a lipsit niciodata din faza a doua, decisiva, a sezonului, si nu cred ca va lipsi nici acum.

Astazi poate incepe asaltul pentru a intra in primele 8 in Conferinta de Vest intr-un joc cu una dintre echipele ce, cu siguranta, nu va fi prezenta in play-off.

Pentru nimeni nu este o surpriza ca oaspetii nu vor merge mai departe pentru ca acestia nu au mai trecut in faza a doua din 2012.
Yugra se afla pe penultimul loc in Conferinta de Est si va fi multumita cu un loc in KHL si in editia viitoare.

Doi jucatori importanti vor lipsi din lotul oaspetilor, aparatorul Sergei Gusev, unul din capitanii echipei, si centrul Konstantin Panov, ambii accidetati.

Biletul zilei

Biletul zilei din hochei: Dinamo Riga vs. Yekaterinburg

Daca echipa gazda s-a instalat pe ultima pozitie a clasamentului, in Conferinta de Vest, si trebuie sa se gandeasca la jocurile pentru evitarea retrogradarii, Yekaterinburg inca mai spera la o pozitie de play-off.

O reusita ar insemna prezenta pentru a patra oara consecutiv in aceasta faza, un real succes petru „motoristi”. Distanta fata de locul 8, in Conferinta de Est, este de 8 puncte, dar ea poate fi micsorata la 5 in cazul unui succes astazi.

Daca in general am avut victorii ale letonilor in meciurile directe, in ultimii ani au inceput sa apara si succesele lui Avtomobilist, chiar cu victorie la Riga in februarie 2015. Sezonul trecut meciul s-a incheiat la egalitate in timp regulamentar, si a fost castigat de Dinamo dupa prelungiri, insa la jumatatea jocului oaspetii au condus cu 4-1.

Acum Yekaterinburg pare extrem de hotarata sa intre in play-off si jocul de la Helsinki, cu Jokerit (6-2), disputat cu doar 2 zile in urma, sta marturie petru modul in care vor aborda finalul de sezon.

Aveti aici Biletul zilei din hochei din 28 ianuarie 2017.

Daca va plac propunerile si concursurile noastre si va ajuta sa faceti profit, va rog sa le apreciati si sa le distribuiti .
Abonati-va de indata la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu toate proiectele pe care le avem in desfasurare.

Nu uitati sa jucati doar sumele de bani pe care va permiteti sa le pierdeti , aceasta e conditia esentiala pentru ca pariurile sportive sa ramana un hobby, nu sa devina un mod de viata!

Multumesc, numai bine!!! :)

Foto: Visit Helsinki, Spengler Cup

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.