Liga 1 fotbal

Liga 1: FC Voluntari vs. Viitorul

Liga 1: FC Voluntari vs. Viitorul

Liga 1 începe mâine cu jocul dintre doua echipe de tradiție în fotbalului românesc, FC Voluntari și Viitorul. Meciul se dispută pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari începând cu ora 18.30. La acest mare derby este de așteptat ca toate cele 4700 de locuri să fie umplute până la refuz, adică 10% din populația localității, astfel încat presa internaționala să vorbească și despre Voluntari așa cum a făcut-o despre Islanda.

Liga 1: FC Voluntari

FC Voluntari a fost nevoită să susțină un joc de baraj cu UTA pentru a rămâne în prima liga. După un 3-1 la Voluntari, UTA a câștigat doar cu 1-0 la Arad și ilfovenii vor juca și în această ediție pe prima scenă. Florin Marin și-a păstrat postul și a stabilit pregătirea de vară în Turcia, unde a jucat 4 meciuri amicale:

FC Voluntari-Africain Soccer 7-3
FC Voluntari-CSMS Iași 0-1 (meci întrerupt în minutul 70)
FC Voluntari-Gostaresh Foulad Tabriz 0-0
FC Voluntari-Fenerbahce Istanbul 1-3

Antrenorul secund Dinu Tudoran s-a declarat mulțumit de cantonamentul din Turcia: „A fost un cantonament excelent, din toate punctele de vedere, pornind de la condițiile de pregătire și terminând cu modul în care lotul a răspuns la cerințele antrenamentelor și programului impus. Am susținut meciuri cu adversari tari și de calitate, prilej cu care am putut rula întregul lot avut la dispoziție.

În țară a mai disputat un joc amical:

FC Ștefănești – FC Voluntari 0-2

La nivelul lotului au apărut destule modificări. Așa cum se întâmplă la majoritatea echipelor din România sunt angajați jucători liberi sau împrumutați, pe bani puțini (salariu mic), și rezultate în consecință. Ce motivație poate să aibe un jucător care știe că poate nu va apuca finalul sezonului sau chiar dacă va termina campionatul nu i se va prelungi contractul pentru că, în cazul unui rezultat bun, ar trebui să i se mărească salariul.

Liga 1 fotbal

Au apărut doi jucători tehnici, meseriași, dar aflați pe finalul carierei, Lucian Marinescu, de la Petrolul, și Florin Cernat, de la Viitorul. Mulți dintre foștii componenți ai echipei au plecat s-o întărească pe Steaua. Vă dați seama cum vrea echipa din Ghencea să cucerească Europa ? A transferat aproape toată echipa Voluntariului, cea care a fost la un pas de retrogradare. Și mai vorbim de performanță…

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Maftei, Balaur, Cazan – Moke, Novac – Căpățână, Cernat, Voduț -Popadiuc

Liga 1: Viitorul

Gică Hagi face o treabă foarte bună aici și, dacă ar ieși de sub tutela Stelei, ar putea să se înscrie între candidatele la titlul de campioană. Din păcate, așa cum am mai spus-o și altă dată, Viitorul pornește cu un minus de 12 puncte, toate fiind îndreptate spre finul Gigi Becali și echipa lui.

În prima etapă Viitorul revine la Voluntari, acolo unde are destule simpatii și unde a fost susținută și ajutată de autoritățile de aici la începuturile prezenței în liga 1.

Pentru că participă, pentru prima oară în istoria clubului, în Europa League echipa a început pregătirea destul de devreme și a efectuat mai multe stadii de pregătire. Începutul l-au facut la Brașov, unde au susținut și mai multe meciuri amicale:

16 iunie: FC Viitorul – FC Viitorul II 3-1 (I. Hagi, Purece, Cruceru)
19 iunie: FC Viitorul – Colțea Brașov 1-0 (Coman)
24 iunie: FC Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe 6-0 (Iancu 2, Vînă, Țîru, Purece, Chițu)

Apoi a urmat un cantonament în Polonia, cu foarte multe amicale:

29 iunie: FC Viitorul – APOEL Nicosia 1-1 (autogol)
3 iulie: FC Viitorul – Chojniczanka Chojnice 0-1
3 iulie: FC Viitorul – Arka Gdynia 1-2 (Chițu)
6 iulie: FC Viitorul – Partizan Belgrad 3-1 (Chițu 2, Tănase)
7 iulie: FC Viitorul – Drutex-Bytovia 2-0 (Rusu, Dumitrescu)

La final au mai stat o săptămână în Slovenia și au disputat doua jocuri de pregătire:

10 iulie: FC Viitorul – Oleksandriya 1-1 (Iancu)
14 iulie: FC Viitorul – Volyn Lutsk 4-0 (Chițu, Tănase, Rădoi și un autogol)

liga 1 Viitorul

Marea realizare a acestei veri, pentru clubul lui Hagi, este transferul fiului acestuia Ianis la Fiorentina pentru 1,8 milioane euro. Banii obținuți îi asigură fostului mare jucător siguranță financiară pentru a continua pe drumul descoperirii și promovării tinerelor talente din România. Tot respectul pentru un asemenea om !

Gică Hagi este mulțumit de componența echipei și speră într-un rezultat cât mai bun: „Am completat lotul în această vară și cred că am făcut mutări bune. Suntem mulțumiți de cum s-au prezentat noile achiziții în pregătire, sunt jucători foarte buni și mai au timp să se adapteze. Vrem să depășim ceea ce am făcut în sezonul trecut, cu obiectivul final de a fi cât mai sus în clasament, fără să avem presiune. Construim și acest campionat cu mult entuziasm, cu multă încredere dar nu suntem pregătiți de titlu și nici nu avem forța necesară„.

Viitorul: Buzbuchi – Benzar, Hodorogea, K.Boli, Cr.Ganea – R.Marin, I.Filip, Brandán – Chiţu, Nimely (Iancu), Fl. Tănase

Viitorul are o echipă destul de bună cu care poate ataca inclusiv titlul de campioană (contrar a ceea ce spune Hagi). Este momentul să se desprindă de Steaua și să încerce să facă performanță adevărată, să dea șansă acestor tineri să căștige împreuna.

Voluntari este înca o echipă în căutări și doar o atenție din partea adversarilor pentru serviciile din trecut o pot scăpa de înfrângere. Tocmai de aceea voi alege un pronostic de tip draw no bet în locul unui 2 simplu. În mod normal Viitorul trebuie să câștige acest joc.

Liga 1: FC Voluntari vs. Viitorul – propunerea mea: Viitorul DNB @1.78

Va rog sa savurati propunerile noastre si sa le apreciati si distribuiti, daca va sunt pe plac!
Multumim.

Foto: www.reporterntv.ro, http://www.ziuaconstanta.ro, www.lpf.ro

Please follow and like us:
De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.