Iul 18, 2 ani in urma 696 Vizualizari
, , , , , , , , ,

Biletul zilei tenis 18 iulie

Biletul zilei tenis 18 iulie

Biletul zilei tenis 18 iulie

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 18 iulie vine intr-o zi de luni, in care iarba nu creste, dar cresc miscarile de trupe la turneele de tenis de inceput de sezon pe hard .

Va fi turneul pe hard de la Washington si la fete si la baieti, dar vor fi si turnee ATP pe zgura, in Europa, la Gstaad, Umag si Kitzbuhel.

Inainte de toate insa, voi spune cu bucurie ca ultimele patru ponturi si bilete din tenis pe care vi le-am oferit , au fost castigatoare.
Le aveti, in toata splendoarea lor, aici si aici , pe ultimele doua.

Biletul zilei tenis 18 iulie

Voi ramane pe zgura, deocamdata, suprafata mea preferata si voi vorbi un pic despre doua meciuri din turneul de la Kitzbuhel.

Spaniolii Gimeno Traver si Inigo Cervantes se vor intalni in unul dintre acestea.
Gimeno Traver a jucat sferturi de finala la Bastad si la Hamburg, a facut cateva meciuri bune pe zgura in ultima vreme.
El a fost un jucator de top 50 ATP, iar acum, cand este in afara top 150, telul sau declarat e acela de a reveni la masa celor bogati…:)
E clar ca ultimele rezultate il vor ajuta sa urce, dar lupta asta crancena de a aduna puncte lasa urme la un jucator de peste 30 de ani.
Traver a jucat doua tururi de calificari la Kitzbuhel, imediat dupa ce a iesit din turneul de la Hamburg, nu a avut pauza.
Iata-l acum intr-o zi de luni, dand piept cu un alt zgurist nativ, dupa ce ieri a jucat trei seturi grele cu Mateo Donatti.
Un ritm dracesc pentru Traver, iar Cervantes e favorit aici din punct de vedere al clasamentului, dar si din cauza circumstantelor aratate mai sus.

Cervantes nu a jucat calificari la Kitzbuhel, iar la Hamburg , dupa ce a trecut de Alex Zverev , a cedat la Robert, deci are cateva zile de odihna la activ.

Biletul zilei tenis 18 iulie

Un alt meci de la Kitzbuhel pune fata in fata doi verterani : grasutul Michael Berrer, care are 36 de ani si ne ameninta de vreo doi ca se retrage si Daniel Munoz de la Nava, care are 34 de ani si doar o victorie in ultimele zece meciuri jucate.
Nici germanul Berrer nu sta prea bine aici, cu doar trei victorii in ultimele zece meciuri, astfel incat vom avea de-a face cu doi jucatori in afara formei sportive optime.
Cred ca va fi o lupta surda aici, stangaciul Berrer serveste mai puternic, dar spaniolul are avantajul aptitudinilor in plus la jocul pe zgura, e mai mobil si mai sprinten.

Ma astept la multe ghemuri jucate in acest meci…

Biletul zilei tenis 18 iulie
Gimeno Traver – Inigo Cervantes, minim un set Cervantes
Berrer – Munoz de la Nava , over 21,5 games
cota 2,16

Va rog sa savurati propunerile noastre si sa le apreciati si distribuiti, daca va sunt pe plac!
Multumim.

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "Biletul zilei tenis 18 iulie" prin

Adauga un comentariu

1 COMENTARII

  1. 18 iulie 2016
    Necastigator! Berrer a fost obosit! 🙂 Răspunde

Adauga un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Mai multe in Biletul zilei
24 Mai, 17 ore in urma

Biletul zilei fotbal Gaz Metan vs Sepsi pentru 24.05.2018

Biletul zilei fotbal Gaz Metan vs Sepsi pentru 24.05.2018 Gaz Metan vs Sepsi este un joc important pentru echipa gazda ce se disputa in play-outul Ligii intai. Impozitarea castigurilor obtinute din pa…

23 Mai, 2 zile in urma

Biletul zilei fotbal Norrkoping vs Sundsvall pentru 23.05.2018

Biletul zilei fotbal Norrkoping vs Sundsvall pentru 23.05.2018 Norrkoping vs Sundsvall este un joc din prima liga suedeza, Allsvenskan, ce se va disputa de la ora 20. Inca mai sunt in joc Pariurile me…

22 Mai, 3 zile in urma

Biletul zilei fotbal Juventus vs Concordia pentru 22.05.2018

Biletul zilei fotbal Juventus vs Concordia pentru 22.05.2018 Juventus vs Concordia este un meci extrem de important pentru echipa oaspete, ce are nevoie de cele 3 puncte puse in joc. Timpul este scurt…