Pariul zilei baschet 6 februarie

Pariul zilei baschet 6 februarie

Meciul ales pentru pariul zilei din baschet, este cel dintre Golden State Warriors si Oklahoma City Thunder.

Salutare tuturor, dupa o perioada cam lunga de inactivitate pe aici, pricinuita de sarbatorile de iarna, niste probleme cu netul si o mare problema de crapare a hardului.

Pana la All Star Game voi incerca sa va aduc cateva ponturi care sa va indrume sa pariati ca mine sau dimpotriva, sa va faca sa nu mai pariati un anumit pontpentru care erati indecisi.
Ideea finala e ste de a produce ceva bani in vederea “distractiei” de ASG.

Pariul zilei baschet

Un meci cat o finala de conferinta pe care toata lumea il asteapta si care tine capul de afis al intregii saptamani inca de la „soparla” aruncata de Curry in directia celor de la OKC, in legatura cu Super Bowl-ul fotbalului american (“Stephen Curry on the Warriors playing Oklahoma City Thunder the day before the Super Bowl: „It’ll be a good 48 hours – a win and a win.””).

Curry

A fost o declaratie evitata elegant atat de Westbrook cat si de Durant care au fost practic isterizati de reporteri intreaga saptamana cu intrebarile despre declaratia lui Curry si despre meciul cu GSW, desi mai aveau alte meciuri de jucat pana la acesta.

Este clar ca GSW este echipa sezonului in NBA si va avea prima sansa astazi mai ales ca joaca acasa, unde sunt neinvinsi de 40 meciuri (incluzand si ultimele 18 meciuri din sezonul trecut), dar trebuie tinut cont de faptul ca vor avea ca adversar o echipa foarte puternica, aflata pe locul 3 in Vest, dupa GS si SAS.

Chiar daca GSW i-au batut pe SAS acum cateva zile la 30 puncte chiar peacest teren, sunt sigur ca OKC nu va putea ceda in asa hal, mai ales ca au poate cea mai buna solutie din liga pentru a-l stopape Curry, in persoana lui Westbrook, un jucator exceptional, cu o vitalitate iesita din comun, si o forta mult superioara acestuia.
O analiza aprofundata pe jucatori nu stiu daca isi are rostul in acest context, unde forta de grup este dominanta la ambele echipe, si unde vedetele sunt de cel mai inalt rang … Durant, Curry, Westbrook.

Va recomand sa urmariti acest meci chiar daca se va disputa la ora 4 dimineata, pentru ca veti vedea un adevarat show.

Nici Obama nu-l va rata, asa ca fiti convinsi ca merita!:)

Ca pont, e clar ca voi merge pe handicapul pozitiv oferit oaspetilor, un pariu care mi se pare un value bet in conditiile de astazi, in care ambele echipe sunt 17-3 in ultimele 20 de meciuri si in care orgoliile vor atinge apogeul inaintea ASG.

Pariul zilei baschet
Golden State Warriors – Oklahoma City Thunder
OKC +8.5
cota 1,91

Va rog sa apreciati si sa distribuiti articolul, daca v-a placut! Numai bine! 🙂

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.