Pariul zilei din baschet

Pariul zilei din baschet

Pariul zilei din baschet 11 decembrie 2015

Astazi mi-am indreptat atentia catre un meci ce nu tine prima pagina a zilei, dar un meci echilibrat care imi confera oportunitatea de a castiga ceva banuti. Este vorba despre meciul ce pune fata in fata o echipa din Vest, Memphis, si una din Est, Charlotte. Desi pana in acest an diferenta intre cele doua echipe era una foarte mare, se pare ca in acest moment ele sunt de valori apropiate, pentru ca tinerii jucatori ai „albinutelor” au crescut si au capatat experienta, pe cand batraneii lui MEM au intrat pe panta descendenta.
Totusi, caracteristica de baza a ambelor echipe pare ca a ramas neschimbata, vorbind aici despre randamentul defensiv, unul care pune echipele in prima jumatate a clasamenului defensiv din punct de vedere al punctelor primite pe meci.

CHA
Pariul zilei din baschet

Charlotte, o echipa ce foarte probabil va prinde playoff-ul in Est, fiind acum in spatele celor de la CLE in clasamentul conferintei, a crescut foarte mult si foarte frumos in aceasta vara prin achizitia lui Lamb si Batum in special, reusin sa mentina un nivel foarte bun al apararii, dar sa creasca ofensiv. Dealtfel, in ultimele 10 meciuri ei au pierdut daor 2 la GSW si CLE (primele locuri ale conferintelor), pe restul castigandu-le in special prin limitarea adversarului la un numar redus de puncte. Totusi, aceasta performanta a venit pe fondul multor jocuri acasa, pentru ca in deplasare ei nu mai sunt asa eficienti ofensiv.

MEM
Pariul zilei din baschet

Memphis, a pierdut mult din puterea ofensiva din trecut si acum castiga meciurile printr-o aparare cat mai buna, dar care incepe sa cedeze din cand in cand, dar asta se intampla cu echipe a caror forta ofensiva este extrema, gen OKC sau ATL. Totusi, oricat au crescut ofensiv oaspetii de astazi, ei nu se ridica la nivelul echipelor amintite, pentru ca MEM prin apararea foarte buna pe care o fac si prin ritmul foarte scazut de joc reusesc sa domine echipe de genul „albinutelor” pe teren propriu.

Asadar, tinand cont de cele amintite, avem o situatie foarte buna de a vedea un meci cu tempo scazut, cu accent sporit pe aparare si cu puncte putine pe tabela, care sa insumeze un numar sub cel setat de bookmakeri.

Pariul zilei din baschet pentru mine este:
Under 193.5 @ 1.90

Bafta s-avem!

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.