Pariul zilei din rugby 11.10.2015

Pariul zilei din rugby 11.10.2015

Prietenul nostru Dude a avut si ieri bilant pozitiv, 3-1, ducad totalul general de la pariul zilei din rugby, la un magnific 20-5, raport ponturi castigatoare-ponturi pierdute.

Ramaneti aici, vor fi mai multe alegeri din rugby, de la Cupa Mondiala.

Argentina e calificata in faza urmatoare a turneului, si desi stie pozitia pe care o va ocupa, asteapta sa isi afle adversara din confruntarea de azi dintre Franta si Irlanda.

Namibia, de partea cealalta, cu primul punct din istorie obtinut la un turneu de cupa mondiala, vine in aceasta partida cu doar o pauza de 3 zile si jumatate.

Foarte putin, si in conditiile in care capitanul Jacques Burger e accidentat si nu va juca, se anunta ca fiind aproape inexistenti ofensiv.

Totusi, pentru ca pana acum punctele le-au marcat nu ca urmare a unui joc de avansare puternic, ci datorita unei discipline foarte bune, ma astept sa aiba cateva puncte din transformari .
Mai ales tinand cont ca Argentina nu are nici o motivatie aici, iar concentrarea lor va fi,probabil, la cote foarte reduse.

Astfel, tinand cont de posibil multele momente de joc de angajament, si lipsa de motivare din partea ambelor parti, nu sunt create premise pentru prea multre puncte marcate azi.
Aceste lucruri, coroborate cu faptul ca e ultimul joc din grupa, iar Argentina ar vrea sa se menajeze pentru fazele elimnatorii, si cu africanii oricum obositi dupa putinele zile de pauza, nu pot sa anticipez decat un inevitabil rezultat de under.

Cupa Mondiala

Stadionul King Power Leicester , Leicester , ora 14:00

Argentina: 15 Lucas Gonzalez Amorosino, 14 Matias Moroni, 13 Santiago Gonzalez Iglesias, 12 Juan Pablo Socino, 11 Horacio Agulla, 10 Juan Martin Hernandez, 9 Martin Landajo (c), 8 Facundo Isa, 7 Javier Ortega Desio, 6 Pablo Matera, 5 Matias Alemanno, 4 Guido Petti, 3 Juan Pablo Orlandi, 2 Julian Montoya, 1. Lucas Noguera.

Namibia: 15 Chrysander Botha, 14 Johan Tromp, 13 JC Greyling, 12 Johan Deysel, 11 Conrad Marais, 10 Theuns Kotze, 9 Eneill Buitendag, 8 Leneve Damens, 7 Wian Conradie, 6 Rohan Kitsoff (captain), 5 Tijuee Uanivi, 4 Janco Venter, 3 Johannes Coetzee, 2 Torsten Van Jaarsveld, 1 Jaco Engels.

Scor previzionat: 49 – 9

Pariul zilei din rugby 11.10.2015
Argentina- Namibia under 64.5 puncte
cota 1.666
Sportingbet

Multumim pentru ca sunteti alaturi de noi si va astept in continuare aici, pentru ca astazi si in zilele urmatoare avem multe ponturi de oferit!

Numai bine va doresc! ­čÖé

Please follow and like us:
De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

1 comentariu publicat

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.