Pariul zilei Romania – Canada

Pariul zilei Romania – Canada

Prietenul Dude ne ofera pariul zilei din rugby, un meci intr-adevar important pentru Romania la Cupa Mondiala.

Stadionul Leicester City, Leicester , ora 18:45

Primul meci cu adevarat cu miza pentru Romania este programat azi, abia la a treia partida din cadrul Cupei Mondiale.
Canada se afla la ultima partida, avand si ei ceva de demonstrat azi, insa cu sanse minime sa prinda locul 3, care califica automat la editia urmatoare din 2019.
Primul aspect important ce doresc sa il notez este prospetimea fizica din cele doua loturi. Canada, aflandu-se la final, a disputat deja 3 partide, prima avand loc in data de 19 septembrie si ultima in 1 octombrie. Adica a 4 partida in 17 zile, cu ultima la doar 5 zile distanta.

Cred ca o urma de oboseala se va simti si in a doua repriza schimbarile vor fi necesare. De partea cealalta, Romania a jucat in 23 si in 27 septembrie, si vine aici cu aproape 10 zile de pauza. Cred ca aici e un prim punct cheie a partidei.

Al doilea aspect important e jocul defensiv mult mai solid a romanilor
.
Forta pachetului de inaintare cred e de partea noastra, si asta va duce la multe dueluri castigate, si cu o tactica adecvata, la multe lovituri de pedeapsa.
Acest lucru se bazeaza pe jocul mai bun de transformare a Romanilor, care au o rata de conversie mai mare decat a canadienilor cu aproape 10 procente.
In jocul pe flancuri, cu van der Merwe si Jeff Hassler, Canada are un atuu, insa oboseala primului si faptul ca al doilea revine dupa o accidentare, cred ca nu ii va prezenta pe cei doi la capacitate maxima la ora de inceput a partidei.

In clasamentul mondial, Canada e cu o pozitie in urma Romaniei, iar ultimele 3 intalniri directe s-au transat in favoarea „stejarilor”.
Valoarea de echipa consider ca e de partea conationalilor nostri, iar valoarea individuala e mai mare poate pentru canadieni.
Totusi primul ASPECT il vad a fi mai important, si cred ca valoarea cotei pentru disputa transata in favoarea noastra merita incercata.
Pentru ca urmeaza sa fie o partida stransa, cu puncte putine, datorita oboselii pe deoparte si datorita lipse eficientei in avansare pentru cele doua grupuri, cred ca e important orice avantaj OBTINUT.
Astfel, aveti in vedere sa jucati si handicapul pentru Romania, care e unul ce nu e de neglijat la aceste partide stranse.(vezi ultima victorie a Canadei cu Georgia, o echipa similara Romaniei, victorie la doar 1 punct).


Canada
: 15 Harry Jones, 14 Jeff Hassler, 13 Ciaran Hearn, 12 Nick Blevins, 11 DTH van der Merwe, 10 Nathan Hirayama, 9 Gordon McRorie, 8 Aaron Carpenter, 7 John Moonlight, 6 Jebb Sinclair, 5 Jamie Cudmore (c), 4 Brett Beukeboom, 3 Doug Wooldridge, 2 Ray Barkwill, 1 Hubert Buydens.

Romania: 15 Catalin Fercu, 14 Madalin Lemnaru, 13 Paula Kinikinilau, 12 Florin Vlaicu, 11 Ionut Botezatu, 10 Michael Wiringi, 9 Florin Surugiu, 8 Mihai Macovei (c), 7 Viorel Lucaci, 6 Valentin Ursache, 5 Johannes van Heerden, 4 Valentin Poparlan, 3 Paulica Ion, 2 Otar Turashvili, 1 Mihaita Lazar.

Pariul zilei Romania – Canada Sportingbet


Romania +3.5 @ 1.85(bet principal)
under 39.5 @ 1.70

Hai, Romania, macar azi, macar impotriva Canadei…:)

Numai bine si bafta va doresc! ­čÖé

3 comentarii publicate

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.