Biletul zilei din tenis, 5 octombrie

Biletul zilei din tenis

O sa fiu scurt si la obiect pentru ca meciurile incep destul de devreme azi fiind vorba de turnee din Asia.. Avem meciuri de la Tokyo si Beijing acolo unde se joaca pe hard si unde asiaticii au invadat competitiile.

D.Istomin vs Z.Zhang. 1 @ 1.36

Incepem biletul zilei la Beijing acolo unde Istomin intalneste al doile Zhang C. in linie dreapta. Nu a parut sa aibe probleme nici cu primul chinez desi a jucat un meci de 3 seturi insa azi ma astept sa reduca la minimum de seturi jocul pentru ca isi cunoaste cat de cat adversarul.

Este 2-0 H2H pentru uzbec si chiar daca nu au parut meciuri usoare fiind vorba doar de Cupa Davis si de meciuri de cel mai bun din 5 seturi ma astept ca azi lucrurile sa fie putin diferite pentru ca Zhang nu pare sa aibe vreo eficienta impotriva jucatorilor de top 50 ATP, cel putin nu in ultima vreme.

Oricum, nu risc sa joc 2-0 ci aleg pentru biletul zilei varianta de victorie simpla ce nu cred ca poate sa ii scape lui Istomin azi.

B.Bencic vs M.Brengle. 1 @ 1.22

Un duel dezechilibrat este al doilea meci de pe biletul zilei de azi.

Bencic a parut sa aibe probleme la Wuhan, turneu de la care s-a si retras insa daca s-a inscris la Beijing, ma astept sa fie apta de joc, sau in cel mai rau caz sa se retraga. In alte conditii nu vad cum de ar trece Brengle de ea pentru ca este jucatoarea net superioara si cu rezultate mult mai bune pe ultima perioada de timp.

Mai mult de atat, este 1-0 H2H pentru Belinda, jucatoare care nu s-a complicat deloc in primul si singurul sau meci impotriva adversarei de azi (6-4,6-2).

T.Matsui/J.Nieminen vs A.Qureshi/G.Simon. 2 @ 1.33

Ultima oprire de pe biletul zilei este la Tokyo, in Japonia acolo unde ne oprim la meciurile de dublu masculin ale competitiei.

Avem aici doua echipe de dublu startere in sensul ca nu au mai jucat impreuna pana acum in aceasta formula, sau cel putin nu am gasit eu rezultate pentru aceste cupluri.

Este astfel un meci complicat insa ma bazez aici pe experienta individuala a jucatorilor. Avem un Matsui de care nu stim prea multe si un Nieminen care pare plin de praf pentru ca o perioada de timp nu am mai auzit nimic despre el.

De partea cealalta totusi avem un jucator de top in postura lui Giles Simon intr-un cumplu cu un jucator cu multa experienta in jocul de dublu, Aisam Quereshi. Aceasta combinatie in joc ma astept sa fie suficienta pentru victorie chiar daca stim ca la jocul de dublu trebuie sa se creeze o legatura de joc intre coechipieri.

O sa consider ca sunt ambele echipe la inceput si ca greselile vor aparea de ambele parti.

Cota totala pentru biletul zilei din tenis: 2.20 !

Ramaneti alaturi de noi si vom paria impreuna istet si responsabil doar sume pe care ni le permitem.
Tot ce conteaza in activitatea noastra de pariere este echilibrul dintre patima si competitie.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.