Alegerile FIFA- un pariu incins

Alegerile FIFA- un pariu incins

Prietenii de la minutulsiscorul.ro analizeaza astazi lupta la baioneta care se duce pentru castigarea unui pariu incins- cel de presedinte al FIFA.

26 februarie pare o dată îndepărtată, nu? Chiar este, aş zice. Chiar şi 26 octombrie e ceva … mai încolo 🙂

Sfârşitul lui octombrie e data limită de înscriere în competiţia pentru postul de preşedinte al FIFA*. Iar data din februarie e data alegerilor.

Cum nea BLATter a anunţat că, forţat de împrejurări pe care nu le poate gestiona, s-a decis să se retragă (la vreun an după ce a fost scandalos reales, dar aasta e o altă discuţie) scena pe care tropăie potenţialii succesori s-a încins.

Prinţul deşertului e uşor descumpănit şi deşi a declarat că participă, parcă nu ar vrea să dea chix de două ori la rând. Până la urmă, dacă Platini intră în cursă, va fi greu pentru el să treacă de franţuz. Ok, se pare că are susţinerea discretă a tartorului BLATter dar parcă nici asta nu mai ajunge pentru a câştiga nişte alegeri.

Alegerile FIFA- un pariu incins

Platini a zis încă din iulie că se bagă la miuţă dar să aşteptăm şi depunerea fizică a dosarului. Nu cu mult timp în urmă, un „dosărel” (în stilul clasic al moşmondelilor din spatele scenei) a apărut, ca din senin.

„Platini – skeleton in the closet” e numele mai exact al dosărelului. După povestea asta l-am văzut pe Platini un pic mai retras şi oameni din jurul lui au aruncat deja că „va candida dacă va avea sprijinul Europei şi al Americii de Sud” Deci e loc şi de „dar dacă nu…„.

Bun, ăştia ar fi Real Şi Barcelona inj aceasta ecuatie.

Lista poate continua cu David Nakhid, un nene care cică ar fi jucat fotbal şi prin Europa. E din Trinidad Tobago (ca şi nearestatul Warner) şi are nişte porniri revoluţionare, apropo de rolul şi locul CONCACAF în fotbalul mondial.

Continuăm cu un alt pariu FIFA, Chung Mong-Joon, vice preşedinte FIFA în acest moment. Eu nuş ce să zic, aşa că dau un citat din discursul de lansare: “Michel was a great football player. I played golf twice with Michel, his swing is not that great, it’s lucky he chose football instead of golf,” – măcar se pricepe la trolat 🙂

Şi încheiem, momentan, cu şeful şahiştilor, PARIUL-PARIURILOR, omul care a vizitat o navă a extratereştrilor. Kirsan Ilyumzhinov, la îndemnul preşedintelui federaţiei de şah a Rusiei, ia în calcul o candidatură. Cum baremul minim e de 5 federaţii (să susţină candidatura) nu m-aş mira foarte tare să-l văd pe acolo. În plus, vizita aia pe nava extratereştrilor i-ar fi chiar de folos în gestionarea situaţiilor de la sediul FIFA.

Mie mi-ar place să intre toţi la joc.

Şi să avem câteva confruntări într-un stil … aşa … Trump-esque 🙂

*/ asta dacă nu se reînscrie BLATter din nou în cursă, la cererea majorităţii membrilor comisiilor etc etc…

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ura! 🙂

Daca vă place articolul, vă invit să îl apreciați și să îl distribuiți.

Mulțumesc!

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.