Biletul zilei de 26 august 2015

Salutare tuturor!

Biletul zilei de 26 august 2015

este oferit de prietenul nostru Dude.

ATP Challenger – Winston Salem(USA) – hard

Chung Hyeon – Lu Yen Hsun

Iata un duel asiatic pentru accederea in sferturile de la acest turneul american premergator ultimului Mare Slem al anului, US Open 2015.
Sunt doi hardisti aici, la fel ca majoritatea asiaticilor care cocheteaza cu top 100.

Sud-coreeanul Chung Hyeon a pierdut in aceasta a doua parte a sezonului de hard cu Cilic si Mayer in doua seturi si cu Pospisil in doua seturi, in timp ce taipanezul Lu, in mai multe turnee jucate, a pierdut la Pospisil de doua ori, Berankis o data si la Goffin in ultima incercare de la Cincinnati.

In mai,cei doi s-au infruntat pe hardul de la Seoul din postura de favorit 1 si favorit 3, victoria revenind outsiderului, adica jucatorului gazda de atunci, Chung, in trei seturi.

Cei doi nu exceleaza in obtinerea de rezultate senzationale, dar victoria de ieri a lui Chung a fost o reconfirmare pentru mine, ca este un jucator de luat in seama la cei 19 ani ai sai.
Incerc insa sa imi dau seama ce vor casele de pariuri sa spuna cu aceste cote de azi.
Adica ambii sunt jucatori de hard, cu rezultate medii in ultima vreme, cu sud -coreeanul pozitionat 30 de locuri mai sus, si avem o diferenta de la 1.82 la 2.12 in favoarea taipanezului Lu?

Da, cei 13 ani diferenta sunt un plus de experienta, dar chiar un plus atat de mare pentru a-l considera favorit ?
In conditiile in care in mai, la prima intalnire dintre cei doi, cota era de 1.4 in favoarea lui Chung?

Duelul acesta chiar daca nu e intre doi servanti de seama, si chiar daca posibilitatea unui tie-break e una indepartata, cred ca avem un meci foarte echilibrat, intre doi jucatori motivati, care vin cu arme similare, si cu usoare lacune din punct de vedere al constantei.

Chung, desi e favorit in opinia mea, ca si abilitati TENISISTICE, sufera inca in ceea ce priveste capacitatea de a-si impune jocul, avand numeroase dispute incheiate in trei seturi, sase dintre cele unsprezece infrangeri ale sale de pe hard din acest sezon fiind in trei seturi.

In plus,faptul ca porneste ca si outsider ma face sa am teama in a-l juca la victorie, Lu, dupa cum am spus, are experienta de partea sa, dar nu il vad capabil sa transeze disputa in 2 seturi, si nici sa o piarda chiar asa drastic, fiind un jucator muncitor si luptator, tipic asiatic.

In concluzie,

biletul zilei de 26 august 2015 este : Lu – Chung , over 22 games , cota 1,85

.

Va asteptam in continuare, pe site si pe forum, la concursul dedicat US Open.

Pariati responsabil, numai bine!

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.