Metz – Marseille

Mai sunt de disputat doar 4 etape si Metz se afla la o distanta de 8 puncte de primul loc care se salveaza, cand in joc mai sunt doar 12. Este greu de crezut ca vor reusi o salvare miraculoasa dar, din ceea ce s-a vazut in ultimele etape, vor sa demonstreze ca sunt o echipa de Ligue 1. Gazdele au marcat de 8 ori in cele mai recente 4 jocuri si sunt determinate si predispuse la eforturi suplimentare. Compartimentul ofensiv este intr-o forma foarte buna, cu varful Maiga si aripa Malouda extrem de activi in fiecare joc. Forma lor ii permite lui Metz sa se apere pe doua linii pentru ca nu este nevoie de multi jucatori in atac. Gazdele au reusit sa castige doar de 2 ori in ultimele 22 de jocuri, dar atunci cand joaca pe teren propriu sunt foarte agresive. Chiar daca tendinta a fost de sub 2.5 goluri, in cele mai recente 4 jocuri au fost peste 2.5 goluri/meci.
Marseille trece prin cea mai slaba perioada, din aceasta editie de campionat, adunand 4 infrangeri consecutive. Echipa trebuie sa se trezeasca urgent daca isi doreste o participare europeana. Apararea a devenit una din cele mai slabe, meciul cu Lorient (3-5) demonstrand fragilitatea acestui compartiment. O aparare haotica si o lipsa de imaginatie, in faza ofensiva, o reprezinta pe Marseille in aceasta perioada.

Loturile:

Metz are mari probleme de efectiv mai multi jucatori fiind absenti. Romain Rocchi, Jonathan Rivierez, Kwame Nsor, Sylvain Marchal, Guido Milano si Juan Manuel Falcón sunt accidentati si vor lipsi cu siguranta.

Marseille sta mult mai bine, doar Brice Dja Djédjé si Thauvin, accidentati, si Jérémy Morel, suspendat, nu vor juca, iar Abdel Barrada este incert.

Echipele probabile:

Metz (4-2-3-1): Mezui – Bussmann, Palomino, Choplin, Metanire – Sassi, Kashi – N’Gbakoto, Malouda, Sarr – Maiga
Marseille (4-2-3-1): Mandanda – Romao, Fanni, N Kolou, Mendy – Lemina, Imbula – Alessandrini, Payet, Ayew – Gignac

Ne asteapta un meci destul de interesant, cu o echipa oaspete care trebuie sa se trezeasca si sa castige acest joc, mai ales ca Metz are foarte multi absenti. Vom vedea un meci deschis in care fiecare, din cele doua, va incerca sa se impuna. Valori exista in ambele parti si, tinand cont de forma ofensiva a celor de la Metz, Malouda si Maiga, voi alege:

Pronosticul meu: ambele marcheaza
Cota: 1.65
Casa: superbet

6 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.