Biletul zilei din hochei, 16 ianuarie 2015

Biletul zilei din hochei contine doua jocuri din Austria si unul din Germania.
In EBEL, prima liga austriaca, ne aflam pe finalul primei parti a sezonului regulat, mai sunt doar 6 etape, dupa care cele 12 echipe vor fi impartite in doua grupe. Echipele clasate pe locuruile 1-6, dupa 44 de etape, se califica in Grupa de elita si au asigurata calificarea in play-off. Echipele clasate pe locurile 7-12 vor juca in a doua grupa care va stabili ultimele doua care vor merge in play-off (locurile 7 si 8 dupa inca 10 etape in care ultimele 6 echipe vor juca intre ele tur-retur). In a doua parte a sezonului regulat echipele pornesc de la zero, doar ca se acorda puncte bonus: locul 1, din grupa 1-6 si locul 7, din grupa 7-12, primesc cate 4 puncte bonus, locurile 2 si 8 cate 3 puncte bonus, locurile 3 si 9 cate 2p, iar locurile 4 si 10 cate un punct. Pe acest final batalia se da atat pentru calificarea in primele 6 locuri, dar si pentru punctele bonus.
Cele doua jocuri alese din aceasta liga sunt:

Znojmo – TWK Innsbruck 1 @1.40 (incepe la ora 19.30)

Aici oaspetii au mari probleme de efectiv si inca nu se stie cine va juca in Cehia. Nu mai putin de 8 jucatori sunt afectati de gripa, Andreas Hanschitz, Andreas Valdix, Stefan Pittl, Mario Huber, Benedikt Schennach, Dominique Saringer, Florian Pedevilla si Max Steinacher, si nu se stie cati dintre ei vor fi refacuti. In plus Znojmo (42p) se afla in disputa pentru a prinde un loc in Top 6 cu Bolzano (42p) si Fehervar (41p). Innsbruck ocupa penultimul loc, in clasament, si are sanse sa prinda unul sau doua puncte bonus daca reuseste sa-si imbunatateasca pozitia.
La gazde va lipsi Pavel Rosa, accidentat.

Olimpija Ljubljana – Villacher 2 castiga meci @1.43 (ora 20.15)

Gazdele se afla pe ultima pozitie, cu doar 28 de puncte, si sunt putine sanse de a-si imbunatati pozitia actuala. Matej Hocevar si Tom Zanoski sunt accidentati si nu vor juca.
Oaspetii se afla pe locul 4, in clasament, cu 45 de puncte, la doar 4 de locul 7, deci nu au asigurata pozitia in Top 6. „Acesta este un meci foarte important pentru noi si vrem sa obtinem neaparat cele doua puncte” (in Austria victoria este cotata cu 2 puncte indiferent daca este obtinuta in timp regulamentar sau dupa overtime), a declarat Eric Hunter, centrul lui VSV. Marco Pewal este indisponibil si nu va juca.

Al treilea joc ales este din DEL, prima liga germana:

ERC Ingolstadt – Schwenninger Wild Wings 1 @1.40 (ora 20.30)

Gazdele au traversat o perioada mai dificila, cu 3 infrangeri consecutive, dar Schwenninger este adversarul perfect pentru a-si reveni. Oaspetii au reusit sa castige doar de 3 ori, in deplasare, in 20 de meciuri fiind cea mai slaba echipa din DEL intr-un astfel de top. In clasamentul ligii, Wild Wings se afla pe locul 13, din 14 echipe, la 21 de puncte de locurile de play-off. Ingolstadt, in schimb, este una din cele mai puternice fiind clasata pe pozitia a patra, cu 65 de puncte, la 4 de locul 3.

Biletul zilei se prezinta astfel:

Znojmo – TWK Innsbruck 1 @1.40
Olimpija Ljubljana – Villacher 2 castiga meci @1.43
ERC Ingolstadt – Schwenninger Wild Wings 1 @1.40

Cota totala: 2.80
Casa: superbet

Alte propuneri din hochei, pentru azi:

GERMANIA – DEL
Eisbaren Berlin – Nurnberg Ice Tigers 1 castiga meci @1.48 superbet

ELVETIA – NLA
Kloten – Servette X2 @1.62 superbet
sau chiar
Kloten – Servette 2 castiga meci @2.00 superbet

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.