1899 Hoffenheim – Eintracht Frankfurt

1899 Hoffenheim – Eintracht Frankfurt

Sunt foarte curios cum va juca[b] Eintracht[/b] in deplasare, fiindca acasa a jucat foarte convingator ultimele doua meciuri.
Trei victorii consecutive au dus-o pe Eintracht , cu 21 de puncte, in preajma locurilor de Europa League, care e si obiectivul trupei lui Schaaf.
Acest obiectiv pare pe deplin realizabil la cum joaca echipa acum, dar continuitatea in joc la un nivel ridicat e o problema a tuturor echipelor
Eintracht are golaveraj 27-26 dupa 14 etape ( 10-10 dupa 6 meciuri in deplasare), e o echipa care are al treilea atac din Bundesliga, dar si cea mai penetrabila aparare.
Astazi va fi Hildebrand in poarta, jucator cu mare experienta, fost international, ajuns al treilea portar la Eintracht, iar compartimentele median si ofensiv vor fi alcatuite din aceeasi jucatori prolifici, in frunte cu Alex „Samuraiul” Maier.

Hoffenheim are doar o infrangere acasa in 7 meciuri ( 16-12 golaveraj) si cu 20 de puncte agonisite se afla chiar in spatele lui Eintracht in clasament.
Problema lor este ca se afla pe un trend descendent al formei sportive si al rezultatelor, obtinand doar o victorie in ultimele cinci meciuri.
E foarte posibil ca Szalai sa-si reia locul de varf de atac, Elyounoussi sa joace la mijloc alaturi de magicianul Firmino si de percutantul Volland, iar Salihovic sa revina in flancul stang al apararii.

[b]Corolar[/b] Cred ca Hoffe va incerca sa se impuna aici, e timpul sa iasa din eclipsa de forma. Pot fi aduse multe mingi in fata portii de catre mijlocasi si fundasii laterali, ramane de vazut daca Szalai poate concretiza, eu am o retinere in privina abilitatilor sale de varf de atac.
Dincolo, la Eintracht, Alex Meier nu e jucator de contraatac, dar Seferovic este, si la fel si rapizii Inui si Aigner.
Astfel, sunt aproape convins ca sunt create premisele de a vedea goluri de ambele parti…

1899 Hoffenheim: Baumann – Beck, Sule, Bicakcic, Salihovic – Polanski, Schwegler – Elyounoussi, Volland, Roberto Firmino – Szalai

Eintracht Frankfurt: Hildebrand – Chandler, Russ, Anderson, Oczipka – Hasebe, Stendera – Aigner, Inui, Meier(foto) – Seferovic

Alegerea mea: ambele marcheaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.