Borussia Dortmund in impas ?

Borussia Dortmund

Dupa plecarea lui Lewandowski la Bayern Munchen, Borussia a incercat sa contrabalanseze prin transferurile lui[b] Ciro Immobile de la Torino[/b] si [b]Albert Ramos[/b] de la Hertha. Nu zic ca n-ar fi jucatori buni, dar diferenta dintre ei si ce a insemnat Lewa la Borussia e foarte, foarte greu de surmontat.

Discutii aprinse sunt legate de plecarea lui Marco Reus in Anglia ( Manchester, Arsenal si mai nou, Liverpool sunt interesate de el) ; plecarea lui ar insemna o mare lovitura data  clubului, de aceea antrenorul Jurgen Klopp trage cu dintii si cu ghearele sa nu-l piarda.
Sa nu uitam de probabila plecare a lui [b]Mark Hummels [/b] la Manchester United. In disperare de cauza, in incercarea de a-i opri zborul, Klopp a anuntat ca Hummels va fi noul capitan al Borussiei in sezonul urmator. 🙂  Asta daca mirajul lui Premier League va putea fi inlaturat.

E foarte greu pentru Borussia sa-si tina vedetele atat timp cat pe Lewandowski nu a incasat nicio centima, iar achizitiile amintite mai sus, plus[b] Ginter[/b] de la Freiburg si re-achizitionarea lui Nuri Sahin au scos din vistieria clubului aproape 50 de milioane de euro.

Borussia Dortmund

Acesti bani trebuie recuperati cumva si cel mai comod mod de a o face ar fi vanzarea macar a unuia dintre cei doi jucatori emblematici despre care vorbeam.
Va fi greu pentru Borussia, fanii ei minunati sunt deja dezamagiti de plecarile lui Gotze si Lewandowski la rivala Bayern, nu se pot vinde toti jucatorii-simbol asa, dintr-o suflare.
Chiar si daca nu va mai pleca nimeni, pentru Borussia va fi greu in campionatul urmator.
S-a vazut asta si in meciul amical de ieri, cu Liverpool, in care a incasat un drastic 0-4…
Speranta sta in geniul mixat cu nebunia antrenorului Jurgen Klopp!!! 🙂

Fiti alaturi de noi, vom incerca sa va ajutam sa jucati in primul rand pentru bucuria jocului, pentru adrenalina, placere, dar cu relaxare, fara patima.

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.