Rafa Nadal sub sărutul dulce al victoriei

Rafa Nadal sub sărutul dulce al victoriei

Rafa Nadal a cucerit al 9-lea său trofeu pe zgura de la Roland Garros , performanţă ce va fi greu de egalat vreodată în tenis de-acum înainte.
Rafa Nadal rămâne regele incontestabil al zgurii, iar Nole Djokovic va rămâne să alerge în continuare după mirajul cuceririi unui trofeu la Roland Garros!

Djokovic- Nadal

Lumea spunea ca e momentul lui Nole, ca a venit timpul de a castiga la Roland Garros, singurul titlu de Grand Slam ce-i lipseste din palmares.
Ambitiosul sarb nu si-a ascuns acest deziderat, de a accede astfel intr-un grup foarte select al celor ce au cucerit toate cele patru turnee de Mare Slem: Roger Federer, Rafa Nadal, Andre Agassi, Rod Laver, Don Budge, Fred Perry, Roy Emerson.

Sigur ca Rafa Nadal nu a fost de acord cu asta, el a venit cu atuul unui tezaur de opt titluri la Roland Garros si cu o singura infrangere aici in intreaga sa cariera.

Meciul a fost epic, tensionat, inclestat, Djokovic a incercat permanent sa ia initiativa in puncte, sa fie ofensiv, agresiv, nu impulsiv.

Rafa Nadal s-a antrenat parca pe parcursul intregului turneu pentru aceasta finala: a incercat sa faca pasi in fata, nu s-a mai cantonat exclusiv la cinci metri in spatele liniei de fund, a venit chiar la vole, la fileu, dupa lovituri adanci in terenul adversarului, a servit mai taios, mai puternic.

Asta pentru a contracara jocul foarte ofensiv, cu retururi agresive, foarte lungi, cu care l-a macinat Djoko in ultimele patru meciuri, pe care sarbul le castigase.

Nadal a facut ceea ce stie mai bine, s-a aparat cu darzenie si fiecare minge mai scurta a sarbului a fost pedepsita cu forehand-uri castigatoare.

A fost un duel tactic extrem de interesant de urmarit.
A fost un nou meci intre cei mai buni jucatori ai lumii.
Ce pledoarie mai buna pentru tenis ne-am fi putut dori?

Multumim pentru tenis, Nole Djokovic!
Multumim pentru tenis, Rafa Nadal!

Oameni buni, bucurati-va de tenis, nu se stie cand vom mai vedea la lucru tenismeni atat de valorosi ca cei din galeria Federer, Nadal, Djokovic, Murray!
Numai bine va doresc! 🙂

Please follow and like us:
De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.