, ,

CSM Oradea – CSU Ploiesti

Data: 07 iunie 2014, ora 20:15
Sala: Arena Antonio Alexe
Arbitrii: Grigoraş Laurenţiu, Podar Bogdan , Stan Dragoş
Observator: Olaru Ion

Duelul dintre CSM Oradea si CSU Ploiesti din finala ligii nationale de baschet a ajuns la a treia partida, cu scorul egal la 1-1. CSM a reusit o victorie mare in prima partida din deplasare, pentru ca acum sa aiba sansa ca in cele doua partide de pe propriul teren sa isi adjudece cel mai important trofeu din competitia nationala de baschet.

CSM Oradea

Cristian Achim, tehnicianul gazdelor va avea la dispozitie cel mai bun prim 5, accidentarea lui Comagic, una mai veche nefiind una ce va schimba ecuatia finalei. Experienta sezonului trecut este una din care Oradea cu siguranta a invatat, dovada fiind faptul ca s-au intarit la toate capitolele, avand o echipa ce poate sa marcheze usor cu 7 jucatori cu double digits.

In plus, Oradea prin Denison, Hallik, Markovic, Subotic si Tibarna, are tot atatea variante de jucatori sub panou, adica de pivot, pivot mic si extreme, care sa impiedice statura celor de la CSU sa se impuna ca in semifinala de anul trecut.

CSU Ploiesti

Revenirea lui Flowers din finala a fost un boost care in jocul 2 a facut diferenta si a adus prima victorie pentru ploiesteni. Faptul ca din cei 8 jucatori ai oaspetilor de azi, doar 4 au cu adevarat un impact constant in partida, marcand in dd, in timp ce din cei 9 jucatori din rosterul din primele doua jocuri ale oradenilor, tot atatia pot marca in dd, si pot crea superioritate e unul din marile atuuri ale gazdelor si puncte nevralgice ale oaspetilor.

Oradea e o echipa de moral, care cu publicul in spate isi poate reveni in cazul unor sincope in joc, avand o gramada de solutii ofensive. Achim a reusit sa remedieze problemele de relaxare ale oradenilor, incercand sa ii mentina constant in priza, si sa pastreze intensitatea defensivei la un nivel de top pe tot parcursul intalnirii.

Scor previzionat: 83 – 76
Pronostic: CSM Oradea ML
Cota: 2.10
Casa de pariuri: super bet

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "CSM Oradea – CSU Ploiesti" prin

Mai multe in PARIUL ZILEI
24 iul., 3 săptămâni in urma

Pariul meu fotbal Celtic vs Rosenborg 25.07.2018

Pariul meu fotbal Celtic vs Rosenborg 25.07.2018 Miercuri avem meciul Celtic vs Rosenborg, un duel puternic din Champions League . Este turul al doilea preliminar de calificare in aceasta editie de Ch…

5 iul., 1 lună in urma

Pariul meu din tenis de cota 2 Wimbledon 05.07.2018

Pariul meu din tenis de cota 2 Wimbledon 05.07.2018 Pariurile bune pentru mine vin din tenis, turneul de la Wimbledon e in plina desfasurare.  Simona Halep va juca astazi in turul al doilea,  aveti …

20 iun., 2 luni in urma

Un pariu cu tupeu la meciul Argentina vs Croatia 21.06.2018

Un pariu cu tupeu la meciul Argentina vs Croatia 21.06.2018 Joi, la World Cup, se joaca un meci care imi da fiori , Argentina vs Croatia. Va fi greu pentru Messi sa stearga impresia palida din meciul …