, ,

CSM Oradea – CSU Ploiesti

Data: 07 iunie 2014, ora 20:15
Sala: Arena Antonio Alexe
Arbitrii: Grigoraş Laurenţiu, Podar Bogdan , Stan Dragoş
Observator: Olaru Ion

Duelul dintre CSM Oradea si CSU Ploiesti din finala ligii nationale de baschet a ajuns la a treia partida, cu scorul egal la 1-1. CSM a reusit o victorie mare in prima partida din deplasare, pentru ca acum sa aiba sansa ca in cele doua partide de pe propriul teren sa isi adjudece cel mai important trofeu din competitia nationala de baschet.

CSM Oradea

Cristian Achim, tehnicianul gazdelor va avea la dispozitie cel mai bun prim 5, accidentarea lui Comagic, una mai veche nefiind una ce va schimba ecuatia finalei. Experienta sezonului trecut este una din care Oradea cu siguranta a invatat, dovada fiind faptul ca s-au intarit la toate capitolele, avand o echipa ce poate sa marcheze usor cu 7 jucatori cu double digits.

In plus, Oradea prin Denison, Hallik, Markovic, Subotic si Tibarna, are tot atatea variante de jucatori sub panou, adica de pivot, pivot mic si extreme, care sa impiedice statura celor de la CSU sa se impuna ca in semifinala de anul trecut.

CSU Ploiesti

Revenirea lui Flowers din finala a fost un boost care in jocul 2 a facut diferenta si a adus prima victorie pentru ploiesteni. Faptul ca din cei 8 jucatori ai oaspetilor de azi, doar 4 au cu adevarat un impact constant in partida, marcand in dd, in timp ce din cei 9 jucatori din rosterul din primele doua jocuri ale oradenilor, tot atatia pot marca in dd, si pot crea superioritate e unul din marile atuuri ale gazdelor si puncte nevralgice ale oaspetilor.

Oradea e o echipa de moral, care cu publicul in spate isi poate reveni in cazul unor sincope in joc, avand o gramada de solutii ofensive. Achim a reusit sa remedieze problemele de relaxare ale oradenilor, incercand sa ii mentina constant in priza, si sa pastreze intensitatea defensivei la un nivel de top pe tot parcursul intalnirii.

Scor previzionat: 83 – 76
Pronostic: CSM Oradea ML
Cota: 2.10
Casa de pariuri: super bet

         DATI SHARE ACESTUI ARTICOL

FacebookTwitterGoogle+Pinterest

Împărtășește articolul "CSM Oradea – CSU Ploiesti" prin

Mai multe in PARIUL ZILEI
17 Mar, 2 zile in urma

Pontul zilei fotbal Liga 1 CFR Cluj vs FCSB 18.03.2018

Pontul zilei fotbal Liga 1 CFR Cluj vs FCSB 18.03.2018 Mare meci mare in Liga 1 la fotbal : CFR Cluj vs FCSB, ocupantele primelor doua locuri in campionat. O spun fara teama de a gresi, Liga 1 e mult …

15 Mar, 4 zile in urma

Pontul zilei din baschetul adevarat NBA 16.03.2018

Pontul zilei din baschetul adevarat NBA 16.03.2018 Un nou meci de la Milanezull avem in noaptea asta de NBA, SI NU TREBUIE PIERDUT.  Palmaresul sau este de 20 de meciuri castigate si doar cinci pierd…

13 Mar, 6 zile in urma

Pontul zilei din fotbal Barcelona vs Chelsea 14.03.2018

Pontul zilei din fotbal Barcelona vs Chelsea 14.03.2018 Capul de afis al zilei de miercuri in Champions League este meciul Barcelona vs Chelsea.  Si nu sunt doar cuvinte de complezenta aici, chiar cr…