Concurs pariuri WORLD CUP

Concurs pariuri World Cup 2014

1. Perioada derularii concursului de pariuri este cea de desfasurare a campionatului mondial (12 iunie – 13 iulie 2014).
2. Concursul se adreseaza exclusiv membrilor acestei comunitati, conditia obligatorie pentru inscriere fiind un numar minim de 30 de postari pe forum.
3. Inscrierile se fac pana in data de 11 iunie ora 20.00.
4. Predictiile pentru acest concurs vor fi numai din meciurile ce se disputa la World Cup 2014, din ofertele caselor de pariuri betathome, Marathon, bet365, superbet, unibet.
5. Argumentarea este obligatorie si trebuie sa aiba cel putin doua randuri.
6. Cota minima este de 1,40. Incepand cu faza sferturilor de finala, cota maxima va fi de 3.00 (puteti juca si cote mai mari, dar se va lua in considerare cota maxima stabilita), pana la acea faza neexistand limita de cota.

7. Fiecare concurent va primi 50 de unitati virtuale initiale, din care va paria. Cel ce-si consuma unitatile primite, se considera a fi eliminat din concurs.
Se acorda wild-carduri de catre administratori pentru noii membri ai forumului ce-si deschid conturi betathome de pe bannerele de pe site.
In plus, toti membrii forumului ce-si deschid conturi betathome de pe bannerele aflate pe site, vor primi avantaj in concurs:60 de unitati virtuale initiale, fata de cele 50 de unitati acordate celorlalti participanti.

8. Se vor putea juca maxim 2 pronosticuri intr-o zi, dar nu pe acelasi eveniment. Miza va fi de maxim 10u pe pronostic si 15u intr-o zi.
Pentru a fi clasificat la final, un participant trebuie sa intruneasca minim 12 pariuri.
Se accepta pariuri ce ofera posibilitatea returnarii mizei. Pariurile void vor fi contabilizate la numarul tital de ponturi.

9.Castigator va fi cel care, in perioada de concurs va acumula cel mai mare profit. Nu poate fi desemnat castigator un concurent cu bilant final negativ.
10. Predictiile vor fi puse sub forma:
Meciul : X vs Y
Tip pariu: ………………..
Pont si casa de pariuri : ……
Cota : ……
Argumentare : minim 2 randuri
Miza : ……
Eventual castig: miza*cota-miza
11. Postarea predictiilor se va face cu pana cel tarziu 15 minute inainte de startul partidei in topicul special dedicat din sectiunea dedicata concursurilor.
Editarea posturilor este interzisa si duce la anularea pronosticului.
12. Premiile initiale ale concursului vor fi in numar de doua si se vor acorda primilor doi clasati in functie de profitul acumulat, astfel:
Locul 1: 100 Lei
Locul 2: 60 Lei

Orice alta contributie la fondul de premii ( personala, sau de la vreo casa de pariuri) va putea intregi fondul de premii pe parcursul intrecerii.
13. Regulamentul poate fi completat sau modificat pana la startul concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.