Biletul zilei 30 mai 2014, Fernando Verdasco

Biletul zilei 30 mai 2014

Biletul zilei 30 mai 2014

Incerc sa revin cu biletul zilei in care, sper sa nu mai apara surprize, cum s-a intamplat la cel din 28 mai, cand Alize Cornet nu a reusit sa gaseasca solutii pentru a trece de Taylor Townsend. Biletul de azi are in componenta doua jocuri din tenis si doua din fotbal:

1. Marrero/Verdasco – Groth/Golubev

Prima alegere este din proba de dublu masculin, de la Roland Garros, jocul dintre perechile Marrero/Verdasco si Groth/Golubev. Mare favorita la trecerea in turul urmator este echipa spaniola, una din cele mai bune din lume si mare specialista pe zgura. Groth/Golubev este o pereche de conjunctura formata pentru a participa la Roland Garros, cei doi fiind la primul concurs la care joaca in aceasta formula. Pronostic: victorie Marrero/Verdasco.

2. Errani/Vinci – Aoyama/Voracova

A doua propunere este din proba de dublu feminin, de la Roland Garros, jocul dintre Errani/Vinci si Aoyama/Voracova. Perechea italiana este una din cele mai bune din lume, cu 4 victorii in turneele de Mare Slem, una chiar la Roland Garros, in 2012. Aoyama/Voracova este o pereche sudata care joaca de mai mult timp impreuna dar fara rezultate notorii. Pronostic: Errani/Vinci.

Biletul zilei 30 mai 2014

3. Portugalia U19 – Tara Galilor U19

In faza a doua a Campionatului Europen Under 19, in Grupa a 7-a, se intalnesc Portugalia si Tara Galilor. Din cele 7 grupe se califica, pentru turneul final, doar prima clasata din fiecare grupa. Portugalia a inceput foarte bine reusind sa castige primul joc cu Grecia, cu 3-0. Tara Galilor a remizat, in prima intalnire, cu Belgia si este obligata sa castige daca vrea sa mearga mai departe. Grupa se disputa in Portugalia, un motiv in plus ca tara gazda, cu o echipa foarte buna, sa fie mare favorita la calificare. Pronostic: victorie Portugalia U19.

4. Elvetia – Jamaica

Ultima alegere este jocul dintre Elvetia si Jamaica, meci amical de pregatire pentru Campionatul Mondial, unde Elvetia va fi una dintre protagoniste. Tara cantoanelor are o generatie de jucatori de exceptie care pot aduce rezultate foarte bune la turneul final din Brazilia. Pentru Jamaica acesta este al doilea joc, din turneul in Europa, dupa cel cu Serbia, pierdut cu 1-2. Pronostic: victorie Elvetia.

Marrero/Verdasco – Groth/Golubev 1 @1.28
Errani/Vinci – Aoyama/Voracova 1 @1.10
Portugalia U19 – Tara Galilor U19 1 @1.29
Elvetia – Jamaica 1 @1.22

Cota totala: 2.21

De ce sa pariezi la BETFAIR
  • Una dintre cele mai mari agentii de pariuri online la nivel mondial, daca nu chiar cea mai mare.
  • Profesionalism 100%.
  • Plati rapide si la timp.
  • Singura platforma de Betting Exchange din Romania.
  • Pe platforma de Exchange sunt cele mai mari cote, neexistand marja retinuta de agentie (convinge-te singur aici).
  • Bonus si promotii atractive, atat pentru jucatorii noi, cat si pentru jucatorii vechi.
  • Bonus 450 RON la prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.