Biletul zilei 28 mai 2014

Am ales pentru 28 mai trei jocuri, din tenis si baschet, care sper sa ne aduca biletul zilei castigator.

1. Lamasine T./Lokoli L. – Verdasco F./Marrero S. D.

Prima alegere este din turneul masculin de dublu de la Roland Garros o intalnire intre o echipa puternica, Verdasco/Marrero, specialista pe zgura, si una de conjunctura formata din francezii Lasmine si Lokoli. Victoria va fi in mod clar a perechii spaniole dar pentru ca avem o cota prea mica am ales sa merg pe un succes in 2 seturi. Pronostic: 2-0 Verdasco/Marrero.

2. Montepaschi Siena – Grissin Bon Reggio Emilia

In prima liga de baschet din Italia au fost stabilite 3 semifinaliste, iar ultima va fi data dupa jocul, din aceasta seara, dintre Siena si Reggiana. Scorul dupa 4 intalniri este egal 2-2, astfel ca jocul de azi a devenit decisiv. Siena si-a tratat cu usurinta adversara, in primul joc din serie, si s-a vazut invinsa pe arena proprie, ceea ce a fost o mare surpriza. Acum, cand jocul 5 este decisiv, gazdele sunt obligate sa se impuna atat datorita valorii superioare cat si a cotei de mare favorita la titlul de campioana. Pronostic: victorie Siena.

3. Cornet A. – Townsend T.

Ultima alegere este din tenisul feminin, turul 2 de la Roland Garros, jocul dintre Alize Cornet si Taylor Townsend. Aici avem o favorita clara chiar daca americanca este o jucatoare care incearca sa se agate de orice minge si adversara are de muncit mai mult pentru victorie. Pronostic: victorie Cornet.

Biletul zilei de 28 mai 2015:

Marrero/Verdasco – Lamasine/Lokoli 2-0 @1.32
Siena – Reggiana 1 @1.40
Cornet – Townsend 1 @1.19

Cota totala: 2.26
Casa: marathon

Va invitam sa tratati pariurile sportive ca pe un hobby, nu ca pe o sursa rapida de imbogatire.
Fiti relaxati, optimisti, pariati cu responsabilitate numai sume pe care va permiteti sa le pierdeti.
Noi vom fi aici, aproape, vom studia, vom analiza cu atentie fiecare meci pe care il vom posta si vom incerca sa va oferim cea mai buna optiune de pariere.

Fiti alaturi de noi, vom incerca sa va ajutam sa jucati in primul rand pentru bucuria jocului, pentru adrenalina, placere, dar cu relaxare, fara patima.

Bucurati-va de sport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Limita de timp a expirat. Reincărcaţi CAPTCHA pentru a continua.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.