Washington Wizards @ Detroit Pistons / J.Crawford. Total Points - Over 17.5 @ 1.90
Los Angeles Clippers @ 1.133
San Antonio Spurs @ 1.111
Golden State Warriors @ 1.21
---------------------------------
@ 2.90

Un combo facut in preajma acelui total. M-am gandit bine cum sa merg pe acel pariu. Si intr-un final m-am hotarat sa nu joc miza maxima pe acel total, ci sa-i adaug niste meciuri "easy" (teoretic) care sa-mi dea o cota necesara diminuarii mizei.
Am mers pe un meci cu multe puncte pentru Crawford deoarece cred ca in acest meci este singurul de la WAS care poate marca mai mult. Nene lipseste, Beal la fel, Price, Ariza si Booker sunt si ei pe lista de mai mult timp. In aceste conditii, starting 5-ul celor de la WAS foarte probabil va fi format din Okafor, Crawford, Webster, Singleton si probabil Livingston. De aici singurul care poate iesi in evidenta este Crawford, mai ales ca daca va juca pe postul sau de PG, nu va avea mari probleme cu Knight pe urmele sale. Avand in vedere faptul ca defensiv DET sta destul de bine sub panou si WAS are acolo oameni foarte slabi ofensiv, e clar ca lupta cea mare in ofensiva oaspetilor o vor duce guarzii. Si aici ii avem pe Crawford, Livingston si poate Webster, care are si abilitati de guard. Livingston este un jucator mediocru care nu poate surprinde pe nimeni cu nimic. Webster este un jucator util celor de la WAS in aceste vremuri, dar care cred ca va fi folosit mai mult ca forward pentru ca nu are cine acolo si astfel se creaza o mare nevoie de Jordan. Un Crawford care este jucatorul numarul 1 al celor de la WAS in ultima vreme de cand au aparut noile accidentari. Sper ca pariul sa fie iesit in mare parte inca din prima repriza pentru a nu avea mari emotii.
Despre acele victorii nu pot spune decat ca diferenta de valoare dintre alesele mele si adversari este foarte mare in acest moment si ar trebui sa iasa fara mari emotii.