Welcome, Guest. Please login or register.
19 February 2020 - 02:20:33

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
115336 Posts in 3938 Topics by 671 Members
Latest Member: asmonacofan
* Home site Help thanks livescore Login Register

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL SI TENIS

+  Forum pariuri sportive
|-+  No bets
| |-+  Sportul in general
| | |-+  Leopard-Trek va dispărea
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Leopard-Trek va dispărea  (Read 1299 times)
iro
Gold member
*****

Thanks! +32/-3
Offline Offline

Posts: 4532


« on: 05 September 2011 - 23:27:44 »Echipa luxemburgheză va fuziona la finalul anului cu RadioShack, după doar un sezon petrecut în ciclismul profesionist

Johan Bruyneel nu a dorit să comenteze această mişcare, în timp ce Kim Andersen a declarat că o colaborare între Leopard-Trek şi RadioShack nu a fost discutată de nimeni, însă fuziunea dintre cele două este din ce în ce mai probabilă. Conform L’Equipe, Flavio Becca, omul aflat în spatele lui Leopard-Trek, a decis ca formaţia luxemburgheză să îşi înceteze existenţa la finalul sezonului.

Tot cotidianul francez a vorbit despre plecarea lui Brian Nygaard la GreenEdge, acolo unde va fi ofiţer de presă, rol pe care l-a avut şi la Sky, înainte de a veni la Leopard-Trek. Mai interesant este ce se va întâmpla cu rutierii. Se pare că echipa pentru care concurează fraţii Schleck doreşte să renunţe la 11 ciclişti, sigure fiind plecările lui Brice Feillu, Fabian Wegmann, Thomas Rohregger, Martin Mortensen, Tom Stamsnijder, Bruno Pires, Anders Lund şi Davide Vigano. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi trei, aceştia vor fi aleşi dintre William Clarke, Robert Wagner, Oliver Zaugg, Dominik Klemme, Linus Gerdemann, Jakob Fuglsang şi Jens Voigt.

De cealaltă parte, RadioShack va veni cu mai puţini rutieri, după ce mulţi s-au transferat deja în luna august. Din informaţiile oferite de L’Equipe, singurii cărora li s-a transmis să îşi găsească o altă echipă sunt Geoffroy Lequatre şi Sergio Paulinho, vice-campionul olimpic din 2004, care este dorit de Saxo Bank. Astfel, noua formaţie, RadioShack-Trek, ar urma să se bazeze pe un nucleu puternic, cu fraţii Schleck, Fabian Cancellara, Ben Hermans, Andreas Klöden, Janez Brajkovic şi Chris Horner.

Jumătate din bugetul echipei va fi asigurat de RadioShack şi Nissan, cealaltă jumătate urmând să vină din partea lui Flavio Becca. Evident, belgianul Johan Bruyneel va ocupa funcţia de manager, iar obiectivul principal al lui RadioShack-Trek va fi câştigarea Turului Franţei, mai ales că ratarea victoriei în Marea Buclă a fost unul dintre motivele care l-au determinat pe Becca sa dorească această fuziune.

Sursa: EuroSport.ro
Logged

Sports skills are life skills
R.I.P. - Ibrahim Dossey - http://www.youtube.com/watch?v=VAuhUn8v7y0
Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #1 on: 06 September 2011 - 07:24:16 »

Asta da stire. Acum cu adevarat ca merita mers pe Andy. Tertipurile si experienta lui Bruyneel nu sunt deloc de neglijat in momentul in care are cu cine lucra.
Logged
Stop joc!
Platinum member
*******

Thanks! +34/-4
Offline Offline

Posts: 5689


♕♕♕ The Champ ♕♕♕


« Reply #2 on: 06 September 2011 - 14:06:38 »

Va fi un fel de Saxo acum 2 ani. Si cred ca vor fi mai multe probleme in echipa pt ca oameni ca Horner, Kloden sau Janez nu stiu cat vor vrea sa trudeasca pt Andy. Mai mult va conta ce vor face Saxo si BMC. Daca si ele se intaresc corespunzator, Andy va da iar chix.
Logged

Dude
Platinum member
*******

Thanks! +99/-14
Offline Offline

Posts: 9301


« Reply #3 on: 06 September 2011 - 14:19:03 »

Horner, sau janez e clar ca nu sunt ciclisti care sa ruleze pentru echipa, dar am incredere in experienta lui Bruyneel, asta daca i se va da mana libera.
Logged
Stop joc!
Platinum member
*******

Thanks! +34/-4
Offline Offline

Posts: 5689


♕♕♕ The Champ ♕♕♕


« Reply #4 on: 06 September 2011 - 14:44:15 »

Horner, sau janez e clar ca nu sunt ciclisti care sa ruleze pentru echipa, dar am incredere in experienta lui Bruyneel, asta daca i se va da mana libera.
Va fi la fel ca la Saxo, asa cum spuneam, numai ca aici valorile sunt apropiate, iar numarul oamenilor cu pretentii este mult mai mare. Acolo era AC cu oamenii lui si Lance cu ai lui. Ori in cazul asta, Horner, Janez si Andy e clar ca vor sa fie lideri, iar Kloden sau Frank pot spera si ei daca sunt intr-o pozitie buna in cursa chiar daca vor fi locotenenti.
O sa fie o situatie similara cu ce a fost anul asta la RS in TDF. 4 lideri si nicio performanta.
Logged

Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!