Forum pariuri sportive

No bets => Sportul in general => Topic started by: Ionuţ-Alexandru on 16 August 2009 - 22:26:04

BILETUL ZILEI DIN FOTBAL SI TENISTitle: Gol anulat incredibil īn liga a doua engleză!
Post by: Ionuţ-Alexandru on 16 August 2009 - 22:26:04
Gol anulat incredibil īn liga a doua engleză!

Englezii sunt recunoscuţi pentru sportivitatea lor, īnsă au şi eu scăpările lor. O dovedeşte partida de sāmbătă dintre Bristol City şi Crystal Palace, cānd oaspeţii au marcat un gol perfect valabil, care īnsă nu a fost acordat de brigada de arbitri. Īn plus, nici cei de la Bristol nu au dat vreun semn de sportivitate, deşi golul primit a fost mai mult decāt clar.

Īn minutul 34, voleul lui Freddie Sears a găsit plasa laterală a porţii lui Bristol City, īnsă centralul Rob Shoebridge nu a validat reuşita, īn ciuda faptului că balonul a trecut clar linia porţii, īnainte de a reveni pe teren, după ce a lovit una dintre barele de susţinere a plasei.

Jucătorii lui Crystal Palace au protestat vehement, īnsă brigada de arbitri nu şi-a schimbat decizia. După meci, managerul Neil Warnock i-a acuzat atāt pe "oamenii īn negru" cāt şi pe jucătorii lui Bristol, care ar fi avut datoria morală să atragă atenţia arbitrului īn legătură cu eroarea comisă. Ca supărarea managerului de la Palace să fie şi mai mare, meciul a fost cāştigat de cei de la Bristol, cu un gol īn penultimul minut!

Cei de la Cristal Palace au trebuit să se mulţumească cu scuzele oficiale primite după partidă din partea şefului arbitrilor din Anglia, Keith Hackett, īnsă scorul va rămāne cel īnregistrat la final pe tabelă, pentru că partida nu se va rejuca.

sursa Prosport.ro (http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/video-gol-anulat-incredibil-in-liga-a-doua-engleza-4771327)